Om oss - Danseløvene Danseskole
«Danseløvene AS – din danseskole i Oslo»

Om danseskolen og dansekurs:

Danseløvene ble grunnlagt i 2006 og har siden den gang blitt en en av Oslos største danseskoler. Vi kan tilby våre elever et av Oslos aller største dansetilbud for barn, ungdom og voksne, topp kvalitet på dans og koreografier, og vi har undervisning i så å si alle dansestiler.
Da Danseløvene ble startet skulle det være en danseskole med en litt annen profil. Det skulle bli en «smeltedigel» for alle dansestiler samlet på ett sted. Et sted man opplever danseglede, kvalitet og ulike «dansekulturer». I tillegg til mange dansestiler og instruktører av høy kvalitet, er det også viktig for oss å kunne tilby et flott og moderne dansestudio med topp kvalitet, stor plass og som er tilrettelagt for danseundervisning.
Med 65 kurs i uken og 30 forskjellige typer kurs har vi noe for enhver smak og alle aldere. Enten du er ute etter barnedans, hiphop/streetdance/breakdance, jazz, ballett, salsa, swing, ballroom, karibisk/jamaicansk dans, brasiliansk dans, afrikansk dans, indisk dans eller andre stiler, har vi profesjonelle pedagoger med lang undervisningserfaring, utdanning og dedikasjon til stilene de underviser.
Alle våre instruktører jobber også som koreografer og er ofte med i sceneoppsetninger, TV-show, musikkvideoer, m.m., både nasjonalt og internasjonalt. Flere av våre instruktører danser også i noen av Norges mest kjente dansecrew.
Våre barnedans-pedagoger har lang erfaring med å sette sammen spennende og gode pedagogiske opplegg for barna, slik at det føles trygt, morsomt og utviklende på kurs hos oss.
Vi har nå 18 faste instruktører, som jevnlig reiser rundt i verden for å holde seg oppdatert på nye trender, slik at vi kan tilby det siste til våre elever. Vi har dansekurs for absolutt alle aldersgrupper og våre elever er fra 2 år til 70 år.
Danseløvene flyttet i 2013 inn i splitter nye skreddersydde lokaler, med alle nødvendige fasiliteter for å kunne tilby en danseskole i ypperste klasse, slik at elevene er sikret best mulig kvalitet. Vi har parkeringsplasser til alle våre elever rett utenfor studio og det er kort gangavstand fra alle kollektivtilbud. Les mer om vårt fantastiske nye dansestudio her.

Vårt kontor er åpent alle ukedager klokken 11.00-17.00 slik at du raskt kan få kontakt med danseskolens medarbeidere på telefon eller mail, enten det er spørsmål om danseskolen eller booking av et av våre andre tilbud.

Brudevals, utdrikningslag, privatundervisning, bursdag, m.m.

Danseløvene er også store på undervisning og eventoppdrag for brudevals, utdrikningslag, privatundervisning og bursdager.

I tillegg til å ha faste dansekurs med oppstart 3 ganger i året, har vi også bygd opp en stor kapasitet for private dansekurs og opplegg. Alle våre opplegg i en slik sammenheng blir skreddersydd, og du/dere er sikret topp kvalitet på undervisningen ved at vi bare bruker instruktører som har riktig utdannelse og lang erfaring med denne type undervisning.

Firmaoppdrag, underholdning firmafest, kick-off, danseshow, bedriftstrening, m.m.

I tillegg til populære oppdrag for privatpersoner på danseskolen, har vi gjennom mange år laget suksessfulle opplegg for bedrifter. Enten det er dansekurs for en bedrift, underholdning eller danseshow i forskjellige sammenhenger, er ingen oppdrag for små eller for store. I tillegg til våre 14 faste instruktører/dansere har vi et stort nettverk av dansere, dansegrupper og andre samarbeidspartnere, slik at dere er sikret et mest mulig vellykket opplegg for deres bedrift og event.

Danseløvene – Din danseskole i Oslo – Kvalitet, danseglede og et sted for alle å lære og danse.

 

PageLines-gaselle-bilde.jpg

Danseløvene AS har blitt kåret til en «Gaselle-bedrift».

Det er bare 2-4% av norges bedrifter som kommer på denne listen.

Bisnode og Dagens Næringsliv lager gasellelisten på grunnlag

av en rekke økonomiske kriterier og kårer årets gaselle.