Dansekurs bollywood dans Oslo
Bollywood Dans Nivå 1/Nybegynner Ungdom/Voksne
Kursstart: Mandag 13/5 kl 20.45-21.45 (siste gang 17/6)
Pedagog/Instruktør: Amisha
Lengde: 5 uker
Pris: 800

Nye 5 uker dansekurs starter opp i mai, påmeldingen har åpnet.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Kursbeskrivelse bollywood dans:


Bollywood er verdens største filmindustri. Bollywood dans er en dansestil som har utviklet seg fra tradisjonelle indiske folkedanser som f.eks Bangra og klassiske indiske stiler som f.eks Bharatnatyam, Odissi og Kathak. Disse stilene er i bollywood dans blandet med vestlige stiler som jazz, hip-hop med flere til en fusion stil. Likevel kan vi se gjentatte sjangertrekk som hoftebevegelser, presise fingerposisjoner og ansiktsutrykk fra tradisjonell indisk dans.
Budskapet i sangene og bevegelser i dansen er nært knyttet sammen og dette blir tydelig forklart på timene. Det blir både undervist teknikk og koreografier på timene og det blir brukt autentisk musikk. Sangene varieres gjennom semesteret for å få fram det store spekteret til Bollywood. Energien og rytmene gjør timene morsomme for alle, og er i tillegg en god treningsøkt! Passer alle uansett danseerfaring.

Nivå:

Nivå 1/nybegynner. Her legger vi vekt på de grunnleggende elementene ved dansen, ved hjelp av koreografier lærer du grunnleggende bevegelsesmønstre for bollywood dans.
Det blir jobbet basic trinn og bevegelser i stilen som som vi utover i kurset utvikler til mer avanserte kombinasjoner, slik at du får en god forståelse av dansestilen og utførelse av trinn og bevegelser.

Rabatt, tøy mm:

Bekledning: Lett og ledig treningstøy, og her kan man gjerne danse barbent! Kun rene innesko er tillatt i salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

Vip-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi vip-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre vip-kunder. Les mer om vip og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.