Her finner du praktisk oppdatert informasjon om ferie og fridager, dansekurs og danseskolen:

Info om dansekurs

Informasjon om smittevernstiltak på dansekurs:

Vi holder oss oppdatert til enhver tid på gjeldene regler for barn, ungdom og voksne. Det er foreløpig satt en begrensning på 20 stk pr klasse og minimum én meter avstand mellom elevene. Vi tar smittevern alvorlig og har tilrettelagt for at det skal være trygt å gå på kurs hos oss. Les mer om våre smitteforebyggende tiltak her.

Nye 13 uker dansekurs våren 2021:
Nye 13 ukers dansekurs starter opp 25.01 – 28.01 2021. Ny kursplan for vårens dansekurs er lagt ut. Meld deg på kurs. Gå til kursplan for dansekurs Oslo våren 2021

Ferie og fridager (ingen danseundervisning):
– Se kalender over.

Betaling/faktura: All betaling av dansekurs betales ved faktura. Alle fakturaer fra oss blir sendt på mail til oppgitt mailadresse, med mindre annet er avtalt. Dersom du ikke har mottatt faktura så sjekk søppelposten på din mailkonto. Husk at på hotmail og gmail, så ser man ikke alltid alle mailer i søppelposten via mailklienten på telefonen. Du må da logge inn på din mailkonto på en nettleser. Dersom du har fakturaspørsmål er det bare å kontakte oss.

Info om dansestudio

Parkering: Vi har gratis parkering for alle våre elever. Alle parkeringsplasser som er reservert Hasleveien 28 kan fritt benyttes av våre elever etter kl 16.30 på hverdager og hele døgnet lørdag og søndag.

Kollektivtransport til studio: Det er lett å komme til oss med kollektivtransport. T-bane 5 fra Sognsvann, t-bane 5 ringen og t-bane 5 fra Vestli går til Carl Berners plass. Buss 20 (Skøyen til Galgeberg), buss 21 (Aker Brygge til Helsfyr) og buss 31 (Grorud til Fornebu). Trikk 17 (Grefsen – Sinsen til Rikshospitalet).
Vi har også gratis parkering til alle våre elever rett utenfor studio. (ca 3-5 minutter å gå fra stoppet)

Om studio:
Vårt nybygde, lyse og trivelige dansestudio ligger i 5 etasje. Det går en stor heis opp til vårt studio som elever kan bruke. Vi har fire store dansesaler som er utstyrt med parkettgulv med demping, og rommene er lydisolerte slik at man ikke blir forstyrret av lyd fra andre klasser.
Alle rom har høykvalitets lydanlegg som gir suveren lyd uten at den føles sjenerende høyt.
I tillegg er alle rom utstyrt med spesielt tilpasset lufteanlegg som holder like behagelig temperatur og luftkvalitet, uansett utetemperatur og antall elever i salene.

Barnevogn: Vi har plass til barnevogner i området rett utenfor inngangen til vårt studio i 5 etasje.

Lounge: Det er en stor og hyggelig lounge som kan benyttes av foreldre og dansere. Her finner dere «ferske» blader og magasiner.

Wi-fi: Det er gratis trådløst kundenett i hele studio.

Stellerom: Vi har stellerom for dere som trenger det.

Garderober: Det er tre garderober i studio. NB! Husk å ta med alt av verdisaker inn i salene.

Vannfontene/Drikke: Vi har vannfontene med friskt og kaldt vann i loungen. Vi har også en brusautomat i studio.

Bilder av dansestudio