Dansekurs hip hop dans Oslo, ungdom og voksne:

Hip hop, streetdance, ladystyle hip hop, commercial dance (commercial hip hop) og lyrical hop hop:

Hip Hop – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Mandag 21/1 kl 18.45-19.45 (siste gang 6/5)
Pedagog/Instruktør: Toby
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Hip Hop – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Tirsdag 22/1 kl 19.45-20.45 (siste gang 30/4)
Pedagog/Instruktør: Aida
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Hip Hop – Nivå 2/Litt øvet
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Tirsdag 22/1 kl 20.45-21.45 (siste gang 30/4)
Pedagog/Instruktør: Aida
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Hip Hop – Nivå 2/Litt øvet
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Mandag 21/1 kl 19.45-20.45 (siste gang 6/5)
Pedagog/Instruktør: Toby
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Lady Style Hip Hop – Åpent nivå
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Onsdag 23/1 kl 19.45-20.45 (siste gang 8/5)
Pedagog/Instruktør: Kristin
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Lady Style Hip Hop – Nivå 1
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Torsdag 24/1 kl 19.30-20.30 (siste gang 2/5)
Pedagog/Instruktør: Kaya
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Commercial Dance – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Tirsdag 22/1 kl 18.45-19.45 (siste gang 30/4)
Pedagog/Instruktør: Aida
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Commercial Dance – Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Onsdag 23/1 kl 18.45-19.45 (siste gang 8/5)
Pedagog/Instruktør: Kristin
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Commercial Dance – Nivå 2/Litt Øvet
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Torsdag 24/1 kl 18.30-19.30 (siste gang 2/5)
Pedagog/Instruktør: Kaya
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs med oppstart januar 2019:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Les om alle hip hop dans og streetdance stilene vi underviser:

Les om hip-hop stilene:

Hip-hop dans:

Hip-Hop har etablert seg som en egen urban, funky og rå streetdance stil som har sin opprinnelse fra 60 og 70 tallet i USA. Hip-hop er en fellesbetegnelse på ulike streetdancestiler og inneholder mange ulike stilarter som popping, locking, newstyle, house, electric boogie mm.
Her lærer du hip-hop koreografier/kombinasjoner fra de ulike stilartene. Enten du ønsker å utvikle deg som hip-hop danser, ha det som en treningsøkt eller bli bedre på å freestyle på dansegulvet ute på byen, så passer denne stilarten for deg.
Pedagogen legger vekt på både grunnleggende grooves for forståelse av stilen, og koreografier slik at man ser hvordan stilen kan brukes til musikk. Våre klasser i hip-hop passer godt å kombinere med ladystyle hip-hop, commercial dance eller andre streetdance stiler.

Commercial Dance:

Commercial Dance er en hip hop klasse der koreografiene er vinklet mer i retning kommersiell/scenekoreografi, her vil det være mye inspirasjon av andre street-stiler i tillegg til hip hop som base. Lær å danse ved hjelp av koreografier til artister som Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga m.m., og dans slik de gjør i sine musikkvideoer eller live-opptredener. På dette partiet brukes det populærmusikk fra ulike tidsperioder.
Dette er en stilart som utvikler seg i forhold til kommersiell musikk, og koreografiene kan variere fra veldig energisk til litt roligere avhengig av musikken som brukes.

Commercial Heels:

Commercial Heels er en klasse der koreografien fokuserer på dans med bruk av sko med høye hæler – det er lov å starte med flate sko og øve seg frem – det blir ekstra gøy når man mestrer koreografien med et par ekstra cm!
HipHop vil være grunnlaget for stilen i denne klassen, men vil også inneholde elementer fra andre stilarter for å skape mer “sassy” stemning.

Lady Style Hip Hop:

Ladystyle hip-hop er en “dansestil” som tar utgangspunkt i den rene hip-hop stilen, hvor trinn og bevegelser fra andre streetdance stiler som blant annet waacking og voguing er blandet inn for å få en feminin stil på koreografiene. På denne klassen blir du trent til å danse på en elegant og feminin måte, men fortsatt beholde den sterke og urbane stilen til hiphop.

