Faq spørsmål og svar
«Hvordan betaler jeg?»
Ved bestilling av dansekurs på våre nettsider tilbyr vi kortbetaling, vipps betaling og faktura. Faktura blir sendt på mail ca 7-10 dager før første kursgang. Hvis du har valgt fakturaløsning og ikke har mottatt faktura fra oss, så sjekk spamfilteret på din mailkonto ved å logge inn på mailkontoen fra en nettleser på PC/Mac. Man kan ofte ikke se alle mailer som har havnet i søppelpost på mobiltelefon eller nettbrett.
For andre tilbud enn dansekurs slik som privattimer, eventer osv, er det kun fakturabetaling. Faktura for slike bestillinger sendes ut 3-5 dager før timen/eventen.

Om du ønsker faktura tilsendt per post, vennligst noter dette ved bestilling av dansekurs/timer.

«Hvordan melder jeg meg på kurs?»
For påmelding av dansekurs gjøres dette raskt via påmeldingsskjema på våre nettsider. Gå inn på ønsket kurs og klikk på påmeldingsknappen til ønsket kurs.
Vi har et max antall elever på våre dansekurs, og kursene kan bli fulltegnet – så meld deg på tidlig for å sikre deg plass!

Så lenge påmeldingsknappen på ønsket kurs er grønn, betyr det at det fortsatt er plass på kurset. Når kurset har nådd sin maxgrense vil påmeldingsknappen bli rød.
Vi har ingen påmeldingsfrist, men vi stenger som regel påmeldingen for nye elever etter 4. kursuke.

«Har dere prøvetime?»
Vi tilbyr prøvetime på 1. & 2.kursuke, dersom det er ledig plass. Dette må avtales med kontoret i forkant, og vilkår for prøvetime må godkjennes (av foresatte hvis deltager er under 18 år) før deltagelsen. Det er maks 2 prøvetimer pr kunde (én prøvetime pr kurs).

«Hvilket kurs passer meg?»
Les beskrivelsen og se om det fenger deg! Er du ute etter en jazz-stil, et tøffere hiphop-kurs eller latinamerikanske rytmer? Er det pardans, eller er det solo-stil du tenker deg?
Dette vil kanskje hjelpe deg å finne en passende stil innenfor vårt brede tilbud!
(Det er mulig å bytte kurs etter første gang hvis det er plass, da har man kanskje også fått bedre følelse av hva en søker etter i stil!)

«Kan man ta igjen ganger man har vært borte fra kurset?»
Hvis man har vært borte noen ganger fra kurset man er påmeldt på, så kan disse gangene tas igjen på tilsvarende eller andre kurs, men husk å si ifra til kontoret i forkant slik at vi har kontroll på hvor mange som møter opp på de ulike timene. Hvis man skal ta igjen tapte timer, så må dette gjøres i løpet av samme sesongen som man var borte fra påmeldt kurs. Når det gjelder barneklasser så anbefaler vi å bare følge det kurset man er påmeldt, siden barn er mer følsomme for forandringer.