Danseløvene har samlet et team med noen av Norges dyktigste pedagoger og dansere innen de fleste dansestiler. Vi jobber hele tiden for at du hos oss, skal være sikret høyeste kvalitet enten du går på dansekurs, trenger dansere til show, visninger eller eventer. Alle våre instruktører er nøye plukket ut til de ulike klassene i vårt varierte tilbud, har lang erfaring med undervisning av dans på alle nivåer, og er dyktige og inspirerende pedagoger.
Vi bruker kun pedagoger med relevant utdannelse, og som er spesialiserte innen de ulike dansestilene. Vi er pr idag 16 instruktører i studio hvor pedagogene har bakgrunn fra hip-hop, breakdance, jazz, musikal, selskapsdans/sportsdans, afrikansk dans, afro-jamaicansk dans, klassisk ballett, bollywood dans, salsa, bachata, argentinsk tango mm.

Våre instruktører og dansere brukes mye til show, eventer, tv-produksjoner, film, reklame, musikkvideoer og musikaler i inn- og utland.

Thomas Wendel:

Daglig leder og eier av Danseløvene Danseskole. Han er tidligere Norgesmester i ballroom-dans og har representert Norge I EM og VM ved flere ganger. Etter endt karriere som konkurransedanser, åpnet han Danseløvene Danseskole i 2006.
Etter å ha undervist på en rekke danseskoler i Oslo, ønsket han å skape en danseskole med en litt annen profil enn andre danseskoler i Oslo. Danseløvene skulle bli en «smeltedigel» for alle dansestiler samlet under ett tak!
Ved å ha noen av Norges beste pedagoger innen alle typer dans, kunne Danseløvene være et sted der man opplever høy faglig kvalitet på undervisningen, uansett hva slags dansestil man ønsker å lære.
Et sted for alle å lære å danse uansett danseerfaring og utgangspunkt!
I tillegg til å ha bakgrunn fra selskapsdans og latin dans, har Thomas undervist pardanser i over 20 år. Han har jobbet med pionerer verden rundt for å utvikle seg innenfor andre pardans stiler som; ulike swing stiler, salsa, argentinsk tango, bachata m.m.
Thomas har et stort fokus rundt det å lære bort «social dance», dvs å lære å danse slik man gjør når man er ute i sosiale sammenhenger, og at man skal lære de ulike danse stilene slik de ser ut og danses i landene de kommer i fra. Hans store passion er å undervise autentisk dans, skape danseglede og en fantastisk stemning på kursene sine.
I tillegg til å undervise dans har han også i mange år jobbet med eventer, shows ol. Han har også vært med som profesjonell danser i «Skal vi danse».

Ngan Nguyen:

Ngan er kontorsjef hos Danseløvene Danseskole og har ansvaret for alle dansekurs og utvikling av ulike dansekonsepter. Hun passer også på at alle pedagogene trives hos Danseløvene.
Hun har sin opprinnelige bakgrunn fra ballroom dans, men har i mange år studert og jobbet med andre dansestiler som salsa, argentinsk tango og andre pardanser. I tillegg har hun utviklet en sterk forkjærlighet for Dancehall som hun har studert og jobbet med i mange år.
Hennes passion for å utvikle seg som pedagog/danser, og iver etter å jobbe med dansere og ulike dansestiler fra andre dansekulturer som brasilianske samba no pé, afro-jamaicansk dancehall, cubansk salsa, argentinsk tango – har gjort henne til en pedagog med stor faglig tyngde og en inspirerende, ettertraktet instruktør både for barn og voksne!
Med undervisningerfaring på over 12 år, har Ngan lang erfaring med å undervise dans på alle nivåer og aldre, og veldig dyktig på å lage pedagogiske og effektive opplegg på timene sine, slik at elevene får er rask progresjon. Stikkord for klassene hennes er kvalitet, humor, energi og danseglede.
I tillegg til å undervise dans har hun i mange år jobbet med eventer, show og annen danseunderholdning for private og bedrifter.

