Dansekurs breakdance barn ungdom Oslo

Breakdance dans for barn og ungdom i Oslo.

Breakdance barn 8-12 år nivå 1
Kursstart:
Torsdager fra 16/5 kl 16.30 (55 min)
Pedagog/Instruktør: Andreas
Lengde: 5 uker
Pris: 925,-

Breakdance fra 8 år, nivå 2
Kursstart:
Torsdager fra 16/5 kl 17.30 (55 min)
Pedagog/Instruktør: Andreas
Lengde: 5 uker
Pris: 925,-


Nye kurs starter i mai, påmelding er åpent!


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden «praktisk informasjon».
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

På våre breakdance kurs lærer du den kule og spektakulær streetdancestilen, som skiller seg fra andre stiler med sine akrobatiske innslag. Her lærer barna kule moves som top-rock, down-rock, 6-step, freezes, handstands, og enkle powermoves, m.m.
Det legges vekt på riktig pedagogisk undervisning, for at barna skal få en god innføring i grunnleggende breakdance elementer og ikke minst utføre akrobatiske øvelser på en trygg måte.

Vi har breakdance kurs som passer både for dem som ikke har danset breakdance før og dem som har breaket tidligere. Dette er en veldig individuell dansestil! Vi motiverer barna til å utvikle sin egen stil og jobber gradvis med å utvikle deres evne til å improvisere. Breakdance er populært både for gutter – b-boys og jenter – b-girls. Den dyktige instruktøren gjør dette til en inspirerende og kul time med kule moves!

Siste kursgang er en visningsklasse der barna viser frem det de har lært for foreldre og familie. Les mer om visningsklassen her.

Nivå 1/Nybegynner:
Her trenger man ingen forkunnskaper for å delta, vi starter med å jobbe gjennom grunnleggende trinn og elementer.
Breakdance er en stil som er litt fysisk krevende. Ved å lære grunnleggende elementer får barna bli kjent med hvordan man koordinerer kropp, styrke og balanse for å utføre breakdance på riktig måte.

Åpent nivå:
Vi anbefaler at man har fullført minst et semester på breakdance kurset nivå 1, og behersker grunnleggende trinn og elementer for videre utvikling.
Forhør deg gjerne med pedagogen hvis dere ønsker anbefaling om passende nivå for ditt barn.

Om man går samme nivå flere sesonger, vil pedagogen alltid gi barnet nye utfordringer samtidig som elementære elementer vil bli repetert.

Les mer om breakdance dans, hip-hop dans og andre streetdance stiler her

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: Lett og ledig treningstøy, og kun rene innesko er tillatt i salene! Ha gjerne med en vannflaske som barnet kan ha med inn i timen.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs i breakdance og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn.

Søsken/familierabatt: Hvis det er flere fra samme familie som går på kurs er det 100,- rabatt på kurs nr to, tre osv. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Andre kurs for samme aldersgruppe: Les mer om andre dansekurs i Oslo for barn i alderen 2-13 år.

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.

Mer om dansekurs i breakdance

Dansekurs i breakdance og litt om breakdance sin historie:
Breakdance regnes som en av de første stilene innefor hip hop sjangeren og dens danse kultur. Breakdance har navnet sitt fra at dansere danset til en «break» i musikken, dvs. der selve musikken stopper opp og bare grunnrytmen fortsetter. Stilen kjennetegnes med sitt rytmiske uttrykk og sine akrobatiske elementer.

Les mer om breakdance og dens historie her