Vi er et av de største dansestudioene på utdrikningslag i Oslo med et variert og populært tilbud! Under har vi listet opp de lagene vi gjør mest av. Vi har profesjonelle dansere innenfor alle dansestiler, så kom gjerne med ønsker og vi vil skreddersy timen etter deres ønske. Vi sørger for at timen hos oss blir en morsom og minnerik opplevelse, og våre dansetimer passer for alle uansett danseerfaring.

Danseløvenes lærere er blant Norges dyktigste profesjonelle instruktører og vi bruker bare instruktører som har lang erfaring med å holde denne type timer.

Vi koreograferer alltid slik at bruden/brudgommen er i sentrum, og sørger for at det blir en morsom aktivitet som inkluderer alle i laget med fokus på å ha det gøy!

Alle våre utdrikningslagtimer koster 2450,- (60 min). Hvis dere ønsker profesjonell filming av koreografien kommer dette i tillegg, les mer om pris for filming her.
 

Oversikt over vårt store og spennende tilbud av utdrikningslag:

salsakurs utdrikningslag oslo

«I love Salsa!» – Salsa utdrikningslag:

Få fart på hoftene med cubanske salsa rytmer. Her danser vi uten partner, og lærer en enkel, flørtende koreografi til sensuelle rytmer! Med bruden i fokus, vil dette være en opplevelse med topp stemning uansett om man har erfaring med salsa før eller ikke. Gjør dere klar for kveldsens rytmer med litt salsa i laget deres!


disco utdrikningslag oslo

«Disco Fever!» – 70, 80 eller 90-talls disco:

Velg en sang fra discotiden, enten det er 70-, 80- eller 90-talls disco! På denne typen lag bruker vi typiske trinn fra den aktuelle tidsperioden, og tar dere tilbake til discotiden. Velg gjerne en sang som hovedpersonen liker godt, den som drikkes ut vil være disco-dronningen/kongen på denne timen – «Disco Fever!»

Dere kan gjøre litt ekstra ut av denne typen lag ved å bruke kostymer som passer til musikkperioden dere har valgt. Spør oss gjerne om tips og idéer!


burlesque dans utdrikningslag

«Show them how to burlesque!» – Burlesque utdrikningslag:

Dette er en morsom og spennende time for jenter / damer der dere lærer en feminin, flørtende og sensuell koreografi med inspirasjon fra filmer/musikkvideoer som Burlesque og Lady Marmalade. Vi har en fin variasjon av både litt mer moderne stil og musikk, i tillegg til den klassiske pin-up stilen på timene! Her får dere tøyd grensene litt og kanskje utfordre komfortsonen, men klærne blir selvfølgelig på!

For dere som ønsker en fortsatt stilfull men enda mer utfordrende koreografi (som gjerne innebærer rekvisitter som stol), har vi Tease Dance for den mindre sjenerte bruden.


musikkvideo utdrikningslag oslo

Musikkvideo – Utdrikningslag med musikkvideo koreografi:

Her lærer dere en koreografi som er tilpasset for filming i ekte musikkvideostil! Dere velger en sang som brud/brudgom har et spesielt godt forhold til, og koreografien blir spesialtilpasset sangen. Her kan man f.eks legge opp dansen slik at den som drikkes ut har «hovedrollen» i koreografien, selvom alle er med og har det gøy. Dette er en kjempemorsom vri på laget deres!

Dersom det bookes med filming, vil timen bli lagt opp med flere elementer egnet for musikkvideofilming enn andre typer koreografier. Alle er med på timen, selvom brud/brudgom er i kameraets fokus. På denne type time bruker vi kun instruktører som har lang erfaring innen showbiz og med koreografering av musikkvideoer.

Profesjonell filming av koreografien må bookes separat. Les mer om filmpakken «FAME».
Det er også fullt mulig å filme selv, om dere ønsker det!


bollywood indisk utdrikningslag

Bollywood:

Dans slik de gjør i en ekte bollywoodfilm. Her er tema indisk musikk og dans. Bollywoodtema skaper alltid en spesiell og festlig stemning, og er gjerne en ny og spennende opplevelse for de fleste i laget! Flere av våre instruktører har vært med i bollywoodfilmer, og vi skaper en autentisk bollywoodstemning.


samba utdrikningslag

Brazilian Fever – Samba utdrikningslag:

Slipp deg løs til brasilianske rytmer! Her lærer dere en solo sambakoreografi (samba no pè). Ta med laget ditt til «Rio de Janeiro» med en sambatime hos oss. Masse energi, danseglede og hofter!
Våre instruktører har lang erfaring med brasiliansk samba, og sørger for en autentisk sambastemning!


utdrikningslag gutter oslo

Boyband:

