praktisk

  DanseBloggen

  Firmafest Oslo – Underholdning

  Posted · Add Comment

  Skal du arrangere firmafest i Oslo?

  Firmafest er en viktig del av det å skape et godt miljø på en arbeidsplass. Her får de ansatte tid til å bli bedre kjent med hverandre. Mennesker yter best når de trives på arbeidsplassen sin og trivsel henger ofte sammen med sosiale relasjoner. Bedrifter bruker med og mer ressurser på teambuilding, sosiale sammenkomster, reiser og firmafester for de ansatte.
  Når man skal arrangere firmafest så lokale, mat og lys og lyd viktig. Men like viktig er selvfølgelig underholdningen.

  Firmafest underholdning:

  Her velger bedrifter forskjellige løsninger. Noen ønsker at en ledergruppe skal gjøre et underholdningsinnslag. F.eks lære seg en dansekoreografi som de skal fremføre på festen eller lage en musikkvideo som vises på storskjerm. Andre vil engasjere gjestene med flashmob eller en kort danseinstruksjon for å klargjøre gjestene for dans og musikk på kvelden. Eller man kan leie inn profesjonelle dansere som underholder gjestene med spektakulært danseshow. Danseløvene er en profesjonell aktør som har holdt på med tilpassede underholdningsbidrag på firmafester i 10 år. Vi gjør alt i fra små opptredener til større og mer omfattende opplegg for festen.

  Hva koster underholdning på firmafesten:

  Vi har opplegg for ulike budsjetter. Ved å gi oss en ramme for underholdningsbiten, kan vi sette sammen et opplegg som passer for alle type bedrifter og de fleste budsjetter. Gjennom vårt store og varierte tilbud av underholdning har vi noe for enhver smak.

  Hva med «Great Gatsby» dansere, retro party med 70, 80 eller 90 talls tema, sensuell showburlesque, dansende klovner, afrikansk dans eller bollywood på firmafesten. Mulighetene er mange så kontakt oss i dag for et spennende tilbud!

  Les mer om vårt spennende tilbud for firmafest her.

  firmafest oslo

  Comments are closed.