Danseløvene har samlet et team med noen av Norges dyktigste pedagoger og dansere innen de fleste dansestiler. Vi jobber hele tiden for at du hos oss, skal være sikret høyeste kvalitet enten du går på dansekurs, trenger dansere til show, visninger eller eventer. Alle våre instruktører er nøye plukket ut til de ulike klassene i vårt varierte tilbud, har lang erfaring med undervisning av dans på alle nivåer, og er dyktige og inspirerende pedagoger.
Vi bruker kun pedagoger med relevant utdannelse, og som er spesialiserte innen de ulike dansestilene. Vi er pr idag 16 instruktører i studio hvor pedagogene har bakgrunn fra hip-hop, breakdance, jazz, musikal, selskapsdans/sportsdans, afrikansk dans, afro-jamaicansk dans, klassisk ballett, bollywood dans, salsa, bachata, argentinsk tango mm.

Våre instruktører og dansere brukes mye til show, eventer, tv-produksjoner, film, reklame, musikkvideoer og musikaler i inn- og utland.

Thomas Wendel:

Daglig leder og eier av Danseløvene Danseskole. Han er tidligere Norgesmester i ballroom-dans og har representert Norge I EM og VM ved flere ganger. Etter endt karriere som konkurransedanser, åpnet han Danseløvene Danseskole i 2006.
Etter å ha undervist på en rekke danseskoler i Oslo, ønsket han å skape en danseskole med en litt annen profil enn andre danseskoler i Oslo. Danseløvene skulle bli en “smeltedigel” for alle dansestiler samlet under ett tak!
Ved å ha noen av Norges beste pedagoger innen alle typer dans, kunne Danseløvene være et sted der man opplever høy faglig kvalitet på undervisningen, uansett hva slags dansestil man ønsker å lære.
Et sted for alle å lære å danse uansett danseerfaring og utgangspunkt!
I tillegg til å ha bakgrunn fra selskapsdans og latin dans, har Thomas undervist pardanser i over 20 år. Han har jobbet med pionerer verden rundt for å utvikle seg innenfor andre pardans stiler som; ulike swing stiler, salsa, argentinsk tango, bachata m.m.
Thomas har et stort fokus rundt det å lære bort “social dance”, dvs å lære å danse slik man gjør når man er ute i sosiale sammenhenger, og at man skal lære de ulike danse stilene slik de ser ut og danses i landene de kommer i fra. Hans store passion er å undervise autentisk dans, skape danseglede og en fantastisk stemning på kursene sine.
I tillegg til å undervise dans har han også i mange år jobbet med eventer, shows ol. Han har også vært med som profesjonell danser i “Skal vi danse”.

Ngan Nguyen:

Ngan er kontorsjef hos Danseløvene Danseskole og har ansvaret for alle dansekurs og utvikling av ulike dansekonsepter. Hun passer også på at alle pedagogene trives hos Danseløvene.
Hun har sin opprinnelige bakgrunn fra ballroom dans, men har i mange år studert og jobbet med andre dansestiler som salsa, argentinsk tango og andre pardanser. I tillegg har hun utviklet en sterk forkjærlighet for Dancehall som hun har studert og jobbet med i mange år.
Hennes passion for å utvikle seg som pedagog/danser, og iver etter å jobbe med dansere og ulike dansestiler fra andre dansekulturer som brasilianske samba no pé, afro-jamaicansk dancehall, cubansk salsa, argentinsk tango – har gjort henne til en pedagog med stor faglig tyngde og en inspirerende, ettertraktet instruktør både for barn og voksne!
Med undervisningerfaring på over 12 år, har Ngan lang erfaring med å undervise dans på alle nivåer og aldre, og veldig dyktig på å lage pedagogiske og effektive opplegg på timene sine, slik at elevene får er rask progresjon. Stikkord for klassene hennes er kvalitet, humor, energi og danseglede.
I tillegg til å undervise dans har hun i mange år jobbet med eventer, show og annen danseunderholdning for private og bedrifter.

