Vi har flere spennende tilbud og aktiviteter til din fest, enten det er bursdag eller en annen type feiring!
La oss sette igang feststemningen!
Våre profesjonelle instruktører kan komme til din fest, og sette igang dansefoten hos alle festdeltagere ved å lære alle en felles koreografi! Du/dere trenger ikke å være bekymret for at det skal være skummelt eller kjedelig, våre instruktører lager et opplegg alle kan delta på uansett danseerfaring og fokuset er å skape god stemning!
Med forskjellige opplegg som «Disco Fever», «Salsa Rueda», «Twist Contest!» eller «Great Gatsby Charleston» får gjestene dine en morsom opplevelse som vil skape en super feststemning, og som er veldig passende etter et lengre middag!

Oppvisning?
Vi kan også sende profesjonelle dansegrupper til oppvisning, prisen på dette er avhengig av antall dansere og lengde på oppvisning. Vi bruker bare profesjonelle dansere til oppvisninger, slik at dere er sikret et forrykende danseshow med super kvalitet!

Eller hva med å overraske dine gjester med et danseshow som inkluderer deg selv?
Danseskolen tilbyr privattimer året rundt, og med denne type opplegg trenger du litt tid i forkant til privattimer med instruktør for å forberede et oppvisningsnummer som gjestene dine sent vil glemme!

Om du har en danseglad vennegjeng, ta dem med på privattimer hos oss for å lære en enkel og morsom koreografi, som dere alle kan underholde gjestene med! Vi tilpasser gjerne dansen i passende stil dersom festen har et bestemt tema.

Prisen er avhengig av hvor omfattende oppdraget er, men send en mail til kontakt@danselovene.no, og vi gir deg et godt tilbud.