Barnebursdag Oslo

Vi har dessverre ikke dette tilbudet for øyeblikket p.g.a smittevernsregler. Tilbudet blir åpnet opp igjen når myndighetene endrer på lokale/nasjonale tiltak.

 

Arrangere barnebursdag? Dansebursdag, en morsom og sosial aktivitet for barna.

Når barna fyller år, ønsker man gjerne en spennende og morsom bursdagsfeiring. Hos oss kan du feire barnebursdag med dans og moro i våre flotte lokaler. Vi tilbyr denne type bursdag for barn som fyller 6 år og oppover. Vi har lang erfaring med populære og spennende danseopplegg for barnebursdag og bursdagsfest, slik at bursdagen blir en minnerik opplevelse som barna sent vil glemme. Når man feirer bursdag hos oss får barna, gjennom våre danseopplegg, gjøre noe sosialt og gøy i felleskap. Dere får en egen dansesal og vi lager et eget sitteområde der dere kan spise, åpne gaver osv. Våre dyktige pedagoger har lang erfaring med undervisning av barnebursdager slik at dere er sikret en flott bursdagsfeiring. Dansebursdag er en like morsom aktivitet for gutter og jenter. På våre barnebursdager får bursdagsbarnet en liten gave fra Danseløvene.

Fortell oss gjerne om hva slags stil eller tema dere ønsker på bursdagen, og vi skreddersyr et morsomt opplegg for anledningen. Vi er behjelpelige med tips og ideér for å skape en vellykket bursdagsfeiring!

Alle våre barnebursdager holdes i vårt flotte dansestudio sentralt på Carl Berner i Oslo. Vi har et stort loungeområde/venterom rett utenfor dansesalene der vi dekker til for spising. Det er et lite kjøkken med platetopper, kjøleskap, microbølgeovn osv. som dere fritt kan benytte. Utenfor studio har vi en stor parkeringsplass med gratis parkering for alle våre kunder slik at det er lett for foreldre å parkere. Hvis dere kommer kollektivt så ligger vi bare noen få minutter gange fra Carl Berners plass hvor det er et stort kollektivtilbud.

Se bilder av vårt studio i Oslo her

Under kan du lese mer mer om våre mest populære barnebursdag aktiviteter / opplegg, og tips og ideér:

Barnebursdag opplegg 1:

60 min dansetime (pris 2000,-).
Dette opplegget er for de som ønsker deler av bursdagsfeiringen hos oss, der det da er kun dansetimen.
Bursdagsbarnet kan velge ut 1-2 sanger som han/hun ønsker at vi skal bruke. Alle er med hele tiden, og lærer koreografi felles og vi har gjerne med litt danseleker for å skape stemning. Dersom det er både gutter og jenter på timen, vil koreografien bli tilpasset så alle kan delta!

Barnebursdag opplegg 2:

60 min dansetime (pris 2000,-)+ ekstra leie i enten 30 min eller 60 min (pris 500 per halvtime).
Dette opplegget er for de som ønsker hele bursdagsfeiringen i våre lokaler, der dere står for mat, drikke og kake selv og resten ordner vi. Vi har et lite kjøkken i studio som dere fritt kan benytte.
Opplegget kan deles opp med f.eks 30 min dans, 30 min pause til f.eks pizza eller annen medbrakt mat, 30 min dans + evt 30 min til gaveåpning. Vi vil sende over anbefaling ift skissering for en best mulig bursdag!

Noen velger å ha et tema for bursdagen, der bursdagsbarna kler seg ut i forhold til valgt tema. Hvis dere ønsker et tema for bursdagen, kan vi hjelpe dere med å foreslå passende musikk. Hva med barnebursdag med tema Fortnite, disco, breakdance eller zombie?
Vi bruker den musikken som til enhver tid er mest populær for den aktuelle aldersgruppen.

Fellesbursdag, flere bursdagsbarn:

Hvis flere barn feirer bursdag sammen, koster det 500,- i tillegg pr. ekstra bursdagsbarn.

 

 
 

For dere som ønsker enda større opplegg for bursdagen:

For dere som ønsker et større opplegg for bursdagsfeiringen, har vi et ekstra tilbud med “musikkvideo”.
Her lager barna en ekte musikkvideo. Først lærer de en musikkvideo koreografi, før barna blir filmet. Det vil også bli filmet mot «greenscreen» (en måte å filme på slik at man kan legge på annen bakgrunn i videoen). Vi legger i tillegg til kule elementer som passende lyssetting og mikrofon som kan brukes som en rekvisitt under dansen. Be gjerne barna om å ta med kostymer til barnebursdagen – vi oversender mer enn gjerne tips og idéer til kostymer for en gjennomført video. Filmingen blir gjort i vårt studio.
Dere får tilsendt en ferdigredigert video på DVD innen to uker etter innspillingen, og dette blir et morsomt minne fra bursdagen! Anbefalt alder på dette opplegget er minimum 10 år.
Prisen for filming av musikkvideo og redigering er 4000,- i tillegg til timen med koreografi hos oss. Kontakt oss for mer informasjon.

 
Les mer om barnebursdag, dansebursdag, bursdagsfest og tips og idéer på vår blogg.

barnebursdag

Arranger en spennende og morsom barnebursdag hos Danseløvene