Om dere er en jentegjeng som en gang i tiden hadde en «crush» på boyband-guttene, eller et guttelag som ønsker en morsom vri på dagen deres – er dette timen for dere! Vi gjennopplever tiden med One Direction m.m. og koreografien vil selvfølgelig innebære karakteristiske «moves» fra boyband musikkvideoene.


hip hop utdrikningslag

Oldschool/ Hip-Hop utdrikningslag:

Gjennopplev hip-hop’en fra 80- og 90-tallet med sin karakteristiske stil. MC-hammer, Run-D.M.C og Sir Mix-A-Lot. Dette er en morsom time for dere som ønsker en litt tøffere og mer funky stil. Hvis bruden/brudgommen var «hip-hop’er» i sin ungdom er dette en perfekt time for dere!


Andre stiler:

Danseløvene har profesjonelle instruktører innen så og si alle dansestiler. Hvis dere ønsker noe annet enn de nevnte lagene så ordner vi stor sett alltid det.
Andre populære stiler/temaer er Michael Jackson, Charleston, Linedance og m.m.

Priser:

Alle våre dansetimer varer i 60 min og koster 2450 kroner unntatt «Fame»-pakken som koster 7200,-. Prisen er uavhengig av antall deltakere. Timen holdes i vårt studio på Carl Berner i Oslo.

Pris filming og redigering av musikkvideo kommer i tillegg til dansetimen og koster 4250,- (filming hos vår samarbeidspartner) og 4250,- (filming i våre lokaler). NB! Filming må bookes separat og er en tilleggstjeneste. Vi hjelper dere med dette på forespørsel.

 


 
Avbestillingsregler
 

Utdrikningslag med musikkvideo filming:

«FAME»-pakken (90 min):

filming video utdrikningslag Denne pakken inkluderer musikkvideo-koreografi, samt filming og redigering, der alt foregår i vårt dansestudio.
Dere vil da ha en profesjonell instruktør under hele filmingen som vil hjelpe dere med å huske koreografi, og guide dere til å skape en musikkvideo og en aktivitet dere sent vil glemme!

Deler av filmingen vil også foregå mot «greenscreen» (måte å filme på slik at man kan legge på annen bakgrunn i musikkvideoen), i tillegg til kule elementer som passende lyssetting og mikrofon som kan brukes som en rekvisitt under dansen. Ta gjerne med kostymer til dansestudio – vi oversender mer enn gjerne tips og idéer til kostymer for en gjennomført video.

Opplegget har varighet 90 minutter, vi starter med innlæring av enkel og morsom koreografi under den første økten, før det rigges klar til filming.
Dere velger tema/sang etter ønske, bare si ifra om vi skal oversende tips! Det er fokus på at alle har det gøy, og koreografien vil bli lagt opp i forhold til gruppen slik at alle kan delta uansett danseerfaring!

Skap en dansevideo og et fantastisk minne fra dagen deres med “FAME”- hos oss! Pakken er perfekt for danseglade bruder som har alltid hatt en drøm om å være i en danse/musikkvideo, eller en kul vri for deres guttelag! Et perfekt underholdningsbidrag til bryllupet.
Pris for “FAME”-pakken er 7200,- (varighet 90 minutter, inkl redigering). Video vil bli tilsendt ca 2-3 uker etter timen deres. Om dere har behov for å få det tidligere ift bryllupsdato så nevn dette ved booking og vi skal forsøke å få det tilsendt innen fristen.

Filming av laget hos vår samarbeidspartner:

filming video utdrikningslag Hvis dere ønsker å få koreografien dere har lært på dansetimen filmet profesjonelt og redigert til en video, koster filming og redigering 4250,- i tillegg til timen hos oss til 2450,-. Totalt dans, filming og redigering 6700,-.
Timen hos oss varer i 60 min og filming tar 60 min, dere kan beregne en time i mellom for transporttid/etc. Filmingen blir gjort i eget studio hos vår samarbeidspartner, og det vil bli brukt ekstraeffekter som greenscreen, røykmaskin og lysdioder! Kontakt oss for mer informasjon.
Obs! Instruktøren for koreografien blir ikke med videre til filmstudio.


Danseløvene er størst på danse eventer for utdrikningslag. Alle våre utdrikningslag aktiviteter holdes i vårt flotte og moderne dansestudio på Carl Berner i Oslo. Studio er 800 kvm med 4 store saler, og vi har ingen begrensning på hvor mange dere kan være. Vårt dansestudio er spesielt tilrettelagt for å skape en fantastisk stemningen på laget deres. Vi utvikler hele tiden nye konsepter og idéer slik at det skal være spennende og morsomt for alle enten man har vært hos oss før eller kommer til oss for første gang. Med vår lange erfaring og dyktige instruktører vet vi hvordan vi skal lage en spennende «happening» for bruden/brudgommen og alle gjestene.

