Danseløvene har samlet et team med noen av Norges dyktigste pedagoger og dansere innen de fleste dansestiler. Vi jobber hele tiden for at du hos oss, skal være sikret høyeste kvalitet enten du går på dansekurs, trenger dansere til show, visninger eller eventer. Alle våre instruktører er nøye plukket ut til de ulike klassene i vårt varierte tilbud, har lang erfaring med undervisning av dans på alle nivåer, og er dyktige og inspirerende pedagoger.
Vi bruker kun pedagoger med relevant utdannelse og erfaring, og som er spesialiserte innen de ulike dansestilene. Vi er pr idag 20 instruktører i studio hvor pedagogene har bakgrunn fra hip-hop, breakdance, jazz, musikal, selskapsdans/sportsdans, afrikansk dans, afro-jamaicansk dans, klassisk ballett, bollywood dans, salsa, bachata, argentinsk tango mm.

Våre instruktører og dansere brukes mye til show, eventer, tv-produksjoner, film, reklame, musikkvideoer og musikaler i inn- og utland.

Thomas Wendel:

Daglig leder og eier av Danseløvene Danseskole. Han er tidligere Norgesmester i ballroom-dans og har representert Norge I EM og VM ved flere ganger. Etter endt karriere som konkurransedanser, åpnet han Danseløvene Danseskole i 2006.
Etter å ha undervist på en rekke danseskoler i Oslo, ønsket han å skape en danseskole med en litt annen profil enn andre danseskoler i Oslo. Danseløvene skulle bli en «smeltedigel» for alle dansestiler samlet under ett tak!
Ved å ha noen av Norges beste pedagoger innen alle typer dans, kunne Danseløvene være et sted der man opplever høy faglig kvalitet på undervisningen, uansett hva slags dansestil man ønsker å lære.
Et sted for alle å lære å danse uansett danseerfaring og utgangspunkt!
I tillegg til å ha bakgrunn fra selskapsdans og latin dans, har Thomas undervist pardanser i over 20 år. Han har jobbet med pionerer verden rundt for å utvikle seg innenfor andre pardans stiler som; ulike swing stiler, salsa, argentinsk tango, bachata m.m.
Thomas har et stort fokus rundt det å lære bort «social dance», dvs å lære å danse slik man gjør når man er ute i sosiale sammenhenger, og at man skal lære de ulike danse stilene slik de ser ut og danses i landene de kommer i fra. Hans store passion er å undervise autentisk dans, skape danseglede og en fantastisk stemning på kursene sine.
I tillegg til å undervise dans har han også i mange år jobbet med eventer, shows ol. Han har også vært med som profesjonell danser i «Skal vi danse».

Ngan Nguyen:

Ngan er kontorsjef hos Danseløvene Danseskole og har ansvaret for alle dansekurs og utvikling av ulike dansekonsepter. Hun passer også på at alle pedagogene trives hos Danseløvene.
Hun har sin opprinnelige bakgrunn fra ballroom dans, men har i mange år studert og jobbet med andre dansestiler som salsa, swing og andre pardanser. I tillegg har hun utviklet en sterk forkjærlighet for Dancehall som hun har studert og jobbet med i mange år.
Hennes passion for å utvikle seg som pedagog/danser, og iver etter å jobbe med dansere og ulike dansestiler fra andre dansekulturer som brasilianske samba no pé, afro-jamaicansk dancehall, cubansk salsa – har gjort henne til en pedagog med stor faglig tyngde og en inspirerende, ettertraktet instruktør både for barn og voksne!
Med undervisningerfaring på over 15 år, har Ngan lang erfaring med å undervise dans på alle nivåer og aldre, og veldig dyktig på å lage pedagogiske og effektive opplegg på timene sine, slik at elevene får er rask progresjon. Stikkord for klassene hennes er kvalitet, humor, energi og danseglede.
I tillegg til å undervise dans har hun i mange år jobbet med eventer, show og annen danseunderholdning for private og bedrifter.