Lyrical Hip Hop:

Lyrical Hip Hop er en mer morderne hip hip stil som er en blanding av hip hop og lyrisk dans. Lyrisk hip hop er en undersjanger av hip hop der man inkorporerer teknikker og idéer fra lyrisk dans i hip hop dansen. En spennende og annerledes hip hop stil der koreografiene uttrykker “historien” i musikken.

Ønsker du å gå flere hip hop/streetdance kurs i uken passer alle våre streetdance klasser å kombinere med hverandre for å utvikle deg til å bli en bedre danser.

Nivå:

Nivå 1/nybegynner begynner vi helt grunnleggende, og du vil få en god utvikling innen stilen utover i semesteret. Ved hjelp av varierte og morsomme koreografier lærer du hvordan du beveger deg til den aktuelle musikkstilen!
På starten av kurset vil det være fokus på grunnleggende danseprinsipper, trene kroppen på å danse koreografert dans, og hjernen til å huske koreografi. Ved å bygge på koreografiene men også jevnlig repetere dansene, vil du utover sesongen få en progresjon både i å forstå mer om dans, mestre koreografiene og trinnkombinasjoner enda bedre!

Nivå 2/litt øvet passer for deg som har noe danseerfaring fra hip hop dans eller har gått nybegynnerkurs tidligere og ønsker nye utfordringer. Koreografiene vil være litt mer utfordrende, og det anbefales å ha en grunnforståelse om teknikk og kjennskap til grunnleggende grooves.

Nivå 3/Øvet passer for deg som har endel danseerfaring fra hip hop dans eller har gått nivå 2 én eller flere ganger tidligere og ønsker nye utfordringer. Koreografiene vil være litt mer utfordrende, og det anbefales å ha en god grunnforståelse om hip hop teknikk og at man er vant til å ta koreografi.

Åpent nivå passer for deg som har grunnleggende erfaring med hip hop dans eller andre streetdance stiler. Også et veldig fint nivå å ta hvis man ønsker å friske opp gamle dansekunnskaper.

På alle våre hip hop / streetdance klasser blir det undervist flere koreografier gjennom sesongen for å skape variasjon, men koreografiene blir også repetert med jevne mellomrom slik at man får anledningen til å kose seg litt med å bare danse. Hvis man ønsker å gå samme nivå flere sesonger, så er det nye koreografier hver sesong, slik at du alltid lærer noe nytt.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: Vi anbefaler lett treningstøy som gjerne er løst og ledig, det som er mest komfortabelt for deg å danse i. NB! Det er kun lov med rene innesko salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs i hip hop dans / streetdance og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

VIP-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi VIP-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre VIP-kunder. Les mer om VIP pris og bestill her

Les mer om hip hop dans og streetdance stiler

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.

Hip hop dans og streetdance historie:

Litt mer om streetdance historie og kulturen:

Hip hop er opprinnelig en fellesbetegnelse for kulturen rundt dans, grafitti, musikk, m.m. og dansestilen var en del av gatekulturen (streetdance), ikke noe som i sin opprinnelse ble undervist i danseklasser. Afroamerikanere og Latinamerikanere tok inspirasjon fra bl.a eldre dansestiler som step-dans fra 50 og 60 tallet og kreerte sin egen unike stil med typisk footwork og floorwork trinn og bevegelser. Hip hop dans er derfor en fellesbetegnelse på de ulike streetdance stilene som oppstod på øst og vestkysten av USA på 60 og 70 tallet, og streetdance stilene som oppstod på vestkysten ble i begynnelsen kalt for funk styles. Opprinnelig var dansestilen bare improvisasjon og det er fortsatt en viktig del av streetdance kulturen. På våre klasser vil du både lære denne dansestilen gjennom koreografier, men også trene på ulike grooves slik at man blir bedre på å freestyle og bevege seg naturlig til musikken. Alle våre instruktører er fokuserte på at elevene skal forstå dansekulturen og få en god forståelse av hvordan man beveger seg til musikken på en rikitg måte.

hip hop dans Oslo