praktisk

DanseBloggen

Utdrikningslag Oslo, tips til den som skal arrangere

Posted · Add Comment

Utdrikningslag Oslo tips arrangere

Skal du arrangere utdrikningslag i Oslo?

Når du skal arrangere utdrikningslag i Oslo er det en del ting det er lurt å tenke på. Under har vi listet opp en del ting rundt tidspunkt, type aktiviteter og generelle råd når man planlegger utdrikningslag.

 • Tidspunkt: Det er vanlig at laget arrangeres 2-4 uker før bryllupet.
 • Dato: Sett dato tidlig. Det er mange som gifter seg på samme tidspunkt, ved å sette dato tidlig og starte planleggingen, er det lettere å få til akkurat de aktivitetene som passer bruden/brudgommen best.
 • Type aktiviteter: Velg type aktiviteter i forhold hva du vet bruden/brudgommen synes er moro og i forhold til hvor utadvent hovedpersonen er. Selvfølgelig skal bruden utfordres litt og by på seg selv, det skal jo være en morsom og minnerik dag, men pass på at det ikke blir for mye av det gode. Velg flere aktiviteter som alle i laget kan være med på. Alle skal ha det gøy sammen med bruden/brudgommen, så hvis deltagerene må stå og vente og ikke får være med på aktivitetene så blir ikke stemningen slik den skal være.
 • Deltagere: Husk at det er brudens/brudgommens dag. Inviter alle gjestene som bruden/brudgommen selv ønsker at skal være med. Man kan spørre bruden/brudgommen i forkant hvis man er usikker på hvem hun/han ønsker å ha med slik at ingen blir glemt, venner, søsken, gode arbeidskollegaer osv.
 • Inne/ute aktiviteter: Husk at været er veldig uforutsigbart, så det er viktig at man har tilstrekkelig antall inne aktiviteter, slik at man ikke er avhengig av været. Hvis man har noen ute aktiviteter, så ha alltid en plan b dersom det skulle bli dårlig vær. Husk at mange ute aktiviteter kan bli avlyst av arrangøren dersom det blir dårlig vær.
 • Dagsplan/tidsplan: Ikke legg aktivitetene for tett etter hverandre. Det tar tid å komme seg fra en aktivitet til en annen. Det er også viktig at det ikke blir en stressende dag der man løper fra sted til sted, men at man har god tid og kan hygge seg sammen. Husk også at man har tilstrekkelig antall mat pauser slik at alle deltagerene er i topp form hele dagen!
 • Alkohol: Alkohol er en viktig del av de fleste utdrikningslag, men husk at bruden/brudgommen har et alkoholinntak som er jevnt gjennom hele dagen slik at han/hun fortsatt er i god form. Hvis det blir «for mye av det gode», så blir naturligvis ikke dagen like morsom for hovedpersonen. Man bruker mye tid og krefter på å gjøre dagen til en morsom og hyggelig dag for den som drikkes ut, og da er det også hyggelig at hun/han husker dagen, dagen derpå som et hyggelig og morsomt minne.
 • Husk at alle har forskjellig grense for hva de ønsker å gjøre. Man skal selvfølgelig utfordres litt på en slik dag, gjøre ting man ikke har gjort før, men det er også viktig å huske på at det skal være en minnerik og spennende dag med venner og kjente, ikke en dag bruden/brudgommen bare er langt utenfor komfortsonen.
 • Andre arrangementer: Husk å sjekke om det er andre store arrangementer samme dag som laget skal holdes. Arrangementer som Sentrumsløpet, Holmenkollstafetten, eller at områder er stengt av p.g.a markedsdager kan særlig i Oslo gjøre at man trenger mere tid for å komme seg fra en aktivitet til en annen. Viktig at dagen ikke oppleves som et stress, men at man har god tid mellom aktivitetene slik at man rekker å være sosiale og hygge seg.

  Vi ønsker alle som skal arrangere utdrikningslag lykke til med planleggingen og gjennomføring av denne morsomme dagen!

  Danseløvene er en av de største aktørene på utdrikningslag, med et stort og spennende tilbud som passer for alle – både gutter og jenter. Hva med heftige salsa eller sambarytmer, sensuell burlesque dans, spennende bollywoodrytmer, gla og engasjerende disco dans, spille inn en musikkvideo m.m. Mulighetene er mange, vi hjelper deg med en uforglemmelig og minnerik opplevelse i deres utdrikningslag.

  Les mer om hva vi kan tilby av spennende danseaktiviteter for deres utdrikningslag i Oslo her

  utdrikningslag

  Vi hjelper deg med morsomme aktiviteter til ditt utdrikningslag.

 • Comments are closed.