Bboy SugarMo:

SugarMo har drevet med breakdance i 21 år og han er en av grunnleggerne av den kjente breakdance gruppa Floorknights. Han og crewet har en rekke NM titler i breakdance. Både SugarMo og crewet er aktiv innen hip hop miljøet og reiser både i inn og utlandet på events, shows, workshops, vunnet battles og har opptrådt med kjente artister som f.eks fatboyslim, public enemy osv.. Han er en motiverende og inspirerende instruktør som elsker å jobbe med barn og ungdom! Gjennom sin brede og lange erfaring med undervisning, har han blitt en veldig dyktig pedagog som får barn og ungdom til å lære på en effektiv måte, samtidig engasjere dem til å bli interessert i breakdance og breakdance kulturen. SugarMo har i mange år bodd i Barcelona for å oppleve breakdancekulturen der, nå er han tilbake til Oslo og klar for å gi kunnskapen videre til neste generasjonen av barn og ungdom.

Andreas Vorkinnslien

Andreas har tatt streetdance utdanning på Flow Dance Academy og han er med i den kjente breakdance gruppa Kingwings. I tillegg til å være en aktiv danser, har han jobbet i mange år som breakdance pedagog for barn og ungdom. Han har har også vært med i en rekke tv-produksjoner og sceneshow på ulike scener som f.eks. Romeo og Julie (Nasjonalballetten UNG), Finalen i Norske Talenter, Stjernekamp og deres eget show «The Formula». Andreas hadde også en av hovedrollene i den norske tv serien AF1 på NRK.
Andreas er en veldig motiverende og inspirerende instruktør som er flink til å lage pedagogiske opplegg for å formidle breakdance og dens dansekultur til barn og ungdom.

Anette Solvang:

Anette fullførte bachelorgraden sin i Jazzdans på Kunsthøgskolen i Oslo sommeren 2021. Gjennom sin utdanning har hun utviklet seg til å bli en allsidig og teknisk sterk danser med spesielt fokus på ulike stiler innenfor jazzsjangeren og klassisk ballett.
Anette er opptatt av at dans først og fremst skal være gøy, samtidig som hun ønsker å inspirere elevene til å utvikle seg teknisk, musikalsk og finne sitt personlige uttrykk. Hun ønsker gjennom sin undervisning å skape et rom hvor det føles trygt å prøve, feile og kjenne mestring uansett nivå eller alder. Anette har blant annet gjort koreografier av Subjazz, Jo Strømgren, Christoffer Arouni, Tine Aspaas og Masja Abrahamsen i ulike prosjekter på Kunsthøgskolen i Oslo.

Mina Rose Kristoffersen:

Mina Rose er en nord-norsk dansepedagog født og oppvokst i Bodø. Hun startet å danse i ung alder og ble tidlig introdusert for en rekke ulike dansestiler. I en alder av 17 fikk hun sin første faste undervisningsjobb hos Bodø Dans og Drill, hvor hun jobbet med jazzdans og teknikk, samtidig som hun studerte ved danselinja hos Bodø VGS. Etter endt videregående gikk Mina Rose dans forstudium ved Trøndertun Folkehøyskole, hvor hun blant annet danset i Nidarosdomen til uroppsetningen av stykket Misa Tango. Mina har en bachelor i dansekunst med pedagogikk hos Høyskolen Kristiania. Hun fordypet seg i jazzdans, men tok også ekstra kurs i ballettpedagogikk. Hun har lang erfaring med å undervise barn og unge i dans. Danseklassene hennes er sterkt preget av glede og inspirasjon, og hun har fokus på koordinasjon, musikalitet og mestringsfølelse. I dag underviser Mina hos Danseløvene Danseskole og Jump dansestudio, leder jobbstrekk hos ulike arbeidsplasser via Kilde AS og frilanser som dansekunstner hvor hun fokuserer på å ta plass både i kulturmiljøet i Oslo og Bodø.

