Salsa Solo (Ladystyling)

Åpent nivå
Kursstart:
 Mandag 2/9 kl 19.45-20.45 (siste gang 2/12)
Pedagog/Instruktør: Ngan
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Nye 13 uker dansekurs starter opp i 02. – 05. september, påmeldingen til høstens kurs starter i juni.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Dette partiet passer utmerket for deg som ønsker å danse cubansk salsa uten å være avhengig av partner. Ved ulike koreografier og teknikker lærer du å danse alene og uttrykke musikken og rytmene!

Bli kjent med hvordan du danser og beveger deg feminint på dette partiet, med givende musikk og en energisk atmosfære.
Du vil lære teknikker og ideér på hvordan man, i tillegg til grunntrinn og bevegelser, bruker hofter, armer og footwork til å uttrykke musikken og få frem stilen og uttrykket til cubansk salsa.
Kurset passer alle uansett danseerfaring. I tillegg er det god trening for hele kroppen!

Dette kurset er et super supplement for de som går på pardans-kurs og ønsker å jobbe mer med sin egen stil, groove, rytmikk, og hvordan style og uttrykke seg mer feminint. Du vil også lære mer om hva du selv kan gjøre ved f.eks en “break” eller “shine” i dansen.

Nivå:

Åpent nivå passer for deg som har grunnleggende erfaring med dansestilene som undervises på kurset. Også et veldig fint nivå å ta hvis man ønsker å friske opp gamle dansekunnskaper. Vi anbefaler å ha noe danseerfaring og kjennskap til teknikkene, men passer også for nybegynnere som har erfaring med å ta koreografi og ønsker en ekstra utfordring.

Her lærer du koreografier basert på de ulike stilene. Vi jobber med koordinasjon i føtter, hofter og lady-styling. Det jobbes med forståelse av dansen og dens kultur, og hvordan du beveger deg på en lekker og feminin måte, og med passende uttrykk til de forskjellige rytmene.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: På dette kurset anbefaler vi lett treningstøy. Dans gjerne barbent, eventuelt fleksible og rene innesko.
Dersom du har lyst til å teste ut med sko med heler, så er det bare å ta de med.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

Vip-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi vip-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre vip-kunder. Les mer om vip og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.