Rezgar Moradi:

Rezgar danser i den kjente breakdance gruppa Floorknights, og er Norgesmester i breakdance. Rezgar har jobbet som dansepedagog i mange år, og i tillegg har har erfaring som barneskolelærer. Han er en motiverende og inspirerende instruktør som elsker å jobbe med barn og ungdom! Gjennom sin brede og lange erfaring med undervisning, har han blitt en veldig dyktig pedagog som får barn og ungdom til å lære på en effektiv måte, samtidig engasjere dem til å bli interessert i breakdance og breakdance kulturen.

Fabian Svegaard Tapia:

Fabian er med i den kjente breakdance gruppa Floorknights. I tillegg til å være en aktiv danser, har han jobbet i mange år som breakdance pedagog for barn og ungdom. I tillegg til å være pedagog og aktiv danser, har han også vært med i i en rekke tv-produksjoner og gjør mye danseshow. Fabian er en veldig motiverende og inspirerende instruktør som er flink til å lage pedagogiske opplegg for å formidle breakdance og dens dansekultur til barn og ungdom.

Marte Tveisme:

Marte er utdannet dansepedagog fra Kunsthøgskolen 2011. Hun har tidligere studert dans ved Trøndertun Folkehøgskole og Liverpool Institute for Performing Arts. Hun har danset i “Sidelong Glance”, Edinburgh Fringe Festival, “Beatles Day”, Echo Arena, Liverpool. Hun har også koreografert for åpningsnummeret ved Borealis-festivalen i Alta, 2010.
Marte har lang erfaring med undervisning av barnedans, og ballet og jazz for barn og ungdom. Hun er en dyktig, blid og energisk pedagog som lager inspirerende og spennende klasser for barn og unge. Marte er også sertifisert Ashtanga yoga instruktør.

Kristin Agnes Haugstad:

Kristin Agnes er utdannet i streetdance på Flow Dance Academy. Hun har i mange år jobbet som freelance danser, som dansepedagog på flere danseskoler, og er en aktiv danser i hip hop miljøet i Oslo. Kristin er medlem av crewet Team Quickstyle (Hip Hop), og er styremedlem i organisasjonen Soul Sessions som arrangerer events i Oslos urbane dansemiljø.
Hun er trent i stilene hip hop, house, vouge og kommersiell koreografi.
Kristin har arbeidet som pedagog i snart 10 år, og som utøvende danser de siste 3 årene. I tillegg til å være aktiv danser og dansepedagog, har hun vært med på en rekke show, bl.a. opptrådt på Stjernekamp, Urban Moves hip hop festival, og Se&Hør kjendis-gallaen. Kristin er en positiv og inspirerende dansepedagog i hip hop streetdance stiler. På sine klasser ønsker hun å inspirere sine elever, både barn, ungdom og voksne, med kule koreografier og pedagogiske opplegg.

Linn Marie Holt Zachariassen:

Linn Marie er utdannet dansepedagog ved Univeritetet i Stavanger med hovedvekt på klassisk ballet, moderne dans, jazz og musikal-dans. I tillgg har hun gått ett år på Bårdar Akademiet og undervist jazz ved Escola De Dansa Monica Maia i Brasília, Brasil. Hun har undervist barnedans, klassisk ballet og ulike jazz stiler siden 2008, og i tillegg til å ha en sterk faglig bakgrunn innen ballet og jazzstiler, henter hun ofte inspirasjon fra andre urbane dansestiler for å utvikle sitt uttrykk innenfor jazzdansen.
Linn Marie har vært pedagog hos oss siden 2009, og hatt klasser med barn, ungdom og voksne. Hun er en motiverende og inspirerende instruktør som trives godt med å jobbe med barn, ungdom og voksne. Hun forbereder godt sine klasser, for å best mulig utvikle elevenes ferdigheter uansett nivå.
I tillegg til å undervise dans, har hun vært med i musikkvideoer, dinnershows og forestillinger.