Aaliyah Jakobsson:

Appi er en svensk danser og koreograf, og hun er medlem av SEAA Company – en dansegruppe i Oslo. Hun gjorde seg for alvor kjent skandinaviske dansescenen i 2010, da hun var med i verdens største streetdance konkurranse Juste Debout i Paris. Hun har nå vært i dansemiljøet i over 10 år, reist rundt i Europa og mange andre land for å delta på dansebattles og vært dommer på ulike konkurranser i Senegal, Østerrike, Latvia m.m. I 2011 flyttet Aaliyah til Norge for å utvikle seg videre. I Oslo har hun har undervist med soul session community rundt om i Norge i 5 år, hun var medkoreograf for stykket UHuru som ble fremført på Dansens hus.
Gjennom sin erfaring som danser og pedagog har hun utviklet sin unike stil i hip hop i tillegg til å være en veldig dyktig teknisk danser. Hun lager spennende, engasjerende og pedagogiske opplegg som gjør at elevene utvikler seg masse, og hun er en inspirasjonskilde for sine elever.

Festus Mwenda:

Festus vokste opp i Kenya, og dans har vært en stor del av livet hans. Han jobber profesjonelt som utøvende danser, pedagog og koreograf i 10 år. I 2012 ble han med i dansegruppen Sarakasi Trust som han opptrådte både nasjonalt og internasjonalt med i 3 år. I 2015 fikk han gjennom dansegruppen muligheten til å reise til Norge gjennom et Fredskorps prosjekt. Han likte seg godt i Norge, og han har fortsatt å leve av dansen her.
I 2016 gikk han 2-årig utdannelse på Bårdarakademiet med hovedvekt på hip-hop, men hadde også utdanning der i jazz, moderne, improvisasjon, stepping, sang og skuespill.
I 2018 deltok han i Norske Talenter og kom til semifinalen.
Han har en stor «passion» for dans og musikk, og det å videreføre den dansegleden han selv har opplevd til sine elever. Med stor teknisk tyngde i tradisjonelle afrikanske dansestiler og sin smittende entusiasme, skaper han morsomme og spennende danseklasser for sine elever.

Kevin Vasquez:

Kevin er en svært dyktig hip hop danser som begynte i ung alder å reise rundt i verden for å utvikle seg som utøver. I 2010 startet han Fusion Crew sammen med Arvin Go, og siden da har danseduoen, med sin synkrone presisjon og unike stil, danset seg gjennom en rekke konkurranser. Blant annet var de vinnere av UKM 2013, og i 2015 sikret de seg også en gjev finaleplass i Norske Talenter, hvor de endelig fikk delt sine visjoner på scenen.
Kevin har blant annet vunnet «Measure your Crew» i 2014, opptrådt på grunnlovsjubileet 2014, på Stjernekamp 2014 og i TV2’s dansesatsing «Mitt dansecrew» i 2015, der flere av de beste norske danserne lagde rutiner med kjendiser.
Kevin har tilegnet seg en bred erfaring som danser, koreograf og instruktør. Gjennom sin erfaring med å undervise barn, ungdom og voksne, har Kevin blitt meget dyktig på å utvikle pedagogiske og inspirerende opplegg. Han legger mye vekt på å være inspirasjonskilde for de som tar klasser med ham, samtidig som han utvikler elevenes danseferdigheter.

Magnus Emaka Einang:

Magnus er en allsidig hip hop danser som har bachelor i Dance Theatre fra London Studio Centre og gått Flow Dance Academy, og han er medlem av det kjente dansecrewet – Kingwings Crew. Magnus liker å formidle streetdance og hip hop kulturen til sine elever og gir alle muligheten for å oppleve gleden med dans. Han har vært med på ren rekke forestillinger, bl.a Romeo og Julie. Kingwings vs Nasjonalballetten, historien om en soldat – med Arve Tellefsen, Thriller live West End musikal om Michael Jackson, m.m.
Magnus er trent danser og pedagog i hip hop, Locking og breakdance. Han er en spennende og inspirerende dansepedagog med stor faglig tyngde i hip hop streetdance stiler, og liker godt å motivere elevene til å alltid gi det lille ekstra på sine klasser.