Bboy SugarMo:

SugarMo har drevet med breakdance i 21 år og han er en av grunnleggerne av den kjente breakdance gruppa Floorknights. Han og crewet har en rekke NM titler i breakdance. Både SugarMo og crewet er aktiv innen hip hop miljøet og reiser både i inn og utlandet på events, shows, workshops, vunnet battles og har opptrådt med kjente artister som f.eks fatboyslim, public enemy osv.. Han er en motiverende og inspirerende instruktør som elsker å jobbe med barn og ungdom! Gjennom sin brede og lange erfaring med undervisning, har han blitt en veldig dyktig pedagog som får barn og ungdom til å lære på en effektiv måte, samtidig engasjere dem til å bli interessert i breakdance og breakdance kulturen. SugarMo har i mange år bodd i Barcelona for å oppleve breakdancekulturen der, nå er han tilbake til Oslo og klar for å gi kunnskapen videre til neste generasjonen barn og ungdom.

Andreas Vorkinnslien

Andreas har tatt streetdance utdanning på Flow Dance Academy og han er med i den kjente breakdance gruppa Kingwings. I tillegg til å være en aktiv danser, har han jobbet i mange år som breakdance pedagog for barn og ungdom. Han har har også vært med i en rekke tv-produksjoner og sceneshow på ulike scener som f.eks. Romeo og Julie (Nasjonalballetten UNG), Finalen i Norske Talenter, Stjernekamp og deres eget show «The Formula». Andreas hadde også en av hovedrollene i den norske tv serien AF1 på NRK.
Andreas er en veldig motiverende og inspirerende instruktør som er flink til å lage pedagogiske opplegg for å formidle breakdance og dens dansekultur til barn og ungdom.

Marte Tveisme:

Marte er for tiden i permisjon. Marte er utdannet dansepedagog fra Kunsthøgskolen 2011. Hun har tidligere studert dans ved Trøndertun Folkehøgskole og Liverpool Institute for Performing Arts. Hun har danset i «Sidelong Glance», Edinburgh Fringe Festival, «Beatles Day», Echo Arena, Liverpool. Hun har også koreografert for åpningsnummeret ved Borealis-festivalen i Alta, 2010.
Marte har lang erfaring med undervisning av barnedans, og ballet og jazz for barn og ungdom. Hun er en dyktig, blid og energisk pedagog som lager inspirerende og spennende klasser for barn og unge. Marte er også sertifisert Ashtanga yoga instruktør.

Kristin Agnes Haugstad:

Kristin Agnes er utdannet i streetdance på Flow Dance Academy. Hun har i mange år jobbet som freelance danser, som dansepedagog på flere danseskoler, og er en aktiv danser i hip hop miljøet i Oslo. Hun er også styremedlem i organisasjonen Soul Sessions som arrangerer events i Oslos urbane dansemiljø.
Hun er trent i stilene hip hop, house, vouge og kommersiell koreografi.
Kristin har arbeidet som pedagog i over 10 år, og som utøvende danser de siste 5 årene. I tillegg til å være aktiv danser og dansepedagog, har hun vært med på en rekke show, bl.a. opptrådt på Stjernekamp, Urban Moves hip hop festival, og Se&Hør kjendis-gallaen. Kristin er en positiv og inspirerende dansepedagog i hip hop streetdance stiler. På sine klasser ønsker hun å inspirere sine elever, både barn, ungdom og voksne, med kule koreografier og pedagogiske opplegg.

Linn Marie Holt Zachariassen:

Linn Marie er for tiden i permison. Linn Marie er utdannet dansepedagog ved Univeritetet i Stavanger med hovedvekt på klassisk ballet, moderne dans, jazz og musikal-dans. I tillgg har hun gått ett år på Bårdar Akademiet og undervist jazz ved Escola De Dansa Monica Maia i Brasília, Brasil. Hun har undervist barnedans, klassisk ballet og ulike jazz stiler siden 2008, og i tillegg til å ha en sterk faglig bakgrunn innen ballet og jazzstiler, henter hun ofte inspirasjon fra andre urbane dansestiler for å utvikle sitt uttrykk innenfor jazzdansen.
Linn Marie har vært pedagog hos oss siden 2009, og hatt klasser med barn, ungdom og voksne. Hun er en motiverende og inspirerende instruktør som trives godt med å jobbe med barn, ungdom og voksne. Hun forbereder godt sine klasser, for å best mulig utvikle elevenes ferdigheter uansett nivå.
I tillegg til å undervise dans, har hun vært med i musikkvideoer, dinnershows og forestillinger.