Danseløvene ligger sentralt til, og det er lett å komme til oss med kollektivtransport. Hvis dere kommer i bil så har vi gratis parkeringsplasser som dere kan benytte.


Tips og ideér til deg som skal arrangere utdrikningslag i Oslo?

Når du skal arrangere utdrikningslag er det en del ting det er lurt å tenke på. Under har vi listet opp tips rundt tidspunkt, type aktiviteter og generelle råd når man planlegger utdrikningslag.

 • Tidspunkt: Det er vanlig at laget arrangeres 2-4 uker før bryllupet.
 • Dato: Sett dato tidlig. Det er mange som gifter seg på samme tidspunkt, ved å sette dato tidlig og starte planleggingen, er det lettere å få til akkurat de aktivitetene som passer bruden/brudgommen best.
 • Type aktiviteter: Velg type aktiviteter i forhold hva du vet bruden/brudgommen synes er moro og i forhold til hvor utadvent hovedpersonen er. Selvfølgelig skal bruden utfordres litt og by på seg selv, det skal jo være en morsom og minnerik dag, men pass på at det ikke blir for mye av det gode. Velg flere aktiviteter som alle i laget kan være med på. Alle skal ha det gøy sammen med bruden/brudgommen, så hvis deltagerene må stå og vente og ikke får være med på aktivitetene så blir ikke stemningen slik den skal være.
 • Deltagere: Husk at det er brudens/brudgommens dag. Inviter alle gjestene som bruden/brudgommen selv ønsker at skal være med. Man kan spørre bruden/brudgommen i forkant hvis man er usikker på hvem hun/han ønsker å ha med slik at ingen blir glemt, venner, søsken, gode arbeidskollegaer osv.
 • Inne/ute aktiviteter: Husk at været er veldig uforutsigbart, så det er viktig at man har tilstrekkelig antall inne aktiviteter, slik at man ikke er avhengig av været. Hvis man har noen ute aktiviteter, så ha alltid en plan b dersom det skulle bli dårlig vær. Husk at mange ute aktiviteter kan bli avlyst av arrangøren dersom det blir dårlig vær.
 • Dagsplan/tidsplan: Ikke legg aktivitetene for tett etter hverandre. Det tar tid å komme seg fra en aktivitet til en annen. Det er også viktig at det ikke blir en stressende dag der man løper fra sted til sted, men at man har god tid og kan hygge seg sammen. Husk også at man har tilstrekkelig antall mat pauser slik at alle deltagerene er i topp form hele dagen!
 • Alkohol: Alkohol er en viktig del av de fleste utdrikningslag, men husk at bruden/brudgommen har et alkoholinntak som er jevnt gjennom hele dagen slik at han/hun fortsatt er i god form. Hvis det blir «for mye av det gode», så blir naturligvis ikke dagen like morsom for hovedpersonen. Man bruker mye tid og krefter på å gjøre dagen til en morsom og hyggelig dag for den som drikkes ut, og da er det også hyggelig at hun/han husker dagen, dagen derpå som et hyggelig og morsomt minne.
 • Husk at alle har forskjellig grense for hva de ønsker å gjøre. Man skal selvfølgelig utfordres litt på en slik dag, gjøre ting man ikke har gjort før, men det er også viktig å huske på at det skal være en minnerik og spennende dag med venner og kjente, ikke en dag bruden/brudgommen bare er langt utenfor komfortsonen.
 • Andre arrangementer: Husk å sjekke om det er andre store arrangementer samme dag som laget skal holdes. Arrangementer som Sentrumsløpet, Holmenkollstafetten, eller at områder er stengt av p.g.a markedsdager kan særlig i Oslo gjøre at man trenger mere tid for å komme seg fra en aktivitet til en annen. Viktig at dagen ikke oppleves som et stress, men at man har god tid mellom aktivitetene slik at man rekker å være sosiale og hygge seg.

  Flere tips til deg som skal arrangere utdrikkingslag i Oslo:

  Å arrangere utdrikningslag er den største oppgaven for en forlover/forlovere, og det å planlegge et utdrikkingslag er ofte en tidkrevende jobb, slik at det blir en morsom og minnerik dag for bruden/brudgommen. Det er viktig å booke aktiviteter hos seriøse bedrifter som man vet man kan stole på. Det er ikke noe «slingringsmonn» når alt skal klaffe denne ene dagen. Det går gjerne slag i slag fra tidlig til sent, og skulle en aktivitet ikke bli utført til riktig tid og på riktig måte, så påvirker dette resten av dagen.
  Når man skal velge aktiviteter så er det viktig at forlover kjenner bruden/brudgommen så godt at man vet hva som vil falle i smak. Noen bruder/brudgommer liker å bli utfordret, og gjøre noe som er utenfor komfortsonen, mens andre vil få ødelagt dagen sin dersom man blir «pushet» for mye. Dans er i de aller fleste tilfeller en aktivitet som bare oppfattes som morsomt og givende for bruden/brudgommen. Et opplegg med dans hos oss blir alltid skreddersydd for den som skal drikkes ut, både i forhold til musikkstil og passende opplegg. Vi har en rekke forskjellige dansestiler som er populære å bruke i utdrikningslag sammenheng. Hva med å bli tatt med tilbake til det gode gamle 70, 80, 90 eller 2000 tallet med musikk, klær og dans fra den perioden. Ekte brasiliansk solo samba, indisk bollywood,  afrikansk dans eller jamaicanske/karibiske rytmer for dem som vil ha en stil som er annerledes og eksotisk. Kanskje bruden/brudgommen er en gammel hip-hop’er, så old school hip hop er midt i blinken eller å by mer på seg selv i forførerisk burlesque dans eller enda mer utfordrende tease dance. Mulighetene er mange.

  burlesque dans utdrikningslagPå et utdrikningslag så blir det ofte mange aktiviteter og leker der bruden skal utføre forskjellige ting mens de andre i utdrikningslaget venter på at oppgaven eller aktiviteten skal fullføres. På et danse-utdrikningslag er alle med på timen. Den som drikkes ut er i sentrum og alt er bygget opp rundt ham/henne, men alle er med og danser. Tilbakemeldingen vi ofte får på våre utdrikningslag, er at det er veldig morsomt med en aktivitet som alle på laget kan være med på samtidig som det er lærerikt.
  Det har blitt mer og mer populært med temadager for utdrikningslag. Det vil si at alle aktivitetene er bygget opp rundt ett og samme tema og det blir en rød tråd for dagen. En veldig morsom aktivitet er musikkvideo. Med en slik temadag er bruden/brudgommen en stjerne hele dagen. Man kan starte med å bli profesjonelt sminket tidlig på dagen, så bærer turen opp til vårt dansestudio for innlæring av musikkvideo koreografi for så å reise til vår samarbeidspartner og filme musikkvideoen. Dere kan velge om dere vil synge inn sangen som brukes i musikkvideoen eller så kan man bruke den orginale. Dette er bare et av mange eksempler på hvordan man kan ha et tema for dagen. Spør oss om tips og idéer for hvordan deres utdrikningslag kan gjennomføres.

  utdrikningslag menn Oslo

  Utdrikningslag gutter / menn:

  Det er ikke bare jenter/damer som velger utdrikningslag med dans. Mange gutter / menn har utdrikningslag hos oss som en morsom aktivitet. Kanskje den som skal drikkes ut har vært en gammel b-boy (breakdancer), hip-hop’er eller at han var skikkelig fan av et boyband i sine yngre dager. Vi har morsomme utdrikningslag hvor gutter / menn får oppleve denne tiden én gang til. Spør oss om morsomme tips og idéer på hvordan dette kan gjøres for å bli en stor suksess for brudgommen.

  Tidspunkt for booking og gjennomføring av utdrikningslag: Det vanligste tidspunktet for utdrikningslag er to til fire uker før bryllupet, men mange velger å ha det noe tidligere også hvis det gjør at flere som er bedt har mulighet til å være med. Husk at det er brudens dag og at det er ekstra hyggelig for henne når så mange som mulig av dem som er invitert kan være med.

  Det er lurt å booke time for aktiviteter til utdrikninsglaget så tidlig som mulig. Det er ofte stor pågang hos leverandørene, så ved å være tidlig ute får man gjort de aktivitetene man ønker. Med en gang datoen for utdrikkingslaget er satt, er det lurt å begynne å gjøre bookinger slik at det blir en mest mulig innholdsrik og minnerik dag for bruden/brudgommen.

  Pris/kostnad aktiviteter: Det koster endel å arrangere en flott dag for bruden/brudgommen og kostnaden dekkes av de inviterte i utdrikningslaget. Derfor er det viktig å ikke bare velge aktiviteter som bruden/brudgommen gjør på egenhånd, men også aktiviteter som alle kan være med på. Da føler gjestene at de får mer ut av dagen enn bare å reise fra sted til sted og vente på at aktivitetene skal bli ferdige. Danse-utdrikningslag og musikkvideo er aktiviteter som alle kan være med på og man gjør noe hyggelig sammen.
   
  Blogg med idéer for deg som skal arrangere utdrikningslag i Oslo