Bright Wamwanduka:

Bright er en afrikansk danser og koreograf, med utdannelse fra Tumbuka Dance Company i Harare, Zimbabwe og Kunsthøgskolen i Oslo. Med flere år som profesjonell danser på Operaen i Oslo og jobbet med dansestjerner som Pedro Antonio Sanchez Vavik, Niusha Almassian og Jimu Makurumbandi, har Bright fått en bred danseerfaring i ulike dansestiler.
Han har både undervist og koreografert oppsettinger ved Nordic Black theatre og på Operaen i Oslo. Den siste større oppsettingen Bright har koreografert, er stykkene «Tribute To The Heroes» og «The Legends» ved Den Norske Operaen.
Bright er en fantastisk dyktig og inspirerende instruktør! Faglig dyktighet og den fantastiske stemningen på klassene hans er både inspirerende og utviklende.

Kevin Vasquez:

Kevin er en svært dyktig hip hop danser som begynte i ung alder å reise rundt i verden for å utvikle seg som utøver. I 2010 startet han Fusion Crew sammen med Arvin Go, og siden da har danseduoen, med sin synkrone presisjon og unike stil, danset seg gjennom en rekke konkurranser. Blant annet var de vinnere av UKM 2013, og i 2015 sikret de seg også en gjev finaleplass i Norske Talenter, hvor de endelig fikk delt sine visjoner på scenen.
For tiden er de med i Team Quickstyle, etablert av Quick Crew. Kevin er medlem av dansegruppen Team Quickstyle MG, som har blant annet vunnet «Measure your Crew» i 2014, opptrådt på grunnlovsjubileet 2014, på Stjernekamp 2014 og i TV2’s dansesatsing “Mitt dansecrew” i 2015, der flere av de beste norske danserne lagde rutiner med kjendiser.
Kevin har tilegnet seg en bred erfaring som danser, koreograf og instruktør. Han har en dynamisk og svært kontrollert dansestil. Gjennom sin erfaring med å undervise barn, ungdom og voksne, har Kevin blitt meget dyktig på å utvikle pedagogiske og inspirerende opplegg. Han legger mye vekt på å være inspirasjonskilde for de som tar klasser med ham, samtidig som han utvikler elevenes danseferdigheter.

Aida Frusan:

Aida startet i dansegruppen ’Da-Yo’ i 2002 og gikk på Flow Dance Academy (hip hop/streetdance) i København i 2008/09. I 2011 ble hun medlem av den anerkjente dansegruppen “Cre8”, og har jobbet som freelance hip hop danser siden 2010. Hun har trent intensivt og lært fra pionerer verden rundt i stiler som hip hop, house, popping, salsa, waacking og vogue. Hennes brede dansebakgrunn og rike vokabular har gitt henne et unikt uttrykk i dansen.
Aida har jobbet som danser både i inn og utland, og siden 2010 har hun bodd i Paris og jobbet som danser der frem til hun startet å holde klasser hos oss i 2015. Hun har danset på utallige scener internasjonalt, blant annet i Frankrike, Danmark, Tyskland, Spania og Kina.
Hun har erfaring fra danseoppsettinger som “Révélation” Théatre Paris-Villette, “Urban X” Den Norske Opera, “RedFans” Dansens Hus, tv show’s, musikkvideoer m.m.
Selv om hennes stil er mest preget av hiphop og house, jobber hun også mye med andre stiler og dansesjangere som cubansk salsa, m.m. Aida er en spennende og inspirerende dansepedagog med stor faglig tyngde i hip hop streetdance stiler, og liker godt å motivere elevene til å alltid gi det lille ekstra på sine klasser.