Festus Mwenda:

Festus vokste opp i Kenya, og dans har vært en stor del av livet hans. Han jobber profesjonelt som utøvende danser, pedagog og koreograf i 10 år. I 2012 ble han med i dansegruppen Sarakasi Trust som han opptrådte både nasjonalt og internasjonalt med i 3 år. I 2015 fikk han gjennom dansegruppen muligheten til å reise til Norge gjennom et Fredskorps prosjekt. Han likte seg godt i Norge, og han har fortsatt å leve av dansen her.
I 2016 gikk han 2-årig utdannelse på Bårdarakademiet med hovedvekt på hip-hop, men hadde også utdanning der i jazz, moderne, improvisasjon, stepping, sang og skuespill.
I 2018 deltok han i Norske Talenter og kom til semifinalen.
Han har en stor «passion» for dans og musikk, og det å videreføre den dansegleden han selv har opplevd til sine elever. Med stor teknisk tyngde i tradisjonelle afrikanske dansestiler og sin smittende entusiasme, skaper han morsomme og spennende danseklasser for sine elever.

Kevin Vasquez:

Kevin er en svært dyktig hip hop danser som begynte i ung alder å reise rundt i verden for å utvikle seg som utøver. I 2010 startet han Fusion Crew sammen med Arvin Go, og siden da har danseduoen, med sin synkrone presisjon og unike stil, danset seg gjennom en rekke konkurranser. Blant annet var de vinnere av UKM 2013, og i 2015 sikret de seg også en gjev finaleplass i Norske Talenter, hvor de endelig fikk delt sine visjoner på scenen.
For tiden er de med i Team Quickstyle, etablert av Quick Crew. Kevin er medlem av dansegruppen Team Quickstyle MG, som har blant annet vunnet «Measure your Crew» i 2014, opptrådt på grunnlovsjubileet 2014, på Stjernekamp 2014 og i TV2’s dansesatsing «Mitt dansecrew» i 2015, der flere av de beste norske danserne lagde rutiner med kjendiser.
Kevin har tilegnet seg en bred erfaring som danser, koreograf og instruktør. Han har en dynamisk og svært kontrollert dansestil. Gjennom sin erfaring med å undervise barn, ungdom og voksne, har Kevin blitt meget dyktig på å utvikle pedagogiske og inspirerende opplegg. Han legger mye vekt på å være inspirasjonskilde for de som tar klasser med ham, samtidig som han utvikler elevenes danseferdigheter.

Magnus Emaka Einang:

Magnus er en allsidig hip hop danser som har bachelor i Dance Theatre fra London Studio Centre og gått Flow Dance Academy, og han er medlem av det kjente dansecrewet – Kingwings Crew. Magnus liker å formidle streetdance og hip hop kulturen til sine elever og gir alle muligheten for å oppleve gleden med dans. Han har vært med på ren rekke forestillinger, bl.a Romeo og Julie. Kingwings vs Nasjonalballetten, historien om en soldat – med Arve Tellefsen, Thriller live West End musikal om Michael Jackson, m.m.
Magnus er trent danser og pedagog i hip hop, Locking og breakdance. Han er en spennende og inspirerende dansepedagog med stor faglig tyngde i hip hop streetdance stiler, og liker godt å motivere elevene til å alltid gi det lille ekstra på sine klasser.

Sara Forsberg:

Sara begynte sin utdannelse på Ballettlinjen på Fagerborg, og er en trent danser i ballett, jazz og moderne. Sara har lang undervisningserfaring med barn, ungdom og voksne innen disse stilene. I tillegg til ballett og jazz stiler har hun jobbet mye med teaterdans. Etterhvert fikk Sara en stor lidenskap for hip hop og ble medlem av dansegruppen Dancing Youth, og senere den anerkjente dansegruppen «Cre-8».
I 2009 flyttet Sara til New York, hvor hun fortsatte sin trening samtidig som hun jobbet som profesjonell danser. Hun har jobbet med en rekke kjente koreografer i dansebransjen, danset for kjente artister som bl.a. Pitbull og vært med på produksjoner for Nike og Good Morning America.
I Norge har hun vært med i produksjoner som «Stjernekamp», «Adils hemmelige dansere» og hun danset på «Senkveld» i sitt 10 års jubileum show.
Sara er godt trent i flere stiler og har blitt en danser med stor faglig kunnskap innen en rekke dansestiler, men med hovedvekt på jazzdans, hip hop og voguing. Med hennes blide humør får hun barn, unge og voksne til å ha det gøy med spennende og varierte koreografier på sine partier!

