Barnebursdag Oslo

Barnebursdag Oslo, kom til oss for en morsom dansetime for barna!

Arrangere barnebursdag? Dansebursdag, en morsom og sosial aktivitet for barna.

Når barna fyller år, ønsker man gjerne en spennende og morsom bursdagsfeiring. Hos oss kan du booke barnebursdag med morsom danseaktivitet i våre flotte lokaler. Vi tilbyr denne type bursdag for barn som fyller 6 år og oppover. Vi har lang erfaring med populære og spennende danseopplegg for barnebursdag og bursdagsfest, slik at bursdagen blir en minnerik opplevelse som barna sent vil glemme. Når man feirer bursdag hos oss får barna, gjennom våre danseopplegg, gjøre noe sosialt og gøy i felleskap. Våre dyktige pedagoger har lang erfaring med undervisning av barnebursdager slik at dere er sikret en flott bursdagsfeiring. Dansebursdag er en like morsom aktivitet for gutter og jenter.

Alle våre dansetimer for barnebursdag holdes i vårt flotte dansestudio sentralt på Carl Berner i Oslo. Utenfor studio har vi en stor parkeringsplass med gratis parkering for alle våre kunder slik at det er lett for foreldre å parkere. Hvis dere kommer kollektivt så ligger vi bare noen få minutter gange fra Carl Berners plass hvor det er et stort kollektivtilbud.

Vi har ikke spising i studio, dere kommer til oss for dansetimen og opplegget rundt dette. Vi har mange hyggelige steder i nærområdet der dere kan booke for å spise etter at dere har vært hos oss. På Løren ligger bl.a Peppes Pizza og andre steder som er populære spisesteder for barn.

Se bilder av vårt studio i Oslo her

Under kan du lese mer mer om barnebursdag aktiviteter / opplegg, og tips og ideér:

Barnebursdag dansetime 60 min opplegg (pris 2000,-):

På våre dansetimer for barnebursdag kan bursdagsbarnet kan velge ut 1-2 sanger som han/hun ønsker at vi skal bruke. Alle er med hele tiden, og lærer koreografi felles og vi har gjerne med litt danseleker for å skape stemning. Dersom det er både gutter og jenter på timen, vil koreografien bli tilpasset så alle kan delta!

Noen velger å ha et tema for bursdagen, der bursdagsbarna kler seg ut i forhold til valgt tema. Hvis dere ønsker et tema for bursdagen, kan vi hjelpe dere med å foreslå passende musikk.
Vi bruker den musikken som til enhver tid er mest populær for den aktuelle aldersgruppen.

Fellesbursdag, flere bursdagsbarn:

Hvis flere barn feirer bursdag sammen, koster det 500,- i tillegg pr. ekstra bursdagsbarn.

 

 
 

For dere som ønsker enda større opplegg for bursdagen:

For dere som ønsker et større opplegg for bursdagsfeiringen, har vi et ekstra tilbud med «musikkvideo».
Her lager barna en ekte musikkvideo. Først lærer de en musikkvideo koreografi, før barna blir filmet. Det vil også bli filmet mot «greenscreen» (en måte å filme på slik at man kan legge på annen bakgrunn i videoen). Vi legger i tillegg til kule elementer som passende lyssetting og mikrofon som kan brukes som en rekvisitt under dansen. Be gjerne barna om å ta med kostymer til barnebursdagen – vi oversender mer enn gjerne tips og idéer til kostymer for en gjennomført video. Filmingen blir gjort i vårt studio.
Dere får tilsendt en ferdigredigert video innen to uker etter innspillingen, og dette blir et morsomt minne fra bursdagen! Anbefalt alder på dette opplegget er minimum 10 år.
Prisen for filming av musikkvideo og redigering er 4250,- i tillegg til timen med koreografi hos oss. Kontakt oss for mer informasjon.

 
Les mer om barnebursdag, dansebursdag, bursdagsfest og tips og idéer på vår blogg.

barnebursdag

Arranger en spennende og morsom barnebursdag hos Danseløvene