Sara Forsberg:

Sara begynte sin utdannelse på Ballettlinjen på Fagerborg, og er en trent danser i ballett, jazz og moderne. Sara har lang undervisningserfaring med barn, ungdom og voksne innen disse stilene. I tillegg til ballett og jazz stiler har hun jobbet mye med teaterdans. Etterhvert fikk Sara en stor lidenskap for hip hop og ble medlem av dansegruppen Dancing Youth, og senere den anerkjente dansegruppen “Cre-8”.
I 2009 flyttet Sara til New York, hvor hun fortsatte sin trening samtidig som hun jobbet som profesjonell danser. Hun har jobbet med en rekke kjente koreografer i dansebransjen, danset for kjente artister som bl.a. Pitbull og vært med på produksjoner for Nike og Good Morning America.
I Norge har hun vært med i produksjoner som “Stjernekamp”, “Adils hemmelige dansere” og hun danset på “Senkveld” i sitt 10 års jubileum show.
Sara er godt trent i flere stiler og har blitt en danser med stor faglig kunnskap innen en rekke dansestiler, men med hovedvekt på jazzdans, hip hop og voguing. Med hennes blide humør får hun barn, unge og voksne til å ha det gøy med spennende og varierte koreografier på sine partier!

Toby – Tobias Deedaran

Toby ble introdusert for dansing i en tidlig alder ettersom faren hans har vært profesjonell danser og dansing har vært en del av livet hans siden han var barn. Familien hans har hjulpet og støttet ham til til å bli en profesjonell danser. Toby er utdannet hos Flow Dance Academy i Danmark og har jobbet som dansepedagog og utøvende danser de siste 6 årene. Han er med i det Oslo baserte crewet Team Quicstyle MG. Han har jobbet med en rekke kjente artister som f.eks. Karpe Diem, Ylvis, Parris Goebel og han har vært med som danser på stjernekamp, the stream og MGP. Toby en en veldig dyktig pedagog med mye undervisningserfaring. Han er glad i å jobbe med både barn, ungdom og voksne og er veldig flink til å lage pedagogiske opplegg slik at elevene får utviklet sine danseferdigheter, samtidig som han engasjerer dem til å bli interessert i hip hop og hip hop kulturen. Toby har i tillegg til å undervise dans også jobbet i barnehage.

Gry Anette Ofstad:

Gry Anette har en veldig bred erfaring og faglig tyngde innen ulike jazz stiler. Hun startet sin utdannelse ved Bårdar Akademiet og tok 3 årig danseutdanning der. Hun har bodd i Paris der hun blant annet var soloartist på den verdenskjente forestillingen Moulin Rouge. Gry har også vært soloartist ved Walkerhill Theatre i Seoul i Sør Korea, Monte Gordo Theatre Portugal og vært med på forestillinger ved Nordic Black Theatre i moderne/afrikansk dans. I tillegg har hun gjort gjesteopptreden med Heritage Company på den Norske Opera, diverse musikkvideoer, danser på Amanda prisutdelingen, hitawards, danser til Kitchie Kitchie Ki Me O på Rockefeller, Parkteateret, Øyafestivalen og Roskilde. Hun har jobbet hos Danseløvene siden 2006 og er en allsidig pedagog med lang undervisningserfaring og hun liker å inspirere ungdom og voksne gjennom om å lage pedagogiske og spennende undervisningsopplegg.

Stacey Rasch Olsen:

