Musical/broadway – musikal dans – ungdom/voksne