Sara Forsberg:

Sara begynte sin utdannelse på Ballettlinjen på Fagerborg, og er en trent danser i ballett, jazz og moderne. Sara har lang undervisningserfaring med barn, ungdom og voksne innen disse stilene. I tillegg til ballett og jazz stiler har hun jobbet mye med teaterdans. Etterhvert fikk Sara en stor lidenskap for hip hop og ble medlem av dansegruppen Dancing Youth, og senere den anerkjente dansegruppen «Cre-8».
I 2009 flyttet Sara til New York, hvor hun fortsatte sin trening samtidig som hun jobbet som profesjonell danser. Hun har jobbet med en rekke kjente koreografer i dansebransjen, danset for kjente artister som bl.a. Pitbull og vært med på produksjoner for Nike og Good Morning America.
I Norge har hun vært med i produksjoner som «Stjernekamp», «Adils hemmelige dansere» og hun danset på «Senkveld» i sitt 10 års jubileum show.
Sara er godt trent i flere stiler og har blitt en danser med stor faglig kunnskap innen en rekke dansestiler, men med hovedvekt på jazzdans, hip hop og voguing. Med hennes blide humør får hun barn, unge og voksne til å ha det gøy med spennende og varierte koreografier på sine partier!

Georgia May Anta

Georgia May Anta, også kjent som «Gigi» er 25 år fra Oslo. Gigi er danser og skuespiller og er utdannet ved Nordic Black Xpress teaterskole. Hun konkurrerer i dansestilen hip hop og house, og i 2019 vant hun Norgesmesterskapet i hip hop. Gigi har spilt i spillefilmen Battle og Battle: Freestyle på Netflix. Hun er engasjert i ballroom miljøet og er en del av Kiki House Of Angels. Hun jobber også med veldedighetsarbeid for organisasjonen CA.PA som står for å gi noe tilbake til landsbyen hun var oppvokst i på Filippinene.

Stacey Rasch Olsen:

Stacey jobber som event og underholdningsansvarlig hos Danseløvene i tillegg til at hun underviser på danseskolen. Stacey er utdannet danser innen klassisk ballett (Natalia Papinashvilis Ballettskole og Den Norske Operas Ballettskole). Jazz & musikal (London Studio Centre) og i pedagogikk (KHIO) i de samme sjangerene.
Hun jobber som utøvende danser samt koreograf og dansepedagog og har medvirket i flere musikaler og teater/opera produksjoner både i Norge og Storbritannia. Hun har også medvirket I moteshows, modelloppdrag, dansekompanier, kommersielle jobber som MTV Awards, Disney Channel, Top of the Pops, MTV Base Lounge, Smash Hits Poll Winner’s Party, Brit’Awards, Gullruten, Spellemannsprisen, og musikkvideoer.
Hun har vært danser for mange artister som bl.a. Cher, George Michael, Enrique Iglesias, Westlife, Robbie Williams, Peter Gabriel, Rachel Stevens, S Club 7, AC/DC, Chemical Brothers, Simply Red, Gina G, Trine Rein, Wig Wam, Ravi & Mira Craig.
Stacey har også jobbet mye internasjonalt med bl.a. Bollywood filmer i India & Oman (Mission Istaanbul,Humko Deewana Kar Gayi, Bewafaa, Jaan-e-mann, Bhagam Bhag, Ta Ra Rum Pum, Jackpot+).
Hun har samkoreografert musikalen “Sophies Verden” for Lillestrøm vgs, også koreografert for Teater Manu med teaterstykket “Sjalusi”, for dansegruppen “The Dancettes” , flere skole dansekompanier, flere event jobber og motevisninger.
Som dansepedagog har Stacey erfaring fra private danseskoler, fritidsordninger, dansekompanier og videregående skoler. Hun er en allsidig pedagog og underviser i alt fra klassisk ballett og jazzdans til indisk Bollywood dans, og med sin sprudlende personlighet får hun deg til å gi det lille ekstra på sine klasser!

Sofie Grødal:

Sofie startet sin dansekarriere i Ålesund. Hun har danset en rekke stiler, men har hovedsakelig sin dansebakgrunn fra jazzdans og ballett. Sofie brenner for dans og det å medvirke i oppsetninger og dansearrangementer i tillegg til å undervise barn og ungdom, og dele av sin dansekunnskap til sine elever. Hennes undervisningserfaring har hun opparbeidet seg gjennom å undervise på en rekke danseskoler både i Ålesund og Oslo. I dag studerer hun bachelor i dans med pedagogikk på Høyskolen Kristiania, Institutt Norges Dansehøyskole.
Sofie har medvirket i musikalene Peter Pan og Sleeping Beauty i 2017 der hun jobbet som assistent og koreograf.
Gjennom sine pedagogiske og engasjerende opplegg utvikler hun elevens dansekunnskap og danseteknikk samtidig som man får oppleve gleden med ballett- og jazzdansens verden.