Stacey er utdannet som danser innen klassisk ballett (Natalia Papinashvilis Ballettskole og Den Norske Operas Ballettskole). Jazz & musikal (London Studio Centre) og i pedagogikk (KHIO) i de samme sjangerene.
Hun jobber som utøvende danser samt koreograf og dansepedagog og har medvirket i flere musikaler og teater/opera produksjoner både i Norge og Storbritannia. Hun har også medvirket I moteshows, modelloppdrag, dansekompanier, kommersielle jobber som MTV Awards, Disney Channel, Top of the Pops, MTV Base Lounge, Smash Hits Poll Winner’s Party, Brit’Awards, Gullruten, Spellemannsprisen, og musikkvideoer.
Hun har vært danser for mange artister som bl.a. Cher, George Michael, Enrique Iglesias, Westlife, Robbie Williams, Peter Gabriel, Rachel Stevens, S Club 7, AC/DC, Chemical Brothers, Simply Red, Gina G, Trine Rein, Wig Wam, Ravi & Mira Craig.
Stacey har også jobbet mye internasjonalt med bl.a. Bollywood filmer i India & Oman (Mission Istaanbul,Humko Deewana Kar Gayi, Bewafaa, Jaan-e-mann, Bhagam Bhag, Ta Ra Rum Pum, Jackpot+).
Stacey har samkoreografert musikalen “Sophies Verden” for Lillestrøm vgs. Hun har også koreografert for Teater Manu med teaterstykket “Sjalusi”, for dansegruppen “The Dancettes” , flere skole dansekompanier, flere event jobber og motevisninger.
Som dansepedagog har Stacey erfaring fra private danseskoler, fritidsordninger, dansekompanier og videregående skoler. Hun er en allsidig pedagog og underviser i alt fra klassisk ballett og jazzdans til indisk Bollywood dans, og med sin sprudlende personlighet får hun deg til å gi det lille ekstra på sine klasser!

Josephine Gracia Slaaen:

Josephine er fra fra lille Leirsund, utenfor Oslo. Hun startet sin danseutdannelse ved Spin Off forstudium i dans før hun flyttet til Stockholm for å ta yrkesdanserutdannelsen ved Balettakademien. Der ble hun skolert i klassisk ballett, moderne/samtidsdans, jazz og kommersiell dans.
Under studietiden har hun hatt flere danse- og koreografoppdrag i ulike sjangere, som bl.a. musikalen «Jesus Christ Superstar», musikkvideoer for Aleksander With, Veronica Maggio, Robin og Bugge og Donny Montell, koreograf og danser under skiskytter-VMs åpningsshow, koreograf for Nordic Choice Hotels musikkvideo og Nordic Choice Hotels flashmob i Annexet Globen (Stockholm). Vinteren 2017 var hun en del av Nudans kompani ved GöteborgsOperaen, et kompani for Sveriges mest lovende dansere. Senere tok hun praksisen sin i Los Angeles og trente på bl.a Millennium Dance Complex og Edge Performing Arts.
Josephine har en bred dansebakgrunn, og blitt en sterk, allsidig danser. Klassene til Josephine er fulle av energi og danseglede, der musikalitet og formidling er i hovedfokus.

Kaya Goosen:

Kaya begynte sin dansekarriere på Bergen Internasjonale Kultursenter som 15 åring, da hun ble med i en lokal showgruppe kalt Modest Funk. Året etter tok hun over som instruktør og fikk sette opp egne klasser.
I 2006 ble hun med i dansegruppen Schang hvor hun medvirket i “HipHop Fairytale” med bl.a Absence Crew. Hun har etter det fortsatt å jobbe som utøvende danser og undervist på flere store studio og danseskoler i Oslo og Bærum.
Hun har hovedsakelig trening og bakgrunn fra New York og Los Angeles. Kaya har danset for en rekke kjente artister som f.eks Sandra Lyng, Katastrofe, Morgan Sulele, Alexandra Joner, Ylvis + flere og medvirket i flere tv produksjoner som bl.a. Stjernekamp, VG Lista, Lip Sync Battle, Gullruten og Allsang på grensen.
Kaya er en faglig sterk pedagog innen hip hop og commercial dans med lang undervisningserfaring. Med sin sprudlende personlighet og inspirerende undervisning, får hun elevene sine til å gi det lille ekstra på klasser.

