Dansekurs for barn i Oslo / barnedans

Danseløvene danseskole har et variert og morsomt tilbud av dansekurs for barn. Vi har noe for enhver smak. På våre barnedans kurs bruker vi moderne og barnevennlig musikk som passer for den aktuelle aldersgruppen. Det skal både være lærerikt og morsomt for barna å gå på dansekurs hos oss. Våre profesjonelle pedagoger har lang erfaring med undervisning av barnedans og å lage pedagogiske og inspirerende undervisningsopplegg for barn.

Våre nye 13 uker dansekurs for barn starter opp i september.
Meld deg på høstens dansekurs for barn. Se vårt store tilbud av dansekurs som starter opp 05.-08. september 2022. Kursplanen for høstens nye dansekurs er lagt ut og påmeldingen har startet. Finn kurset som passer deg/dere og meld deg på!

barnedans oslo stor og liten

Stor og liten:

Dansekurs for de minste barna, passer for barn i alderen 2-3,5 år. Se ditt barn gjøre sine første dansebevegelser! På dette dansekurset danser og leker vi til barnevennlig musikk – et variert og pedagogisk opplegg med dans og øvelser. Barna danser sammen med foreldrene og barnet lærer motorikk og bevegelse gjennom danselek. Mer informasjon om dansekurset stor og liten


miniklubben dans barn oslo

Miniklubben:

Dette kurset er for barn i alderen 3,5-5 år. Et kjempemorsomt dansekurs der vi bruker barnevennlig popmusikk og moderne barnemusikk. Her lærer barnet danser og gjør øvelser som trener barnets koordinasjon og motorikk til populær og fin barnemusikk. Den dyktige pedagogen gjør dette til en dansetime i uken barnet kan glede seg til. Dansekurset er tilpasset både gutter og jenter. Gå til informasjonsside dansekurs miniklubben.


barnedans ballett

Ballett barn – Barneballett:

Dansekurs i ballett for barn i alderen 4-6 år, 5-7, 6-8 år og klassisk ballett 8-11 år. Dette partiet gjør ditt barn til en liten ballerina. På dette dansekurset lærer barnet posisjoner, koordinasjon, enkle ballettøvelser og bevegelse til fin ballettmusikk. Et morsomt og pedagogisk opplegg der ballet læres gjennom danseøvelser, danser og danselek. Gå til informasjonsside for dansekurs barneballett, ballett barn Oslo.


barnedans hip hop barn oslo

Cool kids – hip-hop dans barn:

Barnedans for alderen 4-6 år, 5-7 år, 6-8 år og 8-11 år. Her underviser vi tøffere danser som hip-hop dans, streetdance, funk og noen akrobatiske elementer fra Breakdance, tilpasset for barn. Et kjempepopulært parti både for gutter og jenter. Barnet får trent sin koordinasjon, rytmikk og improvisasjon, og ikke minst får vist fram sin danseglede. Gå til informasjonsside dansekurs cool kids og hip hop for barn.


barnedans breakdance oslo

Breakdance barn og undom:

En kul og spektakulær streetdancestil. Vi har breakdance kurs for 8-12 år og litt øvet over 10 år. Her lærer barna kule moves som toprock, 6 step, freez, handstands, powermoves mm. Det legges vekt på riktig pedagogisk trening slik at man får trent styrke, koordinasjon og smidighet. Passer både for barn som ikke har breaket før og dem som har danset breakdance tidligere. Breakdance er populært både for gutter – b-boys og jenter – b-girls. Den dyktige instruktøren gjør dette til en inspirerende og kul time med kule moves Gå til informasjonsside dansekurs breakdance barn og ungdom


mtv musikkvideo

MTV/Musikkvideo 8-12år og over 10 år:

Dans som de store stjernene? Et morsomt dansekurs for barn. På dette dansekurset lærer du musikkvideodans. Barna lærer danser/koreografier i musikkvideostil til musikk fra kjente artister. Vi har delt inn våre mtv/musikkvideo kurs i to stilretninger, mtv/musikkvideo/hop-hop og mtv/musikkvideo/jazz. Dansestiler på disse partiene er en kombinasjon av jazz, hip-hop, funk, disko mm avhengig av hvilken musikkstil som brukes. Vi oppdaterer oss alltid på musikktrendene for denne aldersgruppen slik at kurset alltid inneholder kule koreografier til de mest populære artistene. Passer like godt for gutter og jenter! Gå til informasjonsside dansekurs MTV/Musikkvideo


hip hop barn oslo

Hip-hop dans / Streetdance 8-11 år:

Vi har hip-hop dans for barn over 8-11 år. Hip-hop er en streetdancestil med mange ulike stilarter, popping, locking, newstyle, house, electric boogie mm. Her lærer du kule koreografier som er en blanding av de ulike stilartene. Barnet får trent sin koordinasjon, rytmikk og improvisasjon, og ikke minst får vist fram sin danseglede. Gå til informasjonsside dansekurs hip-hop dans barn.


