MTV/Musikkvideo

MTV / Musikkvideo / Jazz 8-12 år
Kursstart: Mandager fra 2/9 kl 18.00 (45 min)
Ingen dans i høstferien uke 40.
Pedagog/Instruktør: Sofie
Lengde: 13 uker
Pris: 2275,-


MTV / Musikkvideo / Jazz 8-12 år
Kursstart: Onsdager fra 4/9 kl 17.45 (45 min)
Ingen dans i høstferien uke 40.
Pedagog/Instruktør: Anette
Lengde: 13 uker
Pris: 2275,-


MTV / Musikkvideo / Hip-Hop 8-12 år
Kursstart: Torsdager fra 5/9 kl 17.45 (45 min)
Ingen dans i høstferien uke 40.
Pedagog/Instruktør: Aurora
Lengde: 13 uker
Pris: 2275,-


MTV / Musikkvideo / Hip-Hop, Videregående (over 10 år)
Kursstart: Onsdager fra 4/9 kl 17.45 (45 min)
Ingen dans i høstferien uke 40.
Pedagog/Instruktør: Mathilde
Lengde: 13 uker
Pris: 2275,-

Nye kurs starter i september, påmelding har åpnet!


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden «praktisk informasjon».
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Ønsker du å danse som de store stjernene i musikkvideoer og på scener? På dette partiet lærer du danser/koreografier i musikkvideo-stil til musikk fra kjente artister.
MTV/Jazz har sin base i jazz-teknikker, mens MTV/HipHop har sin base innenfor hiphop. Koreografiene vil bygge på de tilhørende teknikkene, slik at det skaper en forståelse av forskjellene i de forskjellige stilartene.
Vi holder oss oppdatert på musikktrenden for denne aldersgruppen, slik at kurset alltid inneholder kule koreografier til populære hits, både fra tidligere og nyere tider. Kurset er tilpasset både for gutter og jenter!

Siste kursgang er en visningsklasse der barna viser frem det de har lært for foreldre og familie. Les mer om visningsklassen her.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: På disse klassene har barnet på seg lett treningstøy, noe som puster og er komfortabelt å danse i, og rene innesko eller joggesko (spesielt på HipHop). En vannflaske til å ha med inn på timen er fint.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Søsken/familierabatt: Hvis det er flere fra samme familie som går på kurs er det 100,- rabatt på kurs nr to, tre osv. (Gjelder ikke partner på parpartier)..

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.

Støtte til fritidsaktiviteter: Bydelene kan gi støtte til fritidsaktivitet for barn og unge i familier som ikke har mulighet til å dekke disse kostnadene selv. Kontakt din bydel og de hjelper til med å søke. Les mer støtteordninger her.