Latin style solo Oslo ungdom voksne
Salsa Solo

Nivå 1/Nybegynner
Kursstart:
 Mandager fra 13/5 kl 17.45 (55 min)
Ingen dans 2.pinsedag
Pedagog/Instruktør: Ngan
Lengde: 5 uker
Pris: 925,-


Åpent nivå
Kursstart:
 Mandager fra 13/5 kl 18.45 (55 min)
Ingen dans 2.pinsedag
Pedagog/Instruktør: Ngan
Lengde: 5 uker
Pris: 925,-


Nye kurs starter opp i mai, påmelding er åpent!


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden «praktisk informasjon».
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Dette partiet passer utmerket for deg som ønsker å danse til salsa musikk uten å være avhengig av partner. Ved ulike koreografier og teknikker lærer du å danse alene og uttrykke musikken og rytmene!

Bli kjent med hvordan du danser og beveger deg til cubanske rytmer på dette partiet, med givende musikk og en energisk atmosfære.
Du vil lære teknikker og ideér på hvordan man, i tillegg til grunntrinn og bevegelser, bruker body, armer og footwork til å uttrykke musikken, og få frem stilen og uttrykket til cubansk salsa.

Dette kurset er et super supplement for de som går på pardans-kurs og ønsker å jobbe mer med sin egen stil, groove, rytmikk, og hvordan style og uttrykke seg mer til musikken. Du vil også lære mer om hva du selv kan gjøre ved f.eks en «break» eller «shines» i dansen.

Nivå:

Nivå 1. Her lærer du grunnleggende «combos», footwork og teknikker for den aktuelle stilen. Vi jobber med koordinasjon i føtter, hofter og enkel lady-styling. Vi bygger inn en grunnleggende forståelse av dansen og dens kultur, og hvordan du uttrykker de forskjellige rytmene med passende elementer.

Åpent nivå Vi anbefaler å ha gått minst et semester på nivå 1 eller tilsvarende erfaring før deltagelse på dette nivået. Passer for deg som har erfaring med cubansk salsa og ønsker å jobbe videre med eget uttrykk. Her vil koreografiene inneholde mer av utfordringer innenfor musikalitet og footwork/teknikk, som er påbyggende på det som undervises på nivå 1.

Vi jobber med koordinasjon i føtter, armer og body-movement. Det jobbes med forståelse av dansen og dens kultur, og hvordan du beveger deg på en kontrollert og rytmisk måte, og med passende uttrykk til de forskjellige rytmene og delene av et musikkstykke.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: På dette kurset anbefaler vi lett treningstøy. Dans gjerne barbent, eventuelt fleksible og rene innesko.
Dersom du har lyst til å teste ut med sko med heler (latinsko), så er det bare å ta de med.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: Ønsker du å gå flere kurs, er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

Vip-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi vip-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre vip-kunder. Les mer om vip og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.