Brudevals / Bryllupsdans kurs i Oslo:

Hos oss kan du lære brudevals på en enkel og fin måte!
Vi har lang erfaring med å hjelpe brudepar med å mestre stegene til den store dagen. Det er opp til dere selv hvor mye dere vil lære, men de fleste par velger to til fire timer. Vi gir privatundervisning i brudevals både for par alene, og større grupper hvis man er flere som ønsker å ta timer sammen. Prisen er 800 kr pr time (60 min) og hvis man er to par på time, koster det 200 kroner ekstra pr. time.
Obs! Dersom det er flere brudevals par som ønsker å ta time sammen, må dere velge samme type vals.
For tre par eller flere les her.

Dere får hjelp med å finne passende musikk, gi dansen en flott intro og eventuell en avslutning avhengig av hvor mange timer vi har til rådighet. Vi hjelper dere også med alternativer til brudevals hvis det er ønskelig med noe annet enn engelsk vals eller wienervals. Hvis dere har en egen sang dere ønsker å bruke, hjelper vi dere med å finne en passende dansestil til denne sangen. Spør oss gjerne om tips, mulighetene er mange!

Vi bruker kun profesjonelle instruktører som har lang erfaring med brudevals undervisning. Dere er sikret undervisning på en enkel og forståelig måte, med topp kvalitet!
Vi underviser brudevals mandag t.o.m lørdag, dag- og kveldstid året rundt.
Ved bestilling av timer så notér gjerne når det passer med timer og bryllupsdato slik at vi kan foreslå passende tidspunkt i forhold til bryllupet deres.
Kontakt oss i dag og vi hjelper deg med brudevalsen!

 

 

 

Lær gjestene i ditt bryllup å danse:
Det er ofte en del venting for gjestene i et bryllup, som f.eks når brudeparet skal fotograferes. Vi har god erfaring med å gi gjestene en kort innføring i dans slik at de er klare til å bevege seg til kveldens rytmer. I tillegg til at de lærer noe nyttig skaper dette også en god stemning blant gjestene. Kontakt oss idag for et godt tilbud.

 

 

 

Mer info om brudevals og dans i bryllup:
Det er mange ting som skal være i boks til bryllupet og brudevals er en av dem.
Ofte stilte spørsmål er:
– Hvor lang tid i forveien må jeg lære brudevals?
– Skal jeg velge engelsk vals eller wienervals som brudevals?
-Kan jeg velge en annen dans enn tradisjonell brudevals?
-Hvor lenge skal man danse brudevals alene på gulvet før gjestene kommer inn?

Hvilken brudevals skal jeg velge?
Er du usikker på om du skal velge engelsk vals eller wiener vals som brudevals i ditt bryllup? I dag brukes både engelsk vals og wienervals som brudevals i bryllup. Hvilken man velger er ofte avhengig av stilen på musikken og det uttrykket man ønsker. Vi hjelper dere på timen med å velge dersom dere er usikre. Les mer om de to brudevals variantene ved å følge linken under.

Her kan du lese mer om disse dansene.

Du kan lese mer om dette på brudevals.com

Les mer om brudevals, bryllupsdans og praktiske tips til dans i bryllup på vår brudevals-blogg.