Vi er et av de største dansestudioene på utdrikningslag i Oslo med et variert og populært tilbud! Under har vi listet opp de lagene vi gjør mest av. Vi har profesjonelle dansere innenfor alle dansestiler, så kom gjerne med ønsker og vi vil skreddersy timen etter deres ønske. Vi sørger for at timen hos oss blir en morsom og minnerik opplevelse, og våre dansetimer passer for alle uansett danseerfaring.

Danseløvenes lærere er blant Norges dyktigste profesjonelle instruktører og vi bruker bare instruktører som har lang erfaring med å holde denne type timer.

Vi koreograferer alltid slik at bruden/brudgommen er i sentrum, og sørger for at det blir en morsom aktivitet som inkluderer alle i laget med fokus på å ha det gøy!

Alle våre timer koster 1950,- (60 min). Hvis dere ønsker profesjonell filming av koreografien kommer dette i tillegg, les mer om pris for filming her.
 

Oversikt over vårt store og spennende tilbud av utdrikningslag:

salsakurs utdrikningslag oslo

«I love Salsa!» – Salsa utdrikningslag:

Få fart på hoftene med cubanske salsa rytmer. Her danser vi uten partner, og lærer en enkel, flørtende koreografi til sensuelle rytmer! Med bruden i fokus, vil dette være en opplevelse med topp stemning uansett om man har erfaring med salsa før eller ikke. Gjør dere klar for kveldsens rytmer med litt salsa i laget deres!


disco utdrikningslag oslo

«Disco Fever!» – 70, 80 eller 90-talls disco:

Velg en sang fra discotiden, enten det er 70-, 80- eller 90-talls disco! På denne typen lag bruker vi typiske trinn fra den aktuelle tidsperioden, og tar dere tilbake til discotiden. Velg gjerne en sang som hovedpersonen liker godt, den som drikkes ut vil være disco-dronningen/kongen på denne timen – «Disco Fever!»

Dere kan gjøre litt ekstra ut av denne typen lag ved å bruke kostymer som passer til musikkperioden dere har valgt. Spør oss gjerne om tips og idéer!


burlesque dans utdrikningslag

«Show them how to burlesque!» – Burlesque utdrikningslag:

Dette er en morsom og spennende time for jenter / damer der dere lærer en feminin, flørtende og sensuell koreografi med inspirasjon fra filmer/musikkvideoer som Burlesque og Lady Marmalade. Vi har en fin variasjon av både litt mer moderne stil og musikk, i tillegg til den klassiske pin-up stilen på timene! Her får dere tøyd grensene litt og kanskje utfordre komfortsonen, men klærne blir selvfølgelig på!

For dere som ønsker en fortsatt stilfull men enda mer utfordrende koreografi (som gjerne innebærer rekvisitter som stol), har vi Tease Dance for den mindre sjenerte bruden.


musikkvideo utdrikningslag oslo

Musikkvideo – Utdrikningslag med musikkvideo koreografi:

Her lærer dere en koreografi som er tilpasset for filming i ekte musikkvideostil! Dere velger en sang som brud/brudgom har et spesielt godt forhold til, og koreografien blir spesialtilpasset sangen. Her kan man f.eks legge opp dansen slik at den som drikkes ut har «hovedrollen» i koreografien, selvom alle er med og har det gøy. Dette er en kjempemorsom vri på laget deres!

Dersom det bookes med filming, vil timen bli lagt opp med flere elementer egnet for musikkvideofilming enn andre typer koreografier. Alle er med på timen, selvom brud/brudgom er i kameraets fokus. På denne type time bruker vi kun instruktører som har lang erfaring innen showbiz og med koreografering av musikkvideoer.

Profesjonell filming av koreografien må bookes separat. Les mer om filmpakken «FAME».
Det er også fullt mulig å filme selv, om dere ønsker det!


bollywood indisk utdrikningslag

Bollywood:

Dans slik de gjør i en ekte bollywoodfilm. Her er tema indisk musikk og dans. Bollywoodtema skaper alltid en spesiell og festlig stemning, og er gjerne en ny og spennende opplevelse for de fleste i laget! Flere av våre instruktører har vært med i bollywoodfilmer, og vi skaper en autentisk bollywoodstemning.


samba utdrikningslag

Brazilian Fever – Samba utdrikningslag:

Slipp deg løs til brasilianske rytmer! Her lærer dere en solo sambakoreografi (samba no pè). Ta med laget ditt til «Rio de Janeiro» med en sambatime hos oss. Masse energi, danseglede og hofter!
Våre instruktører har lang erfaring med brasiliansk samba, og sørger for en autentisk sambastemning!


utdrikningslag gutter oslo

Boyband:

