Gavekort dansekurs Oslo

Gavekort dans! Gi bort en morsom og annerledes bursdagsgave eller julegave – gavekort på dansekurs!

Dansekurs er en perfekt bursdagsgave, julegave, bryllupsgave til dem som har alt fra før, og det er både nyttig og morsomt. Danseløvene underviser et vidt spekter av danser, og med Oslos mest varierte kursplan har vi dansekurs for enhver smak. Du bestemmer verdien på gavekortet og mottageren får selv velge hvilke danser han eller hun vil lære. Hva med å gi bort et gavekort på salsakurs eller swingkurs til kjæresten eller mor og far. Kanskje du kjenner noen som skal gifte seg og trenger undervisning i brudevals. Man kan også kjøpe et åpent gavekort på en viss verdi slik at mottaker kan velge fritt innenfor vårt store dansetilbud, 30 forskjellige typer kurs og 70 kurs i uken.

Privattime eller brudevalstime – 950,- pr time (60 min).
Helgekurs – 750,- pr person (4 timer).
Dansekurs (13 uker) – 2375,- pr person for voksne (55 min) og 2275,- pr person for barn (45 min).

 
Gavekort på dans passer både for dem som har en partner og dem som kommer alene. Hvis man kommer alene på privattimer, danser man med læreren hele timen.

Vi har flotte gavekort, trykket på tykt og fint papir, slik at det er ekstra hyggelig å gi bort.

Bestilling av gavekort: For bestilling et gavekort trenger vi info om hvem gavekortet er til og fra, samt ditt navn, adresse og telefonnummer.

 

Gavekortet kan hentes i vårt studio (Carl Berners plass i Oslo) etter avtale, eller vi kan sende det til deg i posten i anonym konvolutt (ingen ekstra kostnader for å sende i posten).
Gavekortet gjelder i 1 år.

Gå til oversikt over våre dansekurs i Oslo

 

Har du mottatt et gavekort på dans?: Har du mottatt et gavekort som du ønsker å benytte på et av våre dansekurs, fyller du ut påmeldingsskjema til ønsket kurs via våre nettsider. Husk å notere i kommentarfeltet at gavekort blir benyttet slik at faktura ikke blir tilsendt. Noter gjerne navn på giver og verdi på gavekortet.

Benytte gavekort til privattimer: Hvis du ønsker å benytte gavekortet til privattimer, gå til «kontakt oss» og send oss en mail, så sender vi over ledige timer i ønsket tidsrom.

 


Vilkår og betingelser: Gavekortet har gyldighet i 1 år. Dersom man ønsker å bruke gavekortet på et annet tilbud hos oss enn det gavekortet gjelder, så er dette i orden. Dersom tilbudet er dyrere enn gavekortets verdi, blir man fakturert mellomlegget. Man kan ikke få igjen gavekortets verdi helt eller delvis kontant.


Les mer om bursdagsgave til ham og henne på vår danseblogg

Les mer om julegavetips til kjæresten, han og henne på vår danseblogg

Les mer om de ulike danse stilene danseskolen underviser