Underholdning julebord – firmafest Oslo – La Danseløvene sparke igang festen!

Overrask dine ansatte med et morsomt danseopplegg på firmafesten eller julebordet!
Vi har lang erfaring med skreddersydde dansekurs, danseshow, events og danseunderholdning for næringslivet.

Dans som aktivitet på firmafest, kick-off og events er både sosialt og nyttig og setter de ansatte i feststemning. Vi vet hvordan vi skal gjøre festen til en uforglemmelig opplevelse. Våre instruktører er profesjonelle og profilerte dansere som har vært med i bl.a «Skal vi danse», andre tv-show, sceneoppsettinger, musikkvideoer og store oppsettinger i inn- og utland. Mange av våre dansere er også med i noen av Norges mest kjente dansecrew. Vi bruker bare dansere som har lang erfaring med danseunderholdning på firmafester, julebord og andre events, og vi har dansere innen så og si alle dansestiler. Enten dere ønsker pardans, hip-hop, bollywood, sambashow, afrikansk dans, jazz, burlesque, musical eller noe annet, så ordner vi det.

La oss hjelpe deg med underholdning på julebordet, firmafesten, ditt kick-off eller eventen.

Julebord underholdning – Se våre spennende tilbud av danseshow og aktiviteter for firmafesten:

Under er noen av våre mest populære aktiviteter for firmafest/julebord beskrevet, men vi skreddersyr også opplegg for dere events om det er ønskelig:

julebord underholdning

– Temafest:

En morsom variant er å ha et tema for festen der dansen er en del av dette. Hva med 20-talls Charleston til «The Great Gatsby»-festen, 50-talls Swing i Rockebilly-stil, 70-, 80- eller 90-talls Disco eller Cowboyfest med Linedance. Vi underviser dans fra den aktuelle perioden.
Vi har ideèr og tips til hvordan dette kan gjøres. Alltid like moro og inkluderende!


julebord underholdning

– Bollywood:

Vi skaper en magisk indisk stemning med indiske rytmer på eventen, og dere lærer en koreografi med trinn slik du ser i bollywoodfilmer! Dette opplegget skaper en spennende og annerledes stemning, og fantastisk feststemning! Dette er en stil som er ukjent for de aller fleste, og dermed like nytt for alle. Det passer like bra for menn & damer!


julebord show bedrift

– Musikkvideokoreografi:

Dette er en morsom variant der de ansatte står for underholdningen. Et team fra bedriften kommer og lærer en morsom og spektakulære koreografi hos oss på forhånd, som de skal vise fram for resten av bedriften på festen. Dere velger sang etter eget ønske, og vi lager en passende koreografi med trinn fra den aktuelle perioden. Overrask resten av de ansatte på eventen med en tøft danseshow!
Om dere ønsker det presentert som en musikkvideo, kan dere filme koreografien hos vår samarbeidspartner – her legges det til kule effekter som i en ekte musikkvideo!
Ta kontakt for mer info og priser.


firmafest underholdning

– Havana Night eller Salsa Rueda:

Her kommer vi og underviser dere i salsa eller andre cubanske danser slik at de ansatte er klare for å innta dansegulvet resten av kvelden. Danser som passer spesielt godt i en slik sammenheng er salsa og cha-cha. Opplegget kan gjøres både som solo og pardans, eller en ringdans (Rueda de Casino) dersom det er et ulikt antall menn/damer ift partnerdans. Dette er både nyttig og en morsom aktivitet!


dans underholdning fest

– Bedriftens «Offisielle» dans:

La Danseløvene koreografere en morsom dans som er den «offisielle» dansen for deres firma. Dette er en veldig morsom aktivitet og veldig moro for bedrifter å ha sin egen dans. Firmafest/julebord er en perfekt anledning for å introdusere de ansatte for denne dansen, enten i form av en Flashmob eller oppvisning.


danseshow underholdning oslo

– Danseshow:

Vi sender profesjonelle dansere til dere som holder et spektakulært show.
Hva med et heftig streetdance/hip-hop show, indisk bollywood show med orientalsk stemning, Afrikanks dans, 20-talls Charleston som i «The Great Gatsby», spektakulært breakdance show eller 70 talls disco som i «Saturday Night Fever». Vi har dansere innen så og si alle stiler, så mulighetene er mange!


Alle våre danseshow holder høyeste kvalitet og vi bruker bare dansere som har lang erfaring med å holde show innen de ulike stilene slik at du/dere er sikret kvalitet på deres events.
Kontakt oss på kontakt@danselovene.no for tips og ideer, så skreddersyr vi sammen et show etter deres ønske!  
 

 
 

Les mer om underholdning, dansekurs og danseshow på julebord og firmafest i Oslo her.
Les mer om våre teambuilding aktiviteter i oslo og omegn her