Kaya Goosen:

Kaya begynte sin dansekarriere på Bergen Internasjonale Kultursenter som 15 åring, da hun ble med i en lokal showgruppe kalt Modest Funk. Året etter tok hun over som instruktør og fikk sette opp egne klasser.
I 2006 ble hun med i dansegruppen Schang hvor hun medvirket i «HipHop Fairytale» med bl.a Absence Crew. Hun har etter det fortsatt å jobbe som utøvende danser og undervist på flere store studio og danseskoler i Oslo og Bærum.
Hun har hovedsakelig trening og bakgrunn fra New York og Los Angeles. Kaya har danset for en rekke kjente artister som f.eks Sandra Lyng, Katastrofe, Morgan Sulele, Alexandra Joner, Ylvis + flere og medvirket i flere tv produksjoner som bl.a. Stjernekamp, VG Lista, Lip Sync Battle, Gullruten og Allsang på grensen.
Kaya er en faglig sterk pedagog innen hip hop og commercial dans med lang undervisningserfaring. Med sin sprudlende personlighet og inspirerende undervisning, får hun elevene sine til å gi det lille ekstra på klasser.

Jonas Martinez Skjønsberg:

Jonas Martinez startet sin dansereise i Oslo ved Circle-hip hop studio hvor han fant gleden for hip-hop kulturen og dansen. Han har senere danset på Subsdans og Quickstyle Studio og tok steget videre ved å ta en fagskole utdanning på Bårdar akademiet i 2016.
Jonas liker å undervise barn og ungdom med fokus på danseglede og mestringsfølelse på sine klasser. Jonas elsker å dele med andre den samme dansegleden han følte når han startet å danse selv og ønsker å bidra med å gjøre Oslos dansemiljø større enn det det er idag.
Jonas sine favoritt dansestiler er commercial, hip hop og breakdance.

Mike – Michael Angelo Almazan Guzman:

Mike startet som mange andre hip/hop streetdancere på X-Ray Kulturhus, før veien gikk videre til Circle Dance Studio hvor han fortsatt å utvikle seg som hip-hop danser. Mike har også gått danselinjen på Rønningen Folkehøyskole der han primært studerte moderne dans og jazzdans. Der fikk han også muligheten til å dyrke sin egen stil og koreografere egne prosjekter. Mike har opptrådt med kjente artister som Karpe Diem, Astrid S og DDE. Han har også medvirket i Stjernekamp og Norske Talenter på TV. Mike har god undervisningserfaring fra å ha undervist dans i mange år for barn og ungdom ved flere danseskoler og skoler. Han er en pedagog med stor passion for å skap danseglede, utvikle elevene sine og hjelpe dem til å finne sitt eget danseuttrykk.

Johnny:

Johnny – John Harald har trent voguing siden 2015. Han har lært av flere banebrytende dansere innenfor ballroom kulturen som voguing stammer fra, samt reist rundt i Europa og blitt kjent med kulturen. Samtidig har han vunnet konkurranser i flere land, og opptrådt på blant annet Vega Scene, Øya festivalen, Oslo Pride og Slottsfestivalen. Han er også medlem av Vogue gruppen Kiki House of Meraki. I dag er han aktivt medlem av miljøet i Oslo og jobber for å spre stilen til flere. Han er opptatt av å inspirere elever til å føle seg selvsikre når de danser, og at de tilpasser stilen til sitt personlige uttrykk.

