praktisk

  DanseBloggen

  Julebord bedrift, firmafest, tradisjon, historie

  Posted · Add Comment

  Julebord oslo firmafest

  Julebord for bedrifter og julebordets historie.

  I sin opprinnelse var julebord en tradisjon der man lot julebordet stå dekket hele julen og hvor familiens døde kunne komme og spise. Mange hadde også en overnaturlig tro på at man ved å dekke julebord ville få god tilgang på mat året etter. Det moderne julebordet slik vi kjenner det i dag dukket opp på 1900 tallet når service og turistnæringen begynte å blomstre. De godt bemidlede i samfunnet hadde ofte tradisjon for å reise bort i julen, og hoteller og restauranter lagde julebord for de tilreisende. På 1960 tallet endret skikken seg til at bedrifter også begynte å feire med julebord. Julebordet ble et symbol og en fest der man feirer at året er over og ser fram mot det nye. En fest der man feirer fellesskapet med kolleger.

  I de senere år har det blitt en tradisjon for at julebord er noe mer enn bare å spise sammen. Bedrifter legger opp til en fest for de ansatte der man i tillegg til god julemat også har musikk, underholdning og noen ganger aktiviteter for de ansatte. Et julebord skal være en opplevelse der alle i bedriften eller en avdeling i en bedrift hygger seg sammen.

  Danseløvene har i 10 året tilbudt underholdning med dans for julebord og bedriftsarrangementer. Vi utvikler hele tiden nye konsepter slik at bedriftene kan ha et spennende innslag med dansere fra Danseløvene. Vi har et stort nettverk av profesjonelle dansere innen så og si alle typer dansestiler, og skreddersyr spesialtilpassede opplegg for enhver anledning. Alt i fra små opptredener til show og opplegg for hele kvelden. Les mer om hvordan vi kan sette prikken over i’en på deres julebord eller bedriftsarrangement.

  Comments are closed.