Klassisk ballett i Oslo, ungdom og voksne, nivå 1, 2 og 3

Klassisk Ballett 60 min klasse (Ungdom/Voksne)
Kursstart: Onsdag 4/9 kl 18.30-19.30 (siste gang 4/12)
Pedagog/Instruktør: Linn Marie
Nivå: Nivå 1 (ingen forkunnskaper)
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Klassisk Ballett 90 min klasse (Ungdom/Voksne)
Kursstart: Torsdag 5/9 kl 20.00-21.30 (siste gang 5/12)
Pedagog/Instruktør: Stacey
Nivå: Nivå 1 (ingen forkunnskaper)
Lengde: 13 uker
Pris: 2450,-


Klassisk Ballett 90 min klasse (Ungdom/Voksne)
Kursstart: Torsdag 5/9 kl 18.30-20.00 (siste gang 5/12)
Pedagog/Instruktør: Stacey
Nivå: Nivå 2
Lengde: 13 uker
Pris: 2450,-


Klassisk Ballett 90 min klasse (Ungdom/Voksne)
Kursstart: Onsdag 4/9 kl 19.30-21.00 (siste gang 4/12)
Pedagog/Instruktør: Stacey
Nivå: Nivå 3
Lengde: 13 uker
Pris: 2450,-

Nye 13 uker dansekurs starter opp i 02. – 05. september, påmeldingen til høstens kurs har åpnet.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Kursbeskrivelse ballett:

Har du lyst til å danse ballett? Klassisk ballett er en scenedans stil. Denne dansestilen er grunnlaget for utviklingen av en rekke senere stilarter som moderne, lyrisk, jazz osv. Den klassiske balletten er basert på de tradisjonelle ballett teknikkene, og brukes ofte som scenedans i operaer og teatere. Dette er en grunnleggende teknisk danseform som i seg selv er morsom og lære, men også nyttig som et supplement for å bli bedre teknisk i andre beslektede stiler. På dette kurset blir det også gjort styrke og streching øvelser og trening av kjernemuskulatur og baseteknikk.

Nivå:

Nivå 1: Passer for helt nybegynnere, her trenger du ingen forkunnskaper for å delta på kurset. Vi går grundig gjennom de grunnleggende posisjonene og uttrykk for denne tekniske dansen, og du får en enkel innføring i de tekniske øvelsene innenfor klassisk ballett.

Nivå 2: Passer for nybegynnere som har gått ett til to semestere på begynner nivå 1, har forkunnskaper innenfor ballett eller tilsvarende. Her går vi raskere gjennom de grunnleggende posisjonene og uttrykk, og bygger videre på de tekniske øvelsene innenfor klassisk ballett.

Nivå 3/Litt Øvet: Passer for de som har fullført minst et semester på nivå 2 og er klar for større tekniske utfordringer innenfor klassisk ballett. Bør være godt kjent med de grunnleggende termer og posisjoner innenfor klassisk ballett.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: Vi anbefaler lett og gjerne tettsittende treningstøy. Tøysko/jazzsko er passende til dette partiet.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs i ballett og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

VIP-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi VIP-kunde pris. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre VIP-kunder. Les mer om VIP pris og bestill her

Les mer om klassisk ballett og danse ballett her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.

Mer om ballett:

Litt mer om ballett og dens karakter:

Klassisk ballett er en fellesbetegnelse på de forskjellige tradisjonelle ballett stilene og treningsteknikkene som kommer fra Russland, Frankriket, England og Italia. Ballett kjennetegnes ved sin unike stil med sitt “footwork” (point, turnout og extension), “spins”, hopp, flytende og presise bevegelser. Ballett trening vil alltid inneholde øvelser som styrker ben, føtter, core muskulatur og fleksibilitet, fordi man er avhengig av dette for å gjennomføre bevegelse og rotasjoner på en teknisk riktig måte. Våre kurs i ballett er delt opp i ulike nivåer der man lærer ulike danseteknikker og nivåer av teknikk avhengig av kursets vansklighetsgrad. Våre dyktige pedagogers treningsopplegg gjør at du vil ha en bra progresjon innen stilen. Ballett teknikkene vil også hjelpe deg til å få en fundamental forståelse av beslektede stiler innen ulike jazzstiler som har kommet i en senere tid, men som er en videreutvikling av bevegelsemønstre fra ballett.

ballett dans Oslo