brudevals oslo danseskole

Brudevals / Bryllupsdans kurs i Oslo:

Hos oss kan du lære brudevals på en enkel og fin måte!
Vi har lang erfaring med å hjelpe brudepar med å mestre stegene til den store dagen. Det er opp til dere selv hvor mye dere vil lære, men de fleste par velger to til fire timer. Vi gir privatundervisning i brudevals/bryllupsdans både for par alene, og større grupper hvis man er flere som ønsker å ta timer sammen. Prisen er 950 kr pr time (60 min) og hvis man er to par på time, koster det 1450 kroner pr. time.
Obs! Dersom det er flere brudevals par som ønsker å ta time sammen, må dere velge samme type vals.
For tre par eller flere les her.

Dere får hjelp med å finne passende musikk, gi dansen en flott intro og eventuell en avslutning avhengig av hvor mange timer vi har til rådighet. Vi hjelper dere også med alternativer til brudevals hvis det er ønskelig med noe annet enn engelsk vals eller wienervals. Hvis dere har en egen sang dere ønsker å bruke, hjelper vi dere med å finne en passende dansestil til denne sangen. Spør oss gjerne om tips, mulighetene er mange!

Vi bruker kun profesjonelle instruktører som har lang erfaring med brudevals undervisning. Dere er sikret undervisning på en enkel og forståelig måte, med topp kvalitet!
Vi underviser brudevals mandag t.o.m lørdag, dag- og kveldstid året rundt.
Ved bestilling av timer så notér gjerne når det passer med timer og bryllupsdato slik at vi kan foreslå passende tidspunkt i forhold til bryllupet deres.
Kontakt oss i dag og vi hjelper deg med brudevalsen!

 

 

 

Gi forlovere og foreldre en liten innføring i grunnleggende dans til ditt bryllup:
Foreldre og forlovere er ofte de første til å innta dansegulvet sammen med brudeparet. Det har blitt mer og mer populært at brudeparet tar noen timer sammen med forlovere og foreldre slik at alle får en kort innføring i generell dans, og er klare for å bevege seg til kveldens rytmer etter at brudedansen er ferdig.

 

 

 


Mer info om brudevals og dans i bryllup:
Det er mange ting som skal være i boks til bryllupet og brudevals er en av dem.
Ofte stilte spørsmål er:

Hvor lang tid i forveien må jeg lære brudevals?

Det vanligste er å starte én til to mnd før bryllupet med brudevalsen/bryllupsdansen. Det man prøver å unngå er at det skal komme for tett på den store dagen slik at man føler seg stresset med å rekke det. Det å lære å danse er en prosess for kroppen, alle kan lære det, men kroppen må få tid på seg til å bli vant med nye og annerledes bevegelsesteknikker.

Skal jeg velge engelsk vals eller wienervals som brudevals?

Sakte wienervals er det vanligste til bryllup. Begge valsene blir brukt, men det kommer oftest an på hva slags type musikk man ønsker. Dere vil bli presentere for dette på time slik at dere har nok info til å ta et valg som passer dere. Mange har et inntrykk av at det er forskjell i vanskelighetsgrad på disse to typene vals, men det stemmer ikke. Med riktig pedagogiske opplegg vil dere ikke merke forskjell i vanskelighetsgrad på disse stilene.

Kan jeg velge en annen dans enn tradisjonell brudevals/bryllupsdans?

Vals er det vanligste å bruke som bryllupsdans, men i prinsippet kan alle typer dans brukes. En dansepedagog kan hjelpe dere med å velge passende dansestil hvis dere ønsker noe annet enn vals. Hvilke type dans som passer er avhengig av en rekke ulike faktorer bl.a. musikkvalg, så dersom dette skulle være aktuelt vil dere bli hjulpet av den som instruerer dere med å finne dansen som gir det utrykket dere ønsker.

Trenger jeg å forberede noe på forhånd, jeg har aldri danset før?

Nei, man trenger ikke forberede noe på forhånd. På danseskoler er man vant med å undervise både dem som aldri har danset før og dem som er drevne i gamet. Alle lærer å danse i forhold til sitt utgangspunkt. De fleste blir heller overrasket over hvilken progresjon de har og at det er enklere enn man skulle tro å bli flink til å danse. De pedagogiske oppleggene er laget for at alle kan lære og danse, og raskt føle mestring. Så det er egentlig bare å komme i gang med brudevalsen, så vil du/dere bli hjulpet med resten.

Hvor lenge skal man danse brudevals alene på gulvet før gjestene kommer inn?

I norsk og skandinavisk bryllups tradisjon så danser man ca halve sangen på egenhånd før gjestene kommer inn på dansegulvet og danser sammen med brudeparet. Dette er en hyggelig tradisjon som de fleste følger. I og med at de fleste synes det er en litt uvant setting å skulle danse på egen hånd, så er denne tradisjonen en fin måte å gjøre det på. Dersom man ønsker andre løsninger, og så vil en dansepedagog være behjelpelig med å gi tips og råd om dette.

romantisk brudevals Oslo


Hvilken brudevals skal jeg velge?
Er du usikker på om du skal velge engelsk vals eller wiener vals som brudevals i ditt bryllup? I dag brukes både engelsk vals og wienervals som brudevals i bryllup. Hvilken man velger er ofte avhengig av stilen på musikken og det uttrykket man ønsker. Vi hjelper dere på timen med å velge dersom dere er usikre. Les mer om de to brudevals variantene ved å følge linken under.

Her kan du lese mer om disse dansene.

Du kan lese mer om dette på brudevals.com

Les mer om brudevals, bryllupsdans og praktiske tips til dans i bryllup på vår brudevals-blogg.

minneverdig bryllups dans oslo