Dansekurs hip hop dans Oslo, ungdom og voksne:

Hip hop, streetdance, ladystyle hip hop, commercial dance (commercial hip hop) og lyrical hop hop:

Hip Hop – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Mandag 2/9 kl 18.45-19.45 (siste gang 2/12)
Pedagog/Instruktør: Kevin / Toby
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Hip Hop – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Tirsdag 3/9 kl 18.45-19.45 (siste gang 3/12)
Pedagog/Instruktør: Aida
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Hip Hop – Nivå 2/Litt øvet
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Tirsdag 3/9 kl 19.45-20.45 (siste gang 3/12)
Pedagog/Instruktør: Aida
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Hip Hop – Nivå 2/Litt øvet
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Mandag 2/9 kl 19.45-20.45 (siste gang 2/12)
Pedagog/Instruktør: Kevin / Toby
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Lady Style Hip Hop – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Onsdag 4/9 kl 19.45-20.45 (siste gang 4/12)
Pedagog/Instruktør: Kristin
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Lady Style Hip Hop – Åpent nivå
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Torsdag 5/9 kl 19.30-20.30 (siste gang 5/12)
Pedagog/Instruktør: Kaya
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Commercial Dance – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Tirsdag 3/9 kl 17.45-18.45 (siste gang 3/12)
Pedagog/Instruktør: Mike
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Commercial Dance – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Onsdag 4/9 kl 18.45-19.45 (siste gang 4/12)
Pedagog/Instruktør: Kristin
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Commercial Dance – Nivå 2/Litt Øvet
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Torsdag 5/9 kl 18.30-19.30 (siste gang 5/12)
Pedagog/Instruktør: Kaya
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-

Hip Hop 13 – 16 år – Åpent nivå
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Torsdag 5/9 kl 18.30-19.30 (siste gang 5/12)
Pedagog/Instruktør: Kristin
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-



Nye 13 uker dansekurs starter opp i 02. – 05. september, påmeldingen til høstens kurs har åpnet.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Les om alle hip hop dans og streetdance stilene vi underviser:

Les om hip-hop stilene:

Hip-hop dans:

Hip-Hop har etablert seg som en egen urban, funky og rå streetdance stil som har sin opprinnelse fra 60 og 70 tallet i USA. Hip-hop er en fellesbetegnelse på ulike streetdancestiler og inneholder mange ulike stilarter som popping, locking, newstyle, house, electric boogie mm.
Her lærer du hip-hop koreografier/kombinasjoner fra de ulike stilartene. Enten du ønsker å utvikle deg som hip-hop danser, ha det som en treningsøkt eller bli bedre på å freestyle på dansegulvet ute på byen, så passer denne stilarten for deg.
Pedagogen legger vekt på både grunnleggende grooves for forståelse av stilen, og koreografier slik at man ser hvordan stilen kan brukes til musikk. Våre klasser i hip-hop passer godt å kombinere med ladystyle hip-hop, commercial dance eller andre streetdance stiler.

Commercial Dance:

Commercial Dance er en hip hop stil som har utviklet seg i kommersiell retning, d.v.s at dansestilen og koreografiene er tilpasset dagens musikkindustri, deres sceneshow og musikkvideoer. Her vil det være mye inspirasjon av andre street-stiler i tillegg til hip hop som base. Lær å danse ved hjelp av koreografier til artister som Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga m.m., og dans slik de gjør i sine musikkvideoer eller live-opptredener. På dette partiet brukes det populærmusikk fra ulike tidsperioder.
Dette er en stilart som utvikler seg i forhold til dagens kommersielle musikk, og koreografiene kan variere fra veldig energisk til litt roligere avhengig av musikken som brukes.

Lady Style Hip Hop:

Ladystyle hip-hop er en “dansestil” som tar utgangspunkt i den rene hip-hop stilen, hvor trinn og bevegelser fra andre streetdance stiler som blant annet waacking og voguing er blandet inn for å få en feminin stil på koreografiene. På denne klassen blir du trent til å danse på en elegant og feminin måte, men fortsatt beholde den sterke og urbane stilen til hiphop.