Mercy Orleans-Fiaka

Mercy har sin dansebakgrunn fra afrikank og karibisk dans. Hun er både dansepedagog og utøvende danser. Hun startet sin karriere i Tabanka Dance Ensamble der hun var en av hoveddanserene. Gjennom Tabanka har hun jobbet med en rekke oppsetninger og produksjoner i inn og utland. I tillegg til å stå på scenen, brenner Mercy for å formidle dans og dansekultur til elever gjennom faste klasser og workshops. Mercy har aner fra Ghana og en stor lidenskap for vest afrikansk dansekultur. Hun fokuserer i sine klasser på å videreføre tradisjonelle danseteknikker, autentisk uttrykk på dansen og forståelse av kulturen dansene kommer fra. Gjennom sine pedagogiske og engasjerende opplegg utvikler hun elevens dansekunnskap og danseteknikk samtidig som man får oppleve gleden med afrikansk dans.

Stacey Rasch Olsen:

Stacey jobber som event og underholdningsansvarlig hos Danseløvene i tillegg til at hun underviser på danseskolen. Stacey er utdannet danser innen klassisk ballett (Natalia Papinashvilis Ballettskole og Den Norske Operas Ballettskole). Jazz & musikal (London Studio Centre) og i pedagogikk (KHIO) i de samme sjangerene.
Hun jobber som utøvende danser samt koreograf og dansepedagog og har medvirket i flere musikaler og teater/opera produksjoner både i Norge og Storbritannia. Hun har også medvirket I moteshows, modelloppdrag, dansekompanier, kommersielle jobber som MTV Awards, Disney Channel, Top of the Pops, MTV Base Lounge, Smash Hits Poll Winner’s Party, Brit’Awards, Gullruten, Spellemannsprisen, og musikkvideoer.
Hun har vært danser for mange artister som bl.a. Cher, George Michael, Enrique Iglesias, Westlife, Robbie Williams, Peter Gabriel, Rachel Stevens, S Club 7, AC/DC, Chemical Brothers, Simply Red, Gina G, Trine Rein, Wig Wam, Ravi & Mira Craig.
Stacey har også jobbet mye internasjonalt med bl.a. Bollywood filmer i India & Oman (Mission Istaanbul,Humko Deewana Kar Gayi, Bewafaa, Jaan-e-mann, Bhagam Bhag, Ta Ra Rum Pum, Jackpot+).
Stacey har samkoreografert musikalen “Sophies Verden” for Lillestrøm vgs. Hun har også koreografert for Teater Manu med teaterstykket “Sjalusi”, for dansegruppen “The Dancettes” , flere skole dansekompanier, flere event jobber og motevisninger.
Som dansepedagog har Stacey erfaring fra private danseskoler, fritidsordninger, dansekompanier og videregående skoler. Hun er en allsidig pedagog og underviser i alt fra klassisk ballett og jazzdans til indisk Bollywood dans, og med sin sprudlende personlighet får hun deg til å gi det lille ekstra på sine klasser!

Sofie Grødal:

Sofie startet sin dansekarriere i Ålesund. Hun har danset en rekke stiler, men har hovedsakelig sin dansebakgrunn fra jazzdans og ballett. Sofie brenner for dans og det å medvirke i oppsetninger og dansearrangementer i tillegg til å undervise barn og ungdom, og dele av sin dansekunnskap til sine elever. Hennes undervisningserfaring har hun opparbeidet seg gjennom å undervise på en rekke danseskoler både i Ålesund og Oslo. I dag studerer hun bachelor i dans med pedagogikk på Høyskolen Kristiania, Institutt Norges Dansehøyskole.
Sofie har medvirket i musikalene Peter Pan og Sleeping Beauty i 2017 der hun jobbet som assistent og koreograf.
Gjennom sine pedagogiske og engasjerende opplegg utvikler hun elevens dansekunnskap og danseteknikk samtidig som man får oppleve gleden med ballett- og jazzdansens verden.

