Stor & Liten 2 – 3,5 år
Kursstart: Mandager fra 13/5 kl 16.30 (ca 45 min)
Ingen dans 2.pinsedag
Pedagog/instruktør: Sara S.
Lengde: 5 uker
Pris: 875,-


Stor & Liten 2 – 3,5 år
Kursstart: Tirsdager fra 7/5 kl 16.30 (ca 45 min)
Pedagog/instruktør: Sara S.
Lengde: 6 uker
Pris: 1050,-


Nye kurs starter i mai, påmelding er åpent!


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden «praktisk informasjon».
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Kurset der foreldre og barn danser sammen. Se ditt barn gjøre sine første dansebevegelser!
Her danser og leker både barn og foreldre sammen til barnevennlig musikk – et variert og pedagogisk opplegg med dans og øvelser tilpasset barn fra 2 – 3,5 år. På et slikt kurs lærer barna også å forholde seg til andre barn, trene opp konsentrasjonsevnen ved å følge et opplegg, i tillegg til å lære å danse!

Vi anbefaler at barnet har fylt 2 år før deltagelse på kurset, og at barnet er klar for å trene på å ta imot samt følge instrukser med hjelp fra de voksne. Det blir en kjempefin atmosfære på dette kurset, og er et veldig koselig parti for både barn og foreldre.
Foreldrene kan bytte på med å være med på kurset (1 forelder av gangen inne i klassen). Er det flere voksne som følger, så er det mulig å vente i vårt lounge-område.

Siste kursgang er en visningsklasse der barna viser frem det de har lært for foreldre og familie. Les mer om visningsklassen her.

Etter Stor & Liten er neste steg Miniklubben 3,5-5 år.
Hvis barnet har fylt 4 år, har vi også Barneballett 4-6 år eller Cool Kids 4-6 år.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: På dette partiet anbefaler vi lett og bevegelig tøy. Barnet bør ha tøysko/antiskli-sokker på parketten. Voksne kan ha rene innesko, sokkelesten eller gå barbent.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Søsken/familierabatt: Hvis det er flere fra samme familie som går på kurs er det 100,- rabatt på kurs nr to, tre osv. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Andre kurs for samme aldersgruppe: Les mer om andre dansekurs for barn i alderen 2-8 år

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.