Selskapsdans/Social Dance (pardans) – også for single (Voksne)

Selskapsdans Grunnkurs/Nybegynner:
Kursstart: Tirsdag 3/9 kl 19.00-20.00 (siste gang 3/12)
Pedagog/Instruktør: Thomas & Ngan
Lengde:
13 uker
Pris:
2050,- pr person


Nye 13 uker dansekurs starter opp i 02. – 05. september, påmeldingen til høstens kurs har åpnet.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Her lærer du de viktigste pardansene slik at du er klar for å innta dansegulvet! Selskapsdans er et kurs der du får grunnleggende kunnskaper innenfor 4 danser, som gjør at du kan danse og bevege deg til det meste av musikk.
Danser som blir undervist er foxtrot, engelsk vals, amerikansk swing og tango (argentinsk).
I tillegg til å lære å danse, fokuserer vi også på dansens opprinnelse og autensitet (ikke konkurranse-dans), slik at du også lærer mye om dansekulturen og dansens uttrykk. Vi underviser variasjoner som du enkelt kan benytte ute – enten på små eller store dansegulv, samtidig som vi jobber med hvordan den ene i paret fører og den andre følger. Du lærer hvordan man danser sammen med en partner, og ikke bare gjøre trinn.

Selskapsdans er et kjempemorsomt og sosialt parti der du kan hygge deg med dans sammen med din partner!
Vi gjør deg klar for å kose deg på dansegulvet, og vi har flere kursnivåer innen selskapsdans, slik at du kan lære mer og bli enda tryggere på å danse. Ved å lære flere spennende variasjoner og få mer kunnskap om de forskjellige stilene, blir man en bedre danser. Og ikke minst er dette en veldig hyggelig fast aktivitet!
Instruktørene på dette kurset har bl.a vært med i “Skal Vi Danse”.

Nivå:

Nybegynnerkurset krever ingen danseerfaring/forkunnskaper og vi starter helt grunnleggende. Du vil få en god innføring i de forskjellige dansene utover i semesteret ved å lære grunnleggende variasjoner, førings-prinsipper og idéer på hvordan man danser med sin partner samt dansens uttrykk. Her får du en liten forsmak i de 4 dansene og dens bevegelsesmønster.

Litt øvet passer for dere som har deltatt på 13 ukers grunnkurs tidligere eller gått tilsvarende kurs før. Her regner vi med at du har vært gjennom de grunnleggende teknikkene innenfor de forskjellige dansene, altså førings- og danseprinsipper i alle de forskjellige dansene som vi har på vårt selskapsdanskurs. Vi jobber videre med spennende variasjoner og ideér, slik at dere blir bedre til å danse og får mer forståelse av de forskjellige dansene. Vi velger nye trinn og kombinasjoner hver sesong, slik at kurset passer for alle enten dere kommer fra grunnkurs eller har gått litt øvet tidligere.

De som kommer som par danser sammen på våre partier, mens single bytter seg i mellom.
Vi tar inn likt antall menn/damer på kurs slik at alle har partner gjennom kurset.

Les mer om pardansene selskapsdans, swing og salsa her

Anbefalt tøy:

Anbefalt tøy: De fleste kommer i vanlig lett tøy, ha på det som er komfortabelt for deg. Det er kun tillatt med rene innesko i salene. (Det er ikke nødvendig med høye heler på damene hvis det er mer komfortabelt å danse i flate sko).

Helgekurs:

Vi har weekendkurs / helgekurs i Swing & Rock’n’Roll, Salsa og Selskapsdans.
Les mer om våre weekendkurs her. Les mer

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.