praktisk

  DanseBloggen

  Bursdagsgave – til han og henne – gavetips

  Posted · Add Comment

  bursdagsgave/fødselsdagsgave dansekurs

  Gavekort på dans: Fødselsdagsgaven til den som har alt, gavekort på dans. Et dansekurs i bursdagsgave eller ved en annen anledning er en morsom og annerledes gave. Det blir mer og mer populært å gi bort en opplevelse som gave. Et dansekurs er både nyttig lærdom og en morsom aktivitet på samme tid. Enten man ønsker å lære og danse fordi man ønsker å «groove» litt byen eller man trenger å lære og danse med en partner. Hvilken stil man velger er avhengig av hva slags type musikk man ønsker å kunne bevege seg til. I tillegg til å være nyttig så er dansing også en morsom måte å trene og styrke hele kroppen på.
  Mange som kjøper dansekurs i gave lar gavekortet være åpent slik at mottaker kan velge dansestil på egenhånd.
  Man kan enten kjøpe et helt kurs eller kjøpe et gavekort med en viss verdi slik at det kan brukes som delbetaling på et av våre mange tilbud.
  Vi har flotte gavekort som er hyggelige å gi bort.

  Danseskolen har et stort dansetilbud, så enten gaven er til kjæresten, bror, søster, mor, far, barn eller andre, så har vi dansekurs for enhver smak. Hva med et salsakurs til kjæresten, gi bort et swingkurs til mor og far, eller et hip hop dansekurs til bror?

  Les mer om hvordan du bestiller gavekort som bursdagsgave m.m. her.

  Comments are closed.