Ønsker du å gå flere hip hop/streetdance kurs i uken passer alle våre streetdance klasser å kombinere med hverandre for å utvikle deg til å bli en bedre danser.

Nivå:

Nivå 1/nybegynner begynner vi helt grunnleggende, du vil lære grooves, trinn (basics) og kombinasjoner/koreografier slik at du vil få en god utvikling og forståelse av dansestilen utover i semesteret. Du vil også lære varierte og morsomme koreografier slik at du forstår hvordan du beveger deg til den aktuelle musikkstilen!
På starten av kurset vil det være fokus på grunnleggende danseprinsipper, trene kroppen på å danse koreografert dans, og hjernen til å huske koreografi. Ved å bygge på koreografiene men også jevnlig repetere dansene, vil du utover sesongen få en progresjon både i å forstå mer om dans, mestre koreografiene og trinnkombinasjoner enda bedre! For mer info om innhold på kursene, se kursbeskrivelsene for de ulike hip hop stilene i avsnittet over.

Nivå 2/litt øvet passer for deg som har noe danseerfaring fra hip hop dans eller har gått nybegynnerkurs tidligere og ønsker nye utfordringer. Koreografiene vil være litt mer utfordrende, og det anbefales å ha en grunnforståelse om teknikk og kjennskap til grunnleggende grooves.

Nivå 3/Øvet passer for deg som har endel danseerfaring fra hip hop dans eller har gått nivå 2 én eller flere ganger tidligere og ønsker nye utfordringer. Koreografiene vil være litt mer utfordrende, og det anbefales å ha en god grunnforståelse om hip hop teknikk og at man er vant til å ta koreografi.

Åpent nivå passer for deg som har grunnleggende erfaring med hip hop dans eller andre streetdance stiler. Også et veldig fint nivå å ta hvis man ønsker å friske opp gamle dansekunnskaper.

På alle våre hip hop / streetdance klasser blir det undervist flere koreografier gjennom sesongen for å skape variasjon, men koreografiene blir også repetert med jevne mellomrom slik at man får anledningen til å kose seg litt med å bare danse. Hvis man ønsker å gå samme nivå flere sesonger, så er det nye koreografier hver sesong, slik at du alltid lærer noe nytt.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: Vi anbefaler lett treningstøy som gjerne er løst og ledig, det som er mest komfortabelt for deg å danse i. NB! Det er kun lov med rene innesko salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs i hip hop dans / streetdance og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

VIP-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi VIP-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre VIP-kunder. Les mer om VIP pris og bestill her

Les mer om hip hop dans og streetdance stiler

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.

Hip hop dans og streetdance historie:

Litt mer om streetdance historie og kulturen:

Hip hop er opprinnelig en fellesbetegnelse for kulturen rundt dans, grafitti, musikk, m.m. og dansestilen var en del av gatekulturen (streetdance), ikke noe som i sin opprinnelse ble undervist i danseklasser. Afroamerikanere og Latinamerikanere tok inspirasjon fra bl.a eldre dansestiler som step-dans fra 50 og 60 tallet og kreerte sin egen unike stil med typisk footwork og floorwork trinn og bevegelser. Hip hop dans er derfor en fellesbetegnelse på de ulike streetdance stilene som oppstod på øst og vestkysten av USA på 60 og 70 tallet, og streetdance stilene som oppstod på vestkysten ble i begynnelsen kalt for funk styles. Opprinnelig var dansestilen bare improvisasjon og det er fortsatt en viktig del av streetdance kulturen. På våre klasser vil du både lære denne dansestilen gjennom koreografier, men også trene på ulike grooves slik at man blir bedre på å freestyle og bevege seg naturlig til musikken. Alle våre instruktører er fokuserte på at elevene skal forstå dansekulturen og få en god forståelse av hvordan man beveger seg til musikken på en rikitg måte.

hip hop dans Oslo