Om dere er en jentegjeng som en gang i tiden hadde en «crush» på boyband-guttene, eller et guttelag som ønsker en morsom vri på dagen deres – er dette timen for dere! Vi gjennopplever tiden med Backstreet Boys, A1, N*Sync, m.m. og koreografien vil selvfølgelig innebære karakteristiske «moves» fra boyband musikkvideoene.


hip hop utdrikningslag

Oldschool/ Hip-Hop utdrikningslag:

Gjennopplev hip-hop’en fra 80- og 90-tallet med sin karakteristiske stil. MC-hammer, Run-D.M.C og Sir Mix-A-Lot. Dette er en morsom time for dere som ønsker en litt tøffere og mer funky stil. Hvis bruden/brudgommen var «hip-hop’er» i sin ungdom er dette en perfekt time for dere!


Andre stiler:

Danseløvene har profesjonelle instruktører innen så og si alle dansestiler. Hvis dere ønsker noe annet enn de nevnte lagene så ordner vi stor sett alltid det.
Andre populære stiler/temaer er Michael Jackson, Charleston, Linedance og m.m.

Priser:

Alle våre dansetimer varer i 60 min og koster 1950 kroner unntatt «Fame»-pakken som koster 6500,-. Prisen er uavhengig av antall deltakere. De fleste velger å komme til vårt studio på Carl Berner i Oslo, men vi kan også komme til deres lag i Oslo og omegn hvis det er ønskelig.
Send oss en mail og vi vil gi dere et godt tilbud på et slikt oppdrag.

Pris filming og redigering av musikkvideo kommer i tillegg til dansetimen og koster 4000,- (filming hos vår samarbeidspartner) og 4000,- (filming i våre lokaler). NB! Filming må bookes separat og er en tilleggstjeneste. Vi hjelper dere med dette på forespørsel.

 


 
Avbestillingsregler
 

Utdrikningslag med musikkvideo filming:

«FAME»-pakken (90 min):

filming video utdrikningslag Denne pakken inkluderer musikkvideo-koreografi, samt filming og redigering, der alt foregår i vårt dansestudio.
Dere vil da ha en profesjonell instruktør under hele filmingen som vil hjelpe dere med å huske koreografi, og guide dere til å skape en musikkvideo og en aktivitet dere sent vil glemme!

Deler av filmingen vil også foregå mot «greenscreen» (måte å filme på slik at man kan legge på annen bakgrunn i musikkvideoen), i tillegg til kule elementer som passende lyssetting og mikrofon som kan brukes som en rekvisitt under dansen. Ta gjerne med kostymer til dansestudio – vi oversender mer enn gjerne tips og idéer til kostymer for en gjennomført video.

Opplegget har varighet 90 minutter, vi starter med innlæring av enkel og morsom koreografi under den første økten, før det rigges klar til filming.
Dere velger tema/sang etter ønske, bare si ifra om vi skal oversende tips! Det er fokus på at alle har det gøy, og koreografien vil bli lagt opp i forhold til gruppen slik at alle kan delta uansett danseerfaring!

Skap en dansevideo og et fantastisk minne fra dagen deres med “FAME”- hos oss! Pakken er perfekt for danseglade bruder som har alltid hatt en drøm om å være i en danse/musikkvideo, eller en kul vri for deres guttelag! Et perfekt underholdningsbidrag til bryllupet.
Pris for “FAME”-pakken er 6500,- (varighet 90 minutter, inkl redigering). DVD vil bli tilsendt ca 2-3 uker etter timen deres. Om dere har behov for å få det tidligere ift bryllupsdato så nevn dette ved booking og vi skal forsøke å få det tilsendt innen fristen.

Filming av laget hos vår samarbeidspartner:

filming video utdrikningslag Hvis dere ønsker å få koreografien dere har lært på dansetimen filmet profesjonelt og redigert til en video, koster filming og redigering 4000,- i tillegg til timen hos oss til 1950,-. Totalt dans, filming og redigering 5950,-.
Timen hos oss varer i 60 min og filming tar 60 min, dere kan beregne en time i mellom for transporttid/etc. Filmingen blir gjort i eget studio hos vår samarbeidspartner, og det vil bli brukt ekstraeffekter som greenscreen, røykmaskin og lysdioder! Kontakt oss for mer informasjon.
Obs! Instruktøren for koreografien blir ikke med videre til filmstudio.

Det er også mulig å booke vår samarbeidspartner til å komme til våre lokaler for å filme dere i løpet av dansetimen, hvis dere ønsker at dansetimen blir foreviget på film. Tilleggspris for filming og redigering er 4000,-.
Det er fullt mulig å filme selv, om dere ønsker det – enten med egen kameramann eller enkelt og greit med mobilkamera!

