Privatundervisning dans Oslo

Privatundervisning dans i Oslo for single, par, grupper og bedrifter

Privatundervisning passer for den som ønsker et danseopplegg skreddersydd for seg. Her kan du sette sammen undervisningen slik du ønsker den, en mulighet man ikke har på gruppekurs.
Tidspunkt og dager for undervisning avtales slik at vi finner tider som passer best for deg/dere og instruktør.

Privatundervisning i pardans – swing, salsa, selskapsdans m.m:

Vi tilbyr privatundervisning for par og grupper (for grupper les mer under punktet «privatundervisning for grupper»). Da kan man velge blant alle dansestiler vi har å tilby på danseskolen.
Timene legges opp etter deres formål, enten det er å lære å danse innenfor en ønsket dansestil eller bare lære seg litt grunnleggende dans til å kunne danse ute i forskjellige sammenhenger.
Privattimer er en effektiv måte å lære dans på og dere har instruktøren for dere selv, samtidig som undervisningsopplegget følger deres tempo.

Privattimer er også noe man kan ta i tillegg til vårt kurstilbud ellers, hvis man ønsker å lære mer og jobbe litt ekstra med dansen på egenhånd. Om man har deltatt på kurs eller ønsker å fortsette på kurs, men føler at man trenger å få litt mer kunnskap om dansen før deltagelse – er privattimer et perfekt alternativ!

Privatundervisning koster 950 kroner for 60 min (to personer). Hvis dere er to par/4 personer på time, koster timene 1450 kroner pr. time.
Vi kommer gjerne med anbefaling på antall timer man vanligvis trenger i forhold til deres målsetting, men du booker selvfølgelig antall timer etter eget ønske.

 
 

 

Privatundervisning hip-hop dans, jazzdans, klassisk ballett, afrikansk dans, salsa solo, dancehall m.m. (Solo stiler):

Vi tilbyr privatundervisning i alle dansestiler vi underviser på danseskolen. På slike timer får du et skreddersydd opplegg slik at du skal ha en best mulig progresjon innen valgt dansestil.

Pris på privatundervisning i disse dansestilene er avhengig av type stil og pedagog, så kontakt oss og vi vil gi deg et godt tilbud.
Vi kommer gjerne med anbefaling på antall timer man vanligvis trenger i forhold til din målsetting, men du booker selvfølgelig antall timer etter eget ønske.

 
 

 

Privatundervisning brudevals:

Privatundervisning i brudevals er den mest effektive måten å lære trinnene til den store dagen på. I tillegg til at du får hjelp til å lære å danse, får du også musikktips og annen praktisk informasjon om hvordan brudevalsen skal gjennomføres.
Hvis dere ønsker å ha med forlovere eller foreldre på timen slik at de også lærer stegene, har vi egne priser for to par på time. Se mer info på brudevals siden.

Les mer om brudevals her

 
 

 

Privatundervisning for grupper:

Hvis dere er tre par eller flere som ønsker å gå på kurs har vi privatundervisning for grupper. Her er prisen 350 kroner pr person pr time. Prisen gjelder for pardans stiler, for andre dansestiler kontakt oss for pristilbud. Her kan du invitere med deg venner som ønsker å lære å danse, og vi skreddersyr et opplegg for dere.

Dette er en fin anledning for venner til å gjøre noe sosialt og morsomt sammen.
Hva med å gjøre dere klare for bryllups-/julebordsesongen med litt undervisning i vals & swing? Eller bare lære litt generell grunnleggende selskapsdans som foxtrot, swing & bachata, kanskje cubansk salsa?
Med en 1,5-2 timer x 2 ganger, vil dere få en enkel og god innføring i ønsket stil.
(Vi anbefaler varighet ift antall personer på kurs for best mulig utbytte.)

Kanskje du planlegger en fest og ønsker å lage et danseshow? Ta med en gjeng danseglade venner og lær en koreografi som dere kan overraske gjestene med på festen/sammenkomnsten! Les mer om fest og annen type feiring
Vi tilbyr også spennende danse-aktiviteter for utdrikningslag. les mer om våre aktiviteter for utdrikningslag her.

 
 

 

Privatundervisning for bedrifter:

Danseløvene skreddersyr privatundervisning for bedrifter. Vi har lang erfaring med danseopplegg som et hyggelig og morsomt innslag i hverdagen, på firmafesten eller julebordet. Bestill oss til din kick-off eller event!

Les mer om våre opplegg for bedrifter og teambuilding her

For bestilling av privattimer/privatkurs så send oss gjerne info om ønsket tidspunkt, og vi oversender mulighetene for timer etter deres ønske!