Bethina Alice B. Bredesen:

Bethina startet med dans og turn i ung alder og fant tidlig lidenskap for Dancehall dans og dens kultur. Hun har i en periode bodd på Jamaica for å observere og lære om Dancehall-kulturen og dansestilen. Siden har hun vært på ulike workshops med jamaicanske dansere, dratt på ulike Dancehall-camps i utlandet og besøkt Jamaica igjen, ved siden av å ta jevnlig klasser i Norge. Bethina har undervist ungdom og voksne i Dancehall i mange år. Målet hennes er å vekke interesse for dansen, især det kvinnelige segmentet og aspektet. Som pedagog er hun opptatt av å inspirere elevene sine til å utvikle sine danseferdigheter, få danseforståelse for dansestilen og dens autentisitet, samtidig som undervisningen er preget av mye energi, sprinklet med litt humor.

Enya Maria Oshaug Weibell:

Enya gikk ut med bachelor fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo sommeren 2017. Hun har undervist i samtidsdans, musikkteater/musikal, jazz, female style og kommersiell dans før, under og etter utdannelsen. Hun er også aktiv på scenen, og i starten av 2018 spilte hun i «Hope Road 56 – Revisited» på Den Norske Opera og Ballett. Etter det dro hun på ett års turné til Tyskland, Østerrike og Sveits med musikalen «Mamma Mia! das Musical.» Nå har hun kommet tilbake til Oslo for å undervise og gi av sin dansekunnskap. Enya er en engasjert og inspirerende pedagog. Hennes energi og passion for det hun jobber med smitter over på elevene.

Freddy Milanya

Freddy er danser, dansepedagog og koreograf fra Kenya. Han startet å danse som 9 åring i det lokale kirkesamfunnet. I ungdomsårene økte interessen for å utvikle seg som danser og han startet «FBI dance crew» med noen venner, en gruppe som etterhvert ble forholdsvis kjent i Kenya etter en rekke opptredener på TV, musikkvideoer og ulike show. Etter videregående skole startet han å reise rundt i verden og gjøre show og konkurranser med crewet og andre dansekompanier. I 2016 flyttet han til Oslo for å videreutdanne seg som danser, og han startet crewet «Matata» som er kjent for sin fusion av ulike afrostiler og Dancehall. Med denne gruppa har han vunnet den norske dansekonkurransen «Measure Your Crew» i 2017 og 2019.
Freddy er kjent for sin energiske stil og interesse for å utvikle tekniske kvaliteter og danseforståelse hos elevene sine. Han fokuserer mye på å lage spennende, engasjerende og pedagogiske opplegg, og å være en inspirasjonskilde for elvene sine.

Vilde Opeide:

Vilde har studert dans på Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO). Hennes utdannelse har vært med hovedvekt på ballett og jazz dans. Vilde har god undervisningserfaring i klassisk ballett, jazz dans og barnedans. Hun har jobbet mye på danseskole og har gjennom sin erfaring og utdannelse blitt en meget dyktig pedagog. Vilde er en veldig entusiastisk pedagog med stor passion for å undervise barn, ungdom og voksne i dans. Hun har utviklet seg til å bli en allsidig og sterk danser i ulike jazzstiler. Med sine spennende og pedagogiske opplegg inspirerer hun sine elever til å utvikle sin musikalitet, uttrykk og danseteknikk samtidig som de har det moro. Hun har også vært med i musikkvideoer til Admiral P og Sonny Alven, og gjort koreografier av Tine Aspaas, Christoffer Arouni, Chriz Nypan og Jens Trinidad gjennom ulike oppsetninger på Kunsthøgskolen i Oslo.

Ella Skorgan:

Ella ble utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo med en bachelorgrad i jazzdans i 2021. Hun var fast bakgrunnsdanser for artistene Marcus & Martinus mellom 2015-2020, og har etter endt studie medvirket som danser i flere produksjoner på Den Norske Opera & Ballett og med Nasjonalballetten med koreografer som Christian Spuck, Simone Grøtte, Samantha Lynch, Marc Brew og Anais Touret, som koreograf og danser på Dans5, Oslo Jazzdansfestival og MOVE Festivalen, og gjort flere oppdrag med blant annet kompaniene Show De Vida og Kompani Bliss og er fast danser i Oslo Danseensble Ung. Ella ønsker gjennom sin undervisning av danseklasser å dele av sin passion for dans og hun fokuserer mye på danseglede og det å kombinerer jazzteknikker med personlig uttrykk. Ella har gjennom sin danseerfaring utviklet en bred danseteknisk base som spenner fra contemporary, tradisjonell jazz til streetjazz.