Vennerabatt på våre barnedans kurs: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte barn.

Litt om våre barnedans kurs, dans og aktiviteter for barn:

Gjennom fysisk aktivitet vil barna utvikle sine motoriske egenskaper. Dans er både en nyttig og morsom måte å styrke kroppen på og utvikle barnas motoriske egenskaper. Våre dansekurs er inndelt etter passende aldersgrupper slik at gruppene får et best mulig pedagogisk og utviklende innhold i forhold til barnas utvikling. Gjennom et stort utvalg av dansekurs er det lett å finne en dansestil som engasjerer og motiverer barna til å danse.

Anbefalt aktivitet for barn og hvordan våre dansekurs for barn er lagt opp:

I følge nasjonal anbefaling gitt ut av Helsedirektoratet bør alle barn uansett alder ha minimum 60 minutter aktiv lek eller aktivitet hver dag. All aktivitet utover 60 minutter gir mer robuste og friske barn i følge direktoratet. Barna skal ha frilek, men også organiserte aktiviteter slik at aktiviteten blir tilstrekkelig, allsidig og lystbetont. Det presiseres at fysisk aktivitet for barna har positiv effekt på psykisk helse, konsentrasjon og læring i tillegg til at barnas fysikk og utvikling. I tillegg til økt muskelstyrke stimulerer fysisk aktivitet til normal vekst og utvikling hos barna. Forskning viser at det er en veldig konkret sammenheng mellom hjernens utvikling og fysisk aktivitet. Hjernen blir rett og slett bedre på å behandle informasjon hvis man gjør mye av fysisk aktivitet i følge forskning ved Nevrovitenskapelig utviklingslaboratorium ved NTNU i Trondheim.

Alle våre opplegg på dansekurs for de minste barna er utviklet med tanke på at de skal bli kjent med hvordan kroppen kan bevege seg til musikk, trene balanse og bli fysisk utfordret med tilpassete bevegelse for den aktuelle aldersgruppen. Hos de litt større barna er kursene utviklet med tanke på at barna i tillegg til å lære og danse bruker fysiske treningsøvelser og aktiviteter for å forstå dansen, musikken og dens bevegelser. Disse treningsøvelsene, lekene og aktivitetene er spesialutviklet slik at barna blir fysisk aktive og forstår hvordan hele kroppen brukes når man danser. All aktivitet for barna er laget med tanke på at barna skal få mest mulig varierte opplegg i løpet av kurset. Alle danse aktivitet hos oss skal være så mye mer enn bare å gjøre noen dansetrinn og herme etter instruktøren. Barna skal forstå hvordan de kan bruke dans og den aktuelle dansestilen til å uttrykke musikken man danser til, de skal få bedre balanse, teknisk forståelse av bevegelse og rytmisk forståelse på kurset. Vi mener at gjennom disse teknikkene øker barnas fysisk utbytte av aktiviteten og de lærer og forstår mer av dansestilen, som igjen skaper danseglede og iver etter å lære mer.
Barnedans kurs er del inn i alder i forhold til barns generelle fysiske og motoriske utvikling og vi anbefaler at dere følger disse inndelingene for at barna skal få maksimalt utbytte og glede av kursene.

Hvor holder Danseløvene Danseskole til? – Dansekurs Hasle, Carl Berner m.m.

Danseløvene Danseskole sitt studio ligger på Carl Berner. Danseskolen har et av de aller største tilbudene av dansekurs i byen, og våre elever kommer fra hele Oslo. Vi er nærdanseskolen, med det største tilbudet, til de som ønsker dansekurs i nærheten av Hasle, Løren dansekurs i nærheten av Hasle, Løren, Ensjø, Sinsen, Grünerløkka, Ulven, Hovin, Økern, Bjerke, Disen og Sagene. Med 68 kurs i uken og 30 forskjellige typer kurs for barn, ungdom og voksne, har vi spennende kurs for alle aldre. Alle dansekursene til danseskolen er i vårt studio i Hasleveien 28b. Her kan vi tilby et morderne og koselig dansestudio spesialtilpasset for danseundervisning med tanke på luftkvalitet, riktig gulv og lydkvalitet for best mulig kvalitet på undervisningen. Vi ligger sentralt til ved knutepunktet Carl Berner, så det er lett å komme til oss uansett hvor i Oslo du/dere kommer i fra, enten du kommer med buss, trikk, t-bane eller bil. For dere som kommer med bil har vi en stor parkeringsplass som tilhører bygget, der alle våre elever kan parkere gratis når dere er på dansekurs hos oss.

Vi ønsker dere velkommen til et lærerikt, hyggelig og inkluderende dansemiljø

Les mer om barnedans på vår danseblogg