Kaya Goosen:

Kaya begynte sin dansekarriere på Bergen Internasjonale Kultursenter som 15 åring, da hun ble med i en lokal showgruppe kalt Modest Funk. Året etter tok hun over som instruktør og fikk sette opp egne klasser.
I 2006 ble hun med i dansegruppen Schang hvor hun medvirket i «HipHop Fairytale» med bl.a Absence Crew. Hun har etter det fortsatt å jobbe som utøvende danser og undervist på flere store studio og danseskoler i Oslo og Bærum.
Hun har hovedsakelig trening og bakgrunn fra New York og Los Angeles. Kaya har danset for en rekke kjente artister som f.eks Sandra Lyng, Katastrofe, Morgan Sulele, Alexandra Joner, Ylvis + flere og medvirket i flere tv produksjoner som bl.a. Stjernekamp, VG Lista, Lip Sync Battle, Gullruten og Allsang på grensen.
Kaya er en faglig sterk pedagog innen hip hop og commercial dans med lang undervisningserfaring. Med sin sprudlende personlighet og inspirerende undervisning, får hun elevene sine til å gi det lille ekstra på klasser.

Emma Vioma:

Emma startet på danselinjen på VGS og fortsatt sin utdanning på Flow Akademiet i Oslo og senere i København. Hun har undervist siden 2012, og jobber i tillegg som freelance danser og med musikkproduksjon. Emma har lang erfaring innen Vogue dans og hun er med i gruppen Kiki house of Meraki. Gruppen har vunnet flere priser Vouge Femme stilen. Hun har opptrådt i Stjernekamp, oppsettinger på Dansens hus, Vega Scene, og jobbet med Karpe diem, Omer Bhatti m.m.
Som pedagog er hun opptatt av å inspirere elevene sine til å utvikle sine danseferdigheter og skape sitt eget uttrykk, og hun brenner for å utvikle Vogue miljøet og gjøre stilen mer kjent i Norge.

Mike – Michael Angelo Almazan Guzman:

Mike startet som mange andre hip/hop streetdancere på X-Ray Kulturhus, før veien gikk videre til Circle Dance Studio hvor han fortsatt å utvikle seg som hip-hop danser. Mike har også gått danselinjen på Rønningen Folkehøyskole der han primært studerte moderne dans og jazzdans. Der fikk han også muligheten til å dyrke sin egen stil og koreografere egne prosjekter. I 2015 ble han tatt inn i dansegruppen Team Quickstyle, en anerkjent hip hop dansegruppe som bl.a vant Juste Debout i 2016, 2. plass i Dance Delight i 2016 og deltagere på World of Dance i Danmark. Mike har også opptrådt med kjente artister som Karpe Diem, Astrid S og DDE. Han har også medvirket i Stjernekamp og Norske Talenter på TV. Mike har god undervisningserfaring fra å ha undervist dans i mange år for barn og ungdom ved flere danseskoler og skoler. Han er en pedagog med stor passion for å skap danseglede, utvikle elevene sine danseteknisk og hjelpe elevene til å finne sitt eget danseuttrykk.

Johnny:

Johnny – John Harald har trent voguing siden 2015. Han har lært av flere banebrytende dansere innenfor ballroom kulturen som voguing stammer fra, samt reist rundt i Europa og blitt kjent med kulturen. Samtidig har han vunnet konkurranser i flere land, og opptrådt på blant annet Vega Scene, Øya festivalen, Oslo Pride og Slottsfestivalen. Han er også medlem av Vogue gruppen Kiki House of Meraki. I dag er han aktivt medlem av miljøet i Oslo og jobber for å spre stilen til flere. Han er opptatt av å inspirere elever til å føle seg selvsikre når de danser, og at de tilpasser stilen til sitt personlige uttrykk.

Sunniva Øverland:

Sunniva har Bahelor utdanning i dans fra Univeristetet I Stavanger og 3 årig utdannelse fra Bårdar Akademiet. Sunniva har lang erfaring med å undervise barnedans og undervise barn, ungdom og voksne i klassisk ballet, jazz og modern dans. Hun har bl.a i 2011, 2013 og 2015 medvirket som danser og koreograf på forestillinger ved UiS, koreografert forestillingen “Årstidene” på Tou Scene I 2014 og 2015, m.m. Sunniva har gjort flere prosjekter – både i Norge og i utlandet, blant annet i Spania, Frankrike og Nederland. Hun gjør frilans prosjekter både som danser, koreograf og produsent.
Sunniva har også jobbet i barnehage, undervist dans på en rekke skoler og danseskoler. Hun er veldig dyktig med barn og liker å inspirere barn og unge ved å gi dem god og tilrettelagt undervisning med fokus på danseglede og finne sitt eget personlige uttrykk i dansen.

