Brudevals / Bryllupsdans kurs i Oslo:

Hos oss kan du lære brudevals på en enkel og fin måte!
Vi har lang erfaring med å hjelpe brudepar med å mestre stegene til den store dagen. Det er opp til dere selv hvor mye dere vil lære, men de fleste par velger to til fire timer. Vi gir privatundervisning i brudevals både for par alene, og større grupper hvis man er flere som ønsker å ta timer sammen. Prisen er 950 kr pr time (60 min) og hvis man er to par på time, koster det 1450 kroner pr. time.
Obs! Dersom det er flere brudevals par som ønsker å ta time sammen, må dere velge samme type vals.
For tre par eller flere les her.

Dere får hjelp med å finne passende musikk, gi dansen en flott intro og eventuell en avslutning avhengig av hvor mange timer vi har til rådighet. Vi hjelper dere også med alternativer til brudevals hvis det er ønskelig med noe annet enn engelsk vals eller wienervals. Hvis dere har en egen sang dere ønsker å bruke, hjelper vi dere med å finne en passende dansestil til denne sangen. Spør oss gjerne om tips, mulighetene er mange!

Vi bruker kun profesjonelle instruktører som har lang erfaring med brudevals undervisning. Dere er sikret undervisning på en enkel og forståelig måte, med topp kvalitet!
Vi underviser brudevals mandag t.o.m lørdag, dag- og kveldstid året rundt.
Ved bestilling av timer så notér gjerne når det passer med timer og bryllupsdato slik at vi kan foreslå passende tidspunkt i forhold til bryllupet deres.
Kontakt oss i dag og vi hjelper deg med brudevalsen!

 

 

 


Undervisning av brudevals/brudedans i disse Covid-19 tider:

Vi underviser brudevals og andre privattimer med opplegg der vi overholder anbefalte smittevernregler. På denne type undervisning vil dere være alene med instruktør i store og romslige saler. Våre lokaler er tilpasset for å gjennommføre timer på en trygg måte. Les om våre tiltak i smittevern veilederen. Bestill timer for brudevals i dag.


Lær gjestene i ditt bryllup å danse:
Det er ofte en del venting for gjestene i et bryllup, som f.eks når brudeparet skal fotograferes. Vi har god erfaring med å gi gjestene en kort innføring i dans slik at de er klare til å bevege seg til kveldens rytmer. I tillegg til at de lærer noe nyttig skaper dette også en god stemning blant gjestene. Kontakt oss idag for et godt tilbud.

 

 

 


Mer info om brudevals og dans i bryllup:
Det er mange ting som skal være i boks til bryllupet og brudevals er en av dem.
Ofte stilte spørsmål er:

Hvor lang tid i forveien må jeg lære brudevals?

Det vanligste er å starte én til to mnd før bryllupet med brudevalsen/dansen. Det man prøver å unngå er at det skal komme for tett på den store dagen slik at man føler seg stresset med å rekke det. Det å lære å danse er en prosess for kroppen, alle kan lære det, men kroppen må få tid på seg til å ble vant med et nye og annerledes bevegelsesteknikker.

Skal jeg velge engelsk vals eller wienervals som brudevals?

Sakte wienervals er det vanligste til bryllup. Begge valsene blir brukt, men det kommer oftest an på hva slags type musikk man ønsker. Vi vil presentere dere for dette på første time slik at dere har nok info til å ta et valg som passer dere. Mange har et inntrykk av at det er forskjell i vanskelighetsgrad på disse to typene vals, men det stemmer ikke. Våre pedagogiske opplegg vil gjøre at dere ikke føler noen forskjell på dette.

Kan jeg velge en annen dans enn tradisjonell brudevals?

Vals er det vanligste å bruke som bryllupsdans, men i prinsippet kan alle typer dans brukes. Vi vil hjelpe dere med å velge passende dansestil hvis dere ønsker noe annet enn vals. Hvilke type dans som passer er avhengig av en rekke ulike faktorer, så dersom dette skulle være aktuelt hjelper vi dere med å finne dansen som gir det utrykket dere ønsker.
– Hvor lenge skal man danse brudevals alene på gulvet før gjestene kommer inn?
I norsk og skandinavisk bryllups tradisjon så danser man ca halve sangen på egenhånd før gjestene kommer inn på dansegulvet og danser sammen med brudeparet. Dette er en hyggelig tradisjon som de fleste følger. I og med at de fleste synes det er en litt uvant setting å skulle danse på egenhånd, så er dette en fin måte å gjøre det på. Men vi erfarer at noen velger andre løsninger, og da er vi behjelpelig med å gi dere tips og råd om dette også.

Trenger jeg å forberede noe på forhånd, jeg har aldri danset før?

Nei, man trenger ikke forberede noe på forhånd. På danseskolen er vi vant med å undervise dem som aldri har danset før og dem som er drevne i gamet. Alle lærer å danse i forhold til sitt utgangspunkt. De fleste blir heller overrasket over hvilken progresjon de har og at det er enklere enn man skulle tro å bli flink til å danse. Våre pedagogiske opplegg er laget for at alle kan lære og danse og raskt føle mestring. Så det er egentlig bare å komme i gang med brudevalsen, så hjelper vi dere med resten.

romantisk brudevals Oslo


Hvilken brudevals skal jeg velge?
Er du usikker på om du skal velge engelsk vals eller wiener vals som brudevals i ditt bryllup? I dag brukes både engelsk vals og wienervals som brudevals i bryllup. Hvilken man velger er ofte avhengig av stilen på musikken og det uttrykket man ønsker. Vi hjelper dere på timen med å velge dersom dere er usikre. Les mer om de to brudevals variantene ved å følge linken under.

Her kan du lese mer om disse dansene.

Du kan lese mer om dette på brudevals.com

Les mer om brudevals, bryllupsdans og praktiske tips til dans i bryllup på vår brudevals-blogg.

minneverdig bryllups dans oslo