praktisk

DanseBloggen

Barnebursdag Oslo – dansebursdag tips og idéer

Posted · Add Comment

Dansebursdag har blitt en veldig populær aktivitet når barn og unge skal invitere til barnebursdag. Vi i Danseløvene danseskole i Oslo har lang erfaring med å lage morsomme bursdagsopplegg. Ta med vennene dine eller hele klassen og feir bursdagen hos oss. Dere kan velge å kun ha dansetimen hos oss eller å ha hele bursdagen i vårt dansestudio. Mulighetene er mange. Hva med å få laget en koreografi til favorittsangen til bursdagsbarnet, temabursdag eller et litt større opplegg med musikkvideoinnspilling. Vi har veldig mange barnebursdager og skreddersyr alltid et opplegg etter deres ønske.

Hvem passer dansebursdag for?

I utgangspunktet passer barnebursdag med dans for de aller fleste, både gutter og jenter, men barna bør være fra 6 år og oppover. Man kan velge å ha deler av bursdagen hos oss og resten hjemme, men de aller fleste velger opplegg på 1,5 til 2 timer og har hele selskapet i vårt studio. Dere danser, spiser og har gaveåpning hos oss. Vi tilrettelegger for at dere har et eget område i studio til bursdagen. Og bursdagsbarnet får selvfølgelig en liten oppmerksomhet fra Danseløvene.

Hvor mange gjester kan vi ha på bursdagsfeiringen?

Det er ikke noe problem å invitere hele klassen på bursdagen. Prisen er den samme uansett antall deltagere, men hvis dere skulle være flere enn èn klasse, så bør man ha to instruktører og da øker prisen noe. Dansestiler som blir mye brukt i barnebursdager er ballett, hip-hop, disco og breakdance.

Hvordan foregår servering på bursdagen?

Vi ordner en hyggelig sittegruppe til barna der de kan spise, åpne gaver og hygge seg mellom danseøktene. Mat og drikke tar dere som arrangerer barnebursdagen med, og vi organiserer resten for dere. Vi har et lite kjøkken i studio som dere kan benytte hvis det er ønskelig.

Hvem bør inviteres i bursdagen?

Her brukes det mange forskjellige løsninger. Noen inviterer bare nære venner, bare jentene eller guttene i klassen/barnehagen, mens andre inviterer alle. Her har ofte skole og barnehage en «policy» for hvordan de ønsker at det skal gjøres. Hør med skolen eller barnehagen hvis du ønsker å få tips om hvilken løsning de synes er best. Det viktigste er at man finner løsninger som gjør at ikke noen føler seg utelatt. Det å gjøre aktiviteter sammen slik man gjør i en barnebursdag er viktig for å skape sosiale relasjoner og et hyggelig miljø blant barna. På en dansebursdag vil alle barna gjøre en sosialt og hyggelig aktivitet hvor alle er med.

Utkledning:

Mange velger å ha et tema for bursdagen. Da kan barna kle seg ut i forhold til tema. Eksempler på tema kan være prins og prinsesse bursdag, Michael Jackson bursdag, Frost bursdag, sjørøver bursdag m.m. Man kan også ha en dansestil som tema, f.eks hip hop bursdag, breakdance bursdag o.l.

Kontakt oss for tips og idéer på hvordan vi gjøre deres barnebursdag til en morsom og hyggelig opplevelse.

Aktiviteter barnebursdag Oslo

Les mer om våre barnebursdager Oslo og bestilling/forespørsel her.

Comments are closed.