Arvin Henrik P. Go:

Arvin er en svært dyktig hip hop danser som begynte å danse i ung alder. Arvin er en del av Fusion Crew samme med Kevin Vasquez. Fusion crew ble startet opp i 2010 og siden da har danseduoen, med sin synkrone presisjon og unike stil, danset seg gjennom en rekke konkurranser. Blant annet var de vinnere av UKM 2013, og i 2015 sikret de seg også en finaleplass i Norske Talenter.
For tiden er de med i Team Quickstyle, etablert av Quick Crew. Arvin er medlem av dansegruppen Team Quickstyle MG, som har blant annet vunnet «Measure your Crew» i 2014, opptrådt på grunnlovsjubileet 2014, på Stjernekamp 2014 og i TV2’s dansesatsing “Mitt dansecrew” i 2015, der flere av de beste norske danserne lagde rutiner med kjendiser.
Arvin har gjennom sin erfaring med å undervise og være aktiv danser utviklet seg til å bli en veldig dyktig pedagog til undervise barn, ungdom og voksne. Gjennom sine pedagogiske og inspirerende opplegg er han en inspirasjonskilde for at elevene skal utvikle sine danseferdigheter innen hip-hop sjangeren.

Vilde Opeide:

Vilde har studert dans på Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO). Hennes utdannelse har vært med hovedvekt på ballett og jazz dans. Vilde har god undervisningserfaring i klassisk ballett, jazz dans og barnedans. Hun har jobbet mye på danseskole og har gjennom sin erfaring og utdannelse blitt en meget dyktig pedagog. Vilde er en veldig entusiastisk pedagog med stor passion for å undervise barn, ungdom og voksne i dans. Hun har utviklet seg til å bli en allsidig og sterk danser i ulike jazzstiler. Med sine spennende og pedagogiske opplegg inspirerer hun sine elever til å utvikle sin musikalitet, uttrykk og danseteknikk samtidig som de har det moro. Hun har også vært med i musikkvideoer til Admiral P og Sonny Alven, og gjort koreografier av Tine Aspaas, Christoffer Arouni, Chriz Nypan og Jens Trinidad gjennom ulike oppsetninger på Kunsthøgskolen i Oslo.

Oliver Paulsson:

Oliver er fra Sverige. Han fikk sin interesse for å bli danser da han som 10 åring vant muligheten til å opptre sammen med en av sveriges “hotteste” dansegrupper på den tiden – Bounce i arenaen The Ericsson Globe. Etter å ha danset i mange år startet han å studere 3 årig dans på Lunds Dans- og Musikal Gymnasium. Etter utdannelsen reiste han rundt om kring i verden for å trene og danse show. Han reiste bl.a til USA, Japan og England. Mens han reiste rundt ble han signert av en av Englands største agenter – Mark Summers Casting & Management som bl.a har jobbet med noen av nåtidens største musikk artister. Oliver har drevet med events og show i mange år i tillegg til å undervise dans. Han studerer nå 3 årig bachelor på Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO). Gjennom sin erfaring som danser og pedagog har han utviklet sin unike stil i jazzdans i tillegg til å være en veldig dyktig teknisk danser. Han lager spennende, engasjerende og pedagogiske opplegg som gjør at elevene utvikler seg masse, samtidig som han er en inspirasjonskilde for sine elever.

Mike – Michael Angelo Almazan Guzman:

Mike startet som mange andre hip/hop streetdancere på X-Ray Kulturhus, før veien gikk videre til Circle Dance Studio hvor han fortsatt å utvikle seg som hip-hop danser. Mike har også gått danselinjen på Rønningen Folkehøyskole der han primært studerte moderne dans og jazzdans. Der fikk han også muligheten til å dyrke sin egen stil og koreografere egne prosjekter. I 2015 ble han tatt inn i dansegruppen Team Quickstyle, en anerkjent hip hop dansegruppe som bl.a vant Juste Debout i 2016, 2. plass i Dance Delight i 2016 og deltagere på World of Dance i Danmark. Mike har også opptrådt med kjente artister som Karpe Diem, Astrid S og DDE. Han har også medvirket i Stjernekamp og Norske Talenter på TV. Mike har god undervisningserfaring fra å ha undervist dans i mange år for barn og ungdom ved flere danseskoler og skoler. Han er en pedagog med stor passion for å skap danseglede, utvikle elevene sine danseteknisk og hjelpe elevene til å finne sitt eget danseuttrykk.