Teambuilding aktiviteter i Oslo, dansekurs og skreddersydde opplegg.

Overrask dine ansatte med et morsomt dansekurs i hverdagen, danseopplegg på firmafesten eller teambuilding aktiviteter!

Danseundervisning på arbeidsplassen er en morsom og fin måte å aktivisere de ansatte på, samtidig som det skaper en hyggelig atmosfære. Det er god trening og sosialt med våre opplegg for bedriftsdans, i tillegg til at det er moro!
Vi har lang erfaring med å undervise dans hos bedrifter som ønsker å gjøre noe annerledes og sosialt i hverdagen. Pardanser som swing, salsa og tango passer spesielt godt i en slik sammenheng, og dere kan fint gi deres ansatte et tilbud om ha med dansepartner.
De mest populære temaene hvor man danser solo er Funky Adults, Linedance, Latinstyle Solo (for damer), Bollywood, Afrikansk Dans og Burlesque

 

Teambuilding aktiviteter med dans.

Hva er teambuilding? Teambuilding eller teambygging er aktiviteter som brukes til å forbedre sosiale relasjoner gjennom aktiviteter der de ansatte må samarbeide for å nå et mål. Typisk innhold i denne type aktiviteter er at man skal oppnå et mål, gruppa får trent på å definere roller, løse problemer og trene på å kommunisere.

Vi blir ofte booket inn av bedrifter som en aktivitet for teambuilding. Dans er en perfekt aktivitet når man skal bli bedre kjent, løse oppgaver sammen og utvikle evnen til å samarbeide samtidig som man gjør noe morsomt. I tillegg til å være utviklende er dans også god trening for kroppen. Noen ønsker dansestiler som er litt utenfor komfortsonen mens andre velger mer tradisjonelle opplegg. Kontakt oss for å høre hva vi kan tilby dere som aktivitet for tembuilding som vil motivere og engasjere de ansatte.

Vi kan undervise i deres lokaler, eller at dere kommer til vårt studio.
Vi underviser i alle typer dans og spesialtilpasser gjerne etter deres ønske.

Les mer om våre teambuilding aktiviteter med dans her.

 

Dans på firmafester har vi lang erfaring med!

Et innføringskurs i dans på firmafesten vil garantert bli tatt godt i mot av de ansatte, og gjør at de virkelig kommer i feststemning! Litt kunnskap om hvordan man danser med hverandre eller solodans, vil skape mer dans utover kvelden, enten det er julebord, sommerfest, firmafest eller kick-off!
Les mer om firmafest, julebord og event

Våre instruktører er profesjonelle dansere som har vært med i bl.a «Skal vi danse», andre tv-show, musikkvideoer og store sceneoppsettinger i inn- og utland. Mange av vår dansere er også med i noen av norges mest kjente dansecrew. Vi bruker bare dansere som har lang erfaring med bedriftsdans og teambuilding.

Send oss en forespørsel eller ring kontoret på tlf 996 03 995 og vi vil gi dere et godt tilbud på et passende opplegg for deres arrangement.


 


 

Teambuilding aktiviteter i Oslo og omegn – dans!

Vi hjelper deg å bygge opp et sterkt og samkjørt team med våre opplegg for teambuilding.

Teambuilding aktiviteter er en viktig faktor for styrke og danne samhold i en gruppe. Ved hjelp av teambuilding aktiviteter utvikler teamet sosiale relasjoner, som gjør gruppen mer rustet for å oppnå resultater og mål i jobbsammenheng.
Egenskaper som samarbeid, effektivitet og ikke minst trivsel er viktige faktorer for et godt og fungerende team.

Det er mer og mer populært for bedrifter å velge fysiske aktiviter med dans for teambuilding. Vi jobber aktivt med å skreddersy opplegg som passer for den aktuelle gruppen, og for at dere skal få best mulig utbytte og kvalitet.

Teambuilding med dans er en morsom opplevelse, samtidig som gruppen blir utfordret, og noen vil komme litt ut av komfortsonen. Dette gjør at teamet blir bedre kjent med hverandre på litt annen måte. Samtidig som man gjør noe som er fysisk og spennende, lærer man å utnytte hverandres ressurser mer effektivt.

-Samhold og samarbeid:
I pardans er fokuset rettet mot rollene man har når man danser med en partner, der vi har en som ”fører” og den andre som ”følger”.
Begge roller er naturligvis like viktige for at pardans skal fungere optimalt.
Dette er en fin måte å bygge relasjoner og samarbeid i små grupper der man ofte utfører oppgaver, eksempelvis to-og-to. Med pardans får man et nytt perspektiv på hvordan man kommer frem til et resultat sammen, ved å ha forskjellige roller innenfor en felles oppgave.

Alle pardanser egner seg godt til dette, men vi anbefaler spesielt swing, salsa eller argentinsk tango. I tillegg til teambuilding, er pardans definitivt en nyttig, morsom og givende lærdom til andre anledninger som sosiale sammenkomster og fester.
Vi rullerer på partnere innad i gruppen, slik at man får trent med forskjellige ”førere”/”følgere”. Dette for å kjenne på at alle har sin egen måte å jobbe på – men man får det likevel til å fungere sammen!

Med gruppekoreografi fokuserer vi på hele gruppen som en enhet, og her jobber vi ikke i par, men med en felles koreografi for gruppen.
Koreografien vil inneholde utfordringer der teamet får trent på å forholde seg til andre i gruppen, og man må samarbeid for å få et riktig resultat!

Med forskjellige temaer for timen som ”Bollywood”, ”Disco Fever”, ”Hip Hop” eller kanskje ”Burlesque”, vil alle få muligheten til å by litt ekstra på seg selv og for gruppen, kanskje komme litt ut av komfortsonen og jobbe sammen for et felles mål!

Kontakt oss for å høre hvordan vi kan gjøre deres teambuilding-event til en minnerik og morsom opplevelse.

Vi bruker bare profesjonelle instruktører som har lang erfaring med dans for teambuilding og eventer.

Les mer på våre danseblogg