Enya Maria Oshaug Weibell:

Enya gikk ut med bachelor fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo sommeren 2017. Hun har undervist i samtidsdans, musikkteater/musikal, jazz, female style og kommersiell dans før, under og etter utdannelsen. Hun er også aktiv på scenen, og i starten av 2018 spilte hun i «Hope Road 56 – Revisited» på Den Norske Opera og Ballett. Etter det dro hun på ett års turné til Tyskland, Østerrike og Sveits med musikalen «Mamma Mia! das Musical.» Nå har hun kommet tilbake til Oslo for å undervise og gi av sin dansekunnskap. Enya er en engasjert og inspirerende pedagog. Hennes energi og passion for det hun jobber med smitter over på elevene.

Freddy Milanya

Freddy er danser, dansepedagog og koreograf fra Kenya. Han startet å danse som 9 åring i det lokale kirkesamfunnet. I ungdomsårene økte interessen for å utvikle seg som danser og han startet «FBI dance crew» med noen venner, en gruppe som etterhvert ble forholdsvis kjent i Kenya etter en rekke opptredener på TV, musikkvideoer og ulike show. Etter videregående skole startet han å reise rundt i verden og gjøre show og konkurranser med crewet og andre dansekompanier. I 2016 flyttet han til Oslo for å videreutdanne seg som danser, og han startet crewet «Matata» som er kjent for sin fusion av ulike afrostiler og Dancehall. Med denne gruppa har han vunnet den norske dansekonkurransen «Measure Your Crew» i 2017 og 2019.
Freddy er kjent for sin energiske stil og interesse for å utvikle tekniske kvaliteter og danseforståelse hos elevene sine. Han fokuserer mye på å lage spennende, engasjerende og pedagogiske opplegg, og å være en inspirasjonskilde for elvene sine.

Vilde Opeide:

Vilde har studert dans på Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO). Hennes utdannelse har vært med hovedvekt på ballett og jazz dans. Vilde har god undervisningserfaring i klassisk ballett, jazz dans og barnedans. Hun har jobbet mye på danseskole og har gjennom sin erfaring og utdannelse blitt en meget dyktig pedagog. Vilde er en veldig entusiastisk pedagog med stor passion for å undervise barn, ungdom og voksne i dans. Hun har utviklet seg til å bli en allsidig og sterk danser i ulike jazzstiler. Med sine spennende og pedagogiske opplegg inspirerer hun sine elever til å utvikle sin musikalitet, uttrykk og danseteknikk samtidig som de har det moro. Hun har også vært med i musikkvideoer til Admiral P og Sonny Alven, og gjort koreografier av Tine Aspaas, Christoffer Arouni, Chriz Nypan og Jens Trinidad gjennom ulike oppsetninger på Kunsthøgskolen i Oslo.

Ella Skorgan:

Ella tar fortiden en bachelorgrad i jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har i mange år jobbet som freelance danser og medvirket i ulike TV-shows og sceneopptredener. De siste årene har hun vært på turné rundt om i verden med blant annet Marcus & Martinus som en av deres scenedansere. Ella ønsker gjennom sin undervisning av danseklasser å dele av sin passion for dans og hun fokuserer mye på danseglede og det å kombinerer jazzteknikker med personlig uttrykk. Ella har gjennom sin danseerfaring utviklet en bred danseteknisk base som spenner fra contemporary, tradisjonell jazz til streetjazz.

Sara Shepherd:

Sara Shepherd er utdannet musikaldanser fra Bårdar Akademiet, og hun har en bachelor utdanning i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. Hun startet å danse i ung alder og interesserte seg for ulike dansestiler før hun bestemte seg for å utvikle seg som jazzdanser. Sara har en bred dansefaglig bakgrunn og lang undervisningserfaring. Hun har undervist på danseskoler i Oslo og Bærum i barnedans, jazzdans, og klassisk ballett for barn, ungdom og voksne.
I tillegg til å undervise dans er hun freelance musikalartist. Hun har blant annet hatt oppdrag for Scenekvelder, Sony Music, og for artisten Ferdinand.
Sara er opptatt av at elevene skal utvikle god teknikk, fleksibilitet og styrke, samtidig som man opplever danseglede og mestring.