Dansekurs barn / barnedans Oslo

Danseløvene danseskole har et variert og morsomt tilbud av dansekurs for barn. Vi har noe for enhver smak. På våre barnedans kurs bruker vi moderne og barnevennlig musikk som passer for den aktuelle aldersgruppen. Det skal både være lærerikt og morsomt for barna å gå på dansekurs hos oss. Våre profesjonelle pedagoger har lang erfaring med undervisning av barnedans og å lage pedagogiske og inspirerende undervisningsopplegg for barn.

Nye 5 og 6 uker barnedans kurs starter opp i mai 2019 (Påmelding blir lagt ut i mars)

barnedans oslo stor og liten

Stor og liten:

Dansekurs for de minste barna, passer for barn i alderen 2-3,5 år. Se ditt barn gjøre sine første dansebevegelser! På dette dansekurset danser og leker vi til barnevennlig musikk – et variert og pedagogisk opplegg med dans og øvelser. Barna danser sammen med foreldrene og barnet lærer motorikk og bevegelse gjennom danselek. Mer informasjon om dansekurset stor og liten


miniklubben dans barn oslo

Miniklubben:

Dette kurset er for barn i alderen 3,5-5 år. Et kjempemorsomt dansekurs der vi bruker barnevennlig popmusikk og moderne barnemusikk. Her lærer barnet danser og gjør øvelser som trener barnets koordinasjon og motorikk til populær og fin barnemusikk. Den dyktige pedagogen gjør dette til en dansetime i uken barnet kan glede seg til. Dansekurset er tilpasset både gutter og jenter. Gå til informasjonsside dansekurs miniklubben.


barnedans ballett

Ballett barn – Barneballett:

Dansekurs i ballett for barn i alderen 4-6 år, 5-7, 6-8 år og klassisk ballett 8-11 år. Dette partiet gjør ditt barn til en liten ballerina. På dette dansekurset lærer barnet posisjoner, koordinasjon, enkle ballettøvelser og bevegelse til fin ballettmusikk. Et morsomt og pedagogisk opplegg der ballet læres gjennom danseøvelser, danser og danselek. Gå til informasjonsside for dansekurs barneballett, ballett barn Oslo.


barnedans hip hop barn oslo

Cool kids – hip-hop dans barn:

Barnedans for alderen 4-6 år, 5-7 år, 6-8 år og 8-11 år. Her underviser vi tøffere danser som hip-hop dans, streetdance, funk og noen akrobatiske elementer fra Breakdance, tilpasset for barn. Et kjempepopulært parti både for gutter og jenter. Barnet får trent sin koordinasjon, rytmikk og improvisasjon, og ikke minst får vist fram sin danseglede. Gå til informasjonsside dansekurs cool kids og hip hop for barn.


barnedans breakdance oslo

Breakdance barn og undom:

En kul og spektakulær streetdancestil. Vi har breakdance kurs for 8-12 år og litt øvet over 10 år. Her lærer barna kule moves som toprock, 6 step, freez, handstands, powermoves mm. Det legges vekt på riktig pedagogisk trening slik at man får trent styrke, koordinasjon og smidighet. Passer både for barn som ikke har breaket før og dem som har danset breakdance tidligere. Breakdance er populært både for gutter – b-boys og jenter – b-girls. Den dyktige instruktøren gjør dette til en inspirerende og kul time med kule moves Gå til informasjonsside dansekurs breakdance barn og ungdom


mtv musikkvideo

MTV/Musikkvideo 8-12år og over 10 år:

Dans som de store stjernene? Et morsomt dansekurs for barn. På dette dansekurset lærer du musikkvideodans. Barna lærer danser/koreografier i musikkvideostil til musikk fra kjente artister. Vi har delt inn våre mtv/musikkvideo kurs i to stilretninger, mtv/musikkvideo/hop-hop og mtv/musikkvideo/jazz. Dansestiler på disse partiene er en kombinasjon av jazz, hip-hop, funk, disko mm avhengig av hvilken musikkstil som brukes. Vi oppdaterer oss alltid på musikktrendene for denne aldersgruppen slik at kurset alltid inneholder kule koreografier til de mest populære artistene. Passer like godt for gutter og jenter! Gå til informasjonsside dansekurs MTV/Musikkvideo


hip hop barn oslo

Hip-hop dans / Streetdance 8-11 år:

Vi har hip-hop dans for barn over 8-11 år. Hip-hop er en streetdancestil med mange ulike stilarter, popping, locking, newstyle, house, electric boogie mm. Her lærer du kule koreografier som er en blanding av de ulike stilartene. Barnet får trent sin koordinasjon, rytmikk og improvisasjon, og ikke minst får vist fram sin danseglede. Gå til informasjonsside dansekurs hip-hop dans barn.


Vennerabatt på våre barnedans kurs: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte barn.

Hvor holder Danseløvene Danseskole til? – Dansekurs Hasle, Carl Berner m.m.

Danseløvene Danseskole sitt studio ligger på Carl Berner. Danseskolen har et av de aller største tilbudene av dansekurs i byen, og våre elever kommer fra hele Oslo. Vi er nærdanseskolen, med det største tilbudet, til de som ønsker dansekurs i nærheten av Hasle, Løren, Ensjø, Sinsen, Grünerløkka, Ulven, Hovin, Økern, Bjerke, Disen og Sagene. Med 68 kurs i uken og 30 forskjellige typer kurs for barn, ungdom og voksne, har vi spennende kurs for alle aldre. Alle dansekursene til danseskolen er i vårt studio i Hasleveien 28b. Her kan vi tilby et morderne og koselig dansestudio spesialtilpasset for danseundervisning med tanke på luftkvalitet, riktig gulv og lydkvalitet for best mulig kvalitet på undervisningen. Vi ligger sentralt til ved knutepunktet Carl Berner, så det er lett å komme til oss uansett hvor i Oslo du/dere kommer i fra, enten du kommer med buss, trikk, t-bane eller bil. For dere som kommer med bil har vi en stor parkeringsplass som tilhører bygget, der alle våre elever kan parkere gratis når dere er på dansekurs hos oss.

Vi ønsker dere velkommen til et lærerikt, hyggelig og inkluderende dansemiljø

Les mer om barnedans på vår danseblogg