VIP – Dans så mye du vil

Vip – Dans så mye du vil er et tilbud til våre elever som ønsker å gå mer enn tre klasser i uken. Du betaler 6500,- for høst-kursene (13 uker), og kan gå på så mange kurs du måtte ønske.
Høsten 2021 har vi en begrensning på 2 kurs pr. dag for vip kunder så lenge smittevernregler fra myndighetene med en begrensning på maks 20 stykker pr. gruppe opprettholdes. Man kan stå på venteliste på flere kurs og eventuelt få plass dersom maksantall i grupper økes.
Husk at du må gi oss informasjon om hvilke kurs du ønsker å gå på ved påmelding slik at vi kan beregne antall elever på timene våre. (Informasjon om hvilke kurs man ønsker å gå på gis i kommentarfeltet på påmeldingsskjemaet).

Delbetaling: Hvis du ønsker å dele opp betalingen for vip-medlemskapet ditt ut over semesteret, så ordner vi dette kostnadsfritt. Kontakt oss for mer informasjon.

Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon
Informasjon om smitteforebyggende tiltak hos Danseløvene Danseskole: Les mer om våre smitteverntiltak her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.