Dansekurs ballett for barn Oslo

Barneballett i Oslo, ballett for barn 4-6 år, 5-7 år, 6-8 år og 8-12 år.

Barneballett 4-6 år
Kursstart:
 Mandager fra 2/9 kl 18.00 (45 min)
Ingen dans i høstferien uke 40.
Pedagog/Instruktør: Sara S.
Lengde: 13 uker
Pris: 2275,-


Barneballett 4-6 år
Kursstart:
 Onsdager fra 4/9 kl 17.45 (45 min)
Ingen dans i høstferien uke 40.
Pedagog/Instruktør: Mina
Lengde: 13 uker
Pris: 2275,-


Barneballett 6-8 år
Kursstart:
 Tirsdager fra 3/9 kl 17.15 (45 min)
Ingen dans i høstferien uke 40.
Pedagog/Instruktør: Sara S.
Lengde: 13 uker
Pris: 2275,-


Klassisk Ballett 8-12 år
Kursstart:
 Onsdager fra 4/9 kl 17.00 (45 min)
Ingen dans i høstferien uke 40.
Pedagog/Instruktør: Anette
Lengde: 13 uker
Pris: 2275,-

Nye kurs starter i september, påmelding har åpnet!


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden «praktisk informasjon».
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Ballettklasse tilpasset den aktuelle aldersgruppen. Dette ballettkurset for barn bruker dans og lek for å lære barnet posisjoner, koordinasjon, enkle ballett-øvelser og bevegelser til fin ballettmusikk. Balletten læres gjennom et morsomt og pedagogisk opplegg, og med våre dyktige pedagoger gjør vi barnet til en liten ballerina!

Klassene tilpasses den oppgitte aldersgruppen med større utfordringer for barnet gjennom koordinasjons- og ballettøvelser fra den klassiske ballettens verden.
Vi anbefaler at barnet har fylt år i henhold til aldersinndelingen på klassene, siden pedagogene legger opp klassen i forhold til barnets modenhet og motorisk utvikling hos de forskjellige aldersgruppene. Det er dermed fint om disse aldersgrensene overholdes for at barnet skal trives best mulig!

Siste kursgang er en visningsklasse der barna viser frem det de har lært for foreldre og familie. Les mer om visningsklassen her.

Etter Barneballett er det passende for barnet å fortsette videre på MTV/Musikkvideo/Jazz, eller gå på disse kursene i tillegg som et supplement!

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: På disse klassene har barnet ballett tøy (kan bl.a kjøpes på H&M) og tøysko. En vannflaske til å ha med inn i timen er fint.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. Husk å notere dette i kommentarfeltet ved påmelding.
(Gjelder ikke partner på parpartier)

Søsken/familierabatt: Hvis det er flere fra samme familie som går på kurs er det 100,- rabatt på kurs nr to, tre osv.
(Gjelder ikke partner på parpartier).

Andre kurs for samme aldersgruppe: Les mer om andre dansekurs for barn i alderen 2-12 år

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.

Støtte til fritidsaktiviteter: Bydelene kan gi støtte til fritidsaktivitet for barn og unge i familier som ikke har mulighet til å dekke disse kostnadene selv. Kontakt din bydel og de hjelper til med å søke. Les mer støtteordninger her.

Mer om ballettstilen:

Barneballett / klassisk ballett for barn:
Klassisk ballett har fra sin begynnelse på 1300 tallet i Italia vært en scenisk dansestil brukt som underholdning. Den opprinnelige stilen fra Italia ble videreutviklet i Frankriket og Russland og de to sistnevnte har nå sine egne stiler i balletten. På våre kurs i barneballett får barnet en tilnærming til ballettens spennende verden på en morsom, lettfattelig og pedagogisk måte i forhold til alderen på barnet. Alle våre barneballett dansekurs i Oslo, holdes i vårt store og flott lokale på Carl Berner.

Les mer om ballett dans og dens historie her

Les mer om andre barnedans kurs her