 
Les mer om tips, ideer og aktiviteter som kan kombineres med danse-utdrikningslag på vår blogg.


Danseløvene er størst på danse eventer for utdrikningslag. Alle våre aktiviteter holdes i vårt flotte og moderne dansestudio på Carl Berner i Oslo. Studio er 800 kvm med 4 store saler, og vi har ingen begrensning på hvor mange dere kan være. Vårt dansestudio er spesielt tilrettelagt for å skape en fantastisk stemningen på laget deres. Vi utvikler hele tiden nye konsepter og idéer slik at det skal være spennende og morsomt for alle enten man har vært hos oss før eller kommer til oss for første gang. Med vår lange erfaring og dyktige instruktører vet vi hvordan vi skal lage en spennende «happening» for bruden/brudgommen og alle gjestene.

Danseløvene ligger sentralt til, og det er lett å komme til oss med kollektivtransport. Hvis dere kommer i bil så har vi gratis parkeringsplasser som dere kan benytte.


Tips og ideér til deg som skal arrangere utdrikningslag i Oslo?

Når du skal arrangere utdrikningslag er det en del ting det er lurt å tenke på. Under har vi listet opp tips rundt tidspunkt, type aktiviteter og generelle råd når man planlegger utdrikningslag.

  • Tidspunkt: Det er vanlig at laget arrangeres 2-4 uker før bryllupet.
  • Dato: Sett dato tidlig. Det er mange som gifter seg på samme tidspunkt, ved å sette dato tidlig og starte planleggingen, er det lettere å få til akkurat de aktivitetene som passer bruden/brudgommen best.
  • Type aktiviteter: Velg type aktiviteter i forhold hva du vet bruden/brudgommen synes er moro og i forhold til hvor utadvent hovedpersonen er. Selvfølgelig skal bruden utfordres litt og by på seg selv, det skal jo være en morsom og minnerik dag, men pass på at det ikke blir for mye av det gode. Velg flere aktiviteter som alle i laget kan være med på. Alle skal ha det gøy sammen med bruden/brudgommen, så hvis deltagerene må stå og vente og ikke får være med på aktivitetene så blir ikke stemningen slik den skal være.
  • Deltagere: Husk at det er brudens/brudgommens dag. Inviter alle gjestene som bruden/brudgommen selv ønsker at skal være med. Man kan spørre bruden/brudgommen i forkant hvis man er usikker på hvem hun/han ønsker å ha med slik at ingen blir glemt, venner, søsken, gode arbeidskollegaer osv.
  • Inne/ute aktiviteter: Husk at været er veldig uforutsigbart, så det er viktig at man har tilstrekkelig antall inne aktiviteter, slik at man ikke er avhengig av været. Hvis man har noen ute aktiviteter, så ha alltid en plan b dersom det skulle bli dårlig vær. Husk at mange ute aktiviteter kan bli avlyst av arrangøren dersom det blir dårlig vær.
  • Dagsplan/tidsplan: Ikke legg aktivitetene for tett etter hverandre. Det tar tid å komme seg fra en aktivitet til en annen. Det er også viktig at det ikke blir en stressende dag der man løper fra sted til sted, men at man har god tid og kan hygge seg sammen. Husk også at man har tilstrekkelig antall mat pauser slik at alle deltagerene er i topp form hele dagen!
  • Alkohol: Alkohol er en viktig del av de fleste utdrikningslag, men husk at bruden/brudgommen har et alkoholinntak som er jevnt gjennom hele dagen slik at han/hun fortsatt er i god form. Hvis det blir «for mye av det gode», så blir naturligvis ikke dagen like morsom for hovedpersonen. Man bruker mye tid og krefter på å gjøre dagen til en morsom og hyggelig dag for den som drikkes ut, og da er det også hyggelig at hun/han husker dagen, dagen derpå som et hyggelig og morsomt minne.
  • Husk at alle har forskjellig grense for hva de ønsker å gjøre. Man skal selvfølgelig utfordres litt på en slik dag, gjøre ting man ikke har gjort før, men det er også viktig å huske på at det skal være en minnerik og spennende dag med venner og kjente, ikke en dag bruden/brudgommen bare er langt utenfor komfortsonen.
  • Andre arrangementer: Husk å sjekke om det er andre store arrangementer samme dag som laget skal holdes. Arrangementer som Sentrumsløpet, Holmenkollstafetten, eller at områder er stengt av p.g.a markedsdager kan særlig i Oslo gjøre at man trenger mere tid for å komme seg fra en aktivitet til en annen. Viktig at dagen ikke oppleves som et stress, men at man har god tid mellom aktivitetene slik at man rekker å være sosiale og hygge seg.