Sara Shepherd:

Sara Shepherd er utdannet musikaldanser fra Bårdar Akademiet, og hun har en bachelor utdanning i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. Hun startet å danse i ung alder og interesserte seg for ulike dansestiler før hun bestemte seg for å utvikle seg som jazzdanser. Sara har en bred dansefaglig bakgrunn og lang undervisningserfaring. Hun har undervist på danseskoler i Oslo og Bærum i barnedans, jazzdans, og klassisk ballett for barn, ungdom og voksne.
I tillegg til å undervise dans er hun freelance musikalartist. Hun har blant annet hatt oppdrag for Scenekvelder, Sony Music, og for artisten Ferdinand.
Sara er opptatt av at elevene skal utvikle god teknikk, fleksibilitet og styrke, samtidig som man opplever danseglede og mestring.

Nathalie Adriana Hast:

Nathalie Adriana er utdannet jazzdanser ved Bårdar Akademiet og har senere tatt en fordypning i hip hop og streetdance stiler på Flow Academy i Oslo. Hun har jobbet med noen av landets fremste rappere, koreografert musikkvideoer, jobbet i musikal i Tyskland og bodd og danset en periode i New York og Los Angeles. Nathalie har en bred dansefaglig bakgrunn fra ulike dansestiler. De siste årene har hun jobbet mye med hip hop stilene, og hun tar ofte inspirasjon fra elementer i stiler som waacking, locking, house og dancehall.
Som pedagog er hun opptatt av å inspirere elevene sine til å utvikle sine danseferdigheter og forståelse av ulike stilarter gjennom spennende og pedagogiske opplegg.

Aurora Calmeyer:

Aurora er utdannet ved London Studio Centre, der hun har en bachelor i jazzdans med streetdance fordypning. Hun har i tillegg tatt utdannelse ved Ballettakademien i Stockholm. Hun har gjennom sin karriere som danser og utdannelse blitt en allsidig danser med bred faglig bakgrunn innen ulike stiler.
I Norge har hun jobbet som danser og koreograf på scene oppsetninger og TV-sendinger. Blant annet “Semper Eadem” på Det Norske Teateret, “Jungelboken” og “Grease” på Teater Innlandet, flere events med Klubb Ta Plass og “Other Stories” med Røst Produksjoner. På TV har hun jobbet med “Voksensmerter” på Discovery+, Idrettsgallaen, koreografert for musikkvideoer og flere år med Melodi Grand Prix på NRK. I England har Aurora vært utøvende danser i kompaniet Jazz Co. og har jobbet med mange internasjonale koreografer, slik som Ricky Jinx, Carrie-Anne Ingrouille, Matt Cole, Dane Bates, Garry Netley, Adrian Gas, Freddie Huddleston, Guy Salim, Robbie O’Reilly, Cherelle Jay og KZ Creatives.
Aurora brenner for å videreføre sin kunnskap innen dans til elever i alle aldre. Gjennom sine pedagogiske opplegg ønsker hun å formidle danseglede og legge til rette for at elever skal utvikle seg og få en interesse for å utvikle sine dansekunnskaper.

Mathilde Marie Eidsvik:

Mathilde er en Nord-Norsk danser fra Tromsø. Fra Kulturskolen og Danselinja i Tromsø er hun trent i stilene ballett, moderne, jazz og stepp, og hun har fordypning i hip-hop og streetdance stiler fra Flow Dance Academy Oslo.
I 2021 var Mathilde danser i «På Tå Hev» ved Den Norske Opera og Ballett i stykket «Between their hands». Hun er en aktiv danser i battlemiljøet (streetdance) i og rundt Oslo og har gjennom Soul Sessions vært med på å arrangere diverse streetdance battles i Oslo.
Å undervise dans er en lidenskap for henne og hun ser alltid etter nye metoder og muligheter for å gjøre undervisningen både gøy, spennende og lærerik for elevene.