Her finner du praktisk oppdatert informasjon om ferie og fridager, dansekurs og danseskolen:

Info om dansekurs

Nye 13 uker dansekurs vinter/vår 2024:
Våre 13 ukers dansekurs starter opp 22.01 – 25.01 2024. Kursplan for dansekurs vinter/vår 2024 er lagt ut. Finn kurset som passer deg og meld deg på. Gå til kursplan for dansekurs Oslo vinter/vår 2024

Ferie og fridager (ingen danseundervisning):
– Se kalender over.

Betaling med faktura: Dersom du ved påmelding har valgt å betale dansekurset med faktura, vil faktura bli sendt på mail til oppgitt mailadresse 7-10 dager før kurset starter opp, med mindre annet er avtalt. Våre fakturaer sendes fra Tripletex sitt mailsystem. Dersom du ikke har mottatt faktura så sjekk søppelposten på din mailkonto. Husk at på hotmail og gmail, så ser man ikke alltid alle mailer i søppelposten via mailklienten på telefonen. Du må da logge inn på din mailkonto på en nettleser. Dersom du har fakturaspørsmål er det bare å kontakte oss.

Visnings for barneklasser:
Alle våre barnekurs opptil 12 år har visningsklasse siste kursgang i semesteret.
Visningen vil foregå i samme sal, samme tid og dag som kurset er satt opp, og er kostnadsfritt for foreldre, familie og andre som ser på.
Her viser barna frem hva de har lært i løpet av semesteret, men dere vil også få innblikk i hva vi jobber med av øvelser i en klasse for at barna skal utvikle sine danseferdigheter og danseglede i den aktuelle stilen. Visningen vil foregå i trygge og kjente omgivelser for barna, der dere som publikum vil skape en hyggelig atmosfære som bidrar til at visningsklassen blir en gøy og sosial opplevelse. Mer info om visning blir sendt ut når kurset nærmer seg siste gang, men sett av datoen i kalenderen allerede nå.

Info om dansestudio

Parkering: Vi har gratis parkering for alle våre elever. Alle parkeringsplasser som er reservert Hasleveien 28 kan fritt benyttes av våre elever etter kl 16.30 på hverdager og hele døgnet lørdag og søndag.

Kollektivtransport til studio: Det er lett å komme til oss med kollektivtransport. T-bane 5 fra Sognsvann, t-bane 5 ringen og t-bane 5 fra Vestli går til Carl Berners plass. Buss 20 (Skøyen til Galgeberg), buss 21 (Aker Brygge til Helsfyr) og buss 31 (Grorud til Fornebu). Trikk 17 (Grefsen – Sinsen til Rikshospitalet).
Vi har også gratis parkering til alle våre elever rett utenfor studio. (ca 3-5 minutter å gå fra stoppet)

Om studio:
Vårt nybygde, lyse og trivelige dansestudio ligger i 5 etasje. Det går en stor heis opp til vårt studio som elever kan bruke. Vi har fire store dansesaler som er utstyrt med parkettgulv med demping, og rommene er lydisolerte slik at man ikke blir forstyrret av lyd fra andre klasser.
Alle rom har høykvalitets lydanlegg som gir suveren lyd uten at den føles sjenerende høyt.
I tillegg er alle rom utstyrt med spesielt tilpasset lufteanlegg som holder like behagelig temperatur og luftkvalitet, uansett utetemperatur og antall elever i salene.

Barnevogn: Vi har plass til barnevogner i området rett utenfor inngangen til vårt studio i 5 etasje.

Lounge: Det er en stor og hyggelig lounge som kan benyttes av foreldre og dansere. Her finner dere «ferske» blader og magasiner.

Wi-fi: Det er gratis trådløst kundenett i hele studio.

Stellerom: Vi har stellerom for dere som trenger det.

Garderober: Det er tre garderober i studio. NB! Husk å ta med alt av verdisaker inn i salene.

Vannfontene/Drikke: Vi har vannfontene med friskt og kaldt vann i loungen. Vi har også en brusautomat i studio.

Bilder av dansestudio