Showfaktor/Burlesque – Åpent nivå (Ungdom/voksne)

Kursstart: Onsdag 4/9 kl 18.30-19.30 (Siste gang 4/12)
Lengde: 13 uker
Pedagog/innstruktør: Enya
Pris: 2050,-


Nye 13 uker dansekurs starter opp i 02. – 05. september, påmeldingen til høstens kurs har åpnet.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

På dette partiet har koreografiene mer fokus på show-elementer og gjerne med en burlesque-inspirert vri!
Her varierer musikken, alt fra mer poplåter som gir et godt utgangspunkt for en mer show/burlesque-inspirert koreografi, og mer karakteristisk musikk fra Moulin Rouge, Burlesque-filmen, m.m.
Her har vi det gøy med dansene, samtidig som du lærer hvordan man danser på en flørtende og sexy måte. Et morsomt og spennende parti som passer alle! Stilen på koreografien vil være med utgangspunkt i jazz-genren, men vil også ha elementer fra mer urbane stiler.

Ha gjerne med sko med høye heler som sitter godt på foten (trenger ikke å være dansesko), pedagogen vil gi deg gode tips om hvordan du elegant danser i høye sko! Minner om at skoene må være rene (ikke brukt ute).

Nivå:

Åpent nivå passer for deg som har grunnleggende erfaring med jazz, ballett eller tilsvarende stil. Også et veldig fint nivå å ta hvis man ønsker å friske opp gamle dansekunnskaper. Vi anbefaler å ha hatt noe danseerfaring og kjennskap til jazz-teknikk, men passer også for nybegynnere som har erfaring med å ta koreografi og ønsker en ekstra utfordring.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: Lett og gjerne tettsittende tøy som puster, enten treningtøy eller lett tøy. Du kan danse barbent, sokkelesten eller fleksible sko. Det er kun tillatt med rene innesko i salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

VIP-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi VIP-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre VIP-kunder. Les mer om VIP pris og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.