Her finner du praktisk oppdatert informasjon om ferie og fridager, dansekurs og danseskolen:

Info om dansekurs

Viktig informasjon i forbindelse med Corona, oppdatert 24.03.2020:

Med de nye tiltakene som ble iverksatt i går fra Helsedirektoratet og Oslo Kommune, er alle danseskoler stengt frem til 13.april, inkludert oss.
Vi håper på forståelse for situasjonen. Dette er en utfordrende situasjon for oss i kultur og idrettsbransjen, vi håper at dette bidrar til våre aktiviteter kan komme i normal drift igjen så snart som mulig.
Alle våre elever har mottatt mail med nærmere informasjon. Dere vil holdes oppdatert på mail, nettsiden og sosiale medier hvis det skulle bli noen ny informasjon å forholde seg til.

Viktig informasjon i forbindelse med Korona, oppdatert 12.03.2020:

Danseløvene Danseskole velger å avlyse undervisning av klasser torsdag 12.mars, i påvente av tydeligere retningslinjer for vår type aktivitet.
I disse dager må vi ta én dag av gangen og vi holder dere oppdatert om utviklingen og hva FHI anbefaler oss. Vi følger nøye med på Folkehelseinstituttet og kommunens sine anbefalinger, og vil gjøre en ny vurdering mandag 16. mars.
Alle våre elever vil bli holdt oppdatert på mail, samt info vil bli gitt på sosiale medier og her på hjemmesiden.

Nye 5 og 6 uker dansekurs våren 2020:
Nye 5 og 6 ukers dansekurs starter opp 05. – 11. mai 2020. Ny kursplan for vårens dansekurs blir lagt ut i mars. Meld deg på kurs. Gå til kursplan for dansekurs Oslo våren 2020

Ferie og fridager (ingen danseundervisning):
– Se kalender over.

Betaling/faktura: All betaling av dansekurs betales ved faktura. Alle fakturaer fra oss blir sendt på mail til oppgitt mailadresse, med mindre annet er avtalt. Dersom du ikke har mottatt faktura så sjekk søppelposten på din mailkonto. Husk at på hotmail og gmail, så ser man ikke alltid alle mailer i søppelposten via mailklienten på telefonen. Du må da logge inn på din mailkonto på en nettleser. Dersom du har fakturaspørsmål er det bare å kontakte oss.

Info om dansestudio

Parkering: Vi har gratis parkering for alle våre elever. Alle parkeringsplasser som er reservert Hasleveien 28 kan fritt benyttes av våre elever etter kl 16.30 på hverdager og hele døgnet lørdag og søndag.

Kollektivtransport til studio: Det er lett å komme til oss med kollektivtransport. T-bane 5 fra Sognsvann, t-bane 5 ringen og t-bane 5 fra Vestli går til Carl Berners plass. Buss 20 (Skøyen til Galgeberg), buss 21 (Aker Brygge til Helsfyr) og buss 31 (Grorud til Fornebu). Trikk 17 (Grefsen – Sinsen til Rikshospitalet).
Vi har også gratis parkering til alle våre elever rett utenfor studio. (ca 3-5 minutter å gå fra stoppet)

Om studio:
Vårt nybygde, lyse og trivelige dansestudio ligger i 5 etasje. Det går en stor heis opp til vårt studio som elever kan bruke. Vi har fire store dansesaler som er utstyrt med parkettgulv med demping, og rommene er lydisolerte slik at man ikke blir forstyrret av lyd fra andre klasser.
Alle rom har høykvalitets lydanlegg som gir suveren lyd uten at den føles sjenerende høyt.
I tillegg er alle rom utstyrt med spesielt tilpasset lufteanlegg som holder like behagelig temperatur og luftkvalitet, uansett utetemperatur og antall elever i salene.

Barnevogn: Vi har plass til barnevogner i området rett utenfor inngangen til vårt studio i 5 etasje.

Lounge: Det er en stor og hyggelig lounge som kan benyttes av foreldre og dansere. Her finner dere “ferske” blader og magasiner.

Wi-fi: Det er gratis trådløst kundenett i hele studio.

Stellerom: Vi har stellerom for dere som trenger det.

Garderober: Det er tre garderober i studio. NB! Husk å ta med alt av verdisaker inn i salene.

Vannfontene/Drikke: Vi har vannfontene med friskt og kaldt vann i loungen. Vi har også en brusautomat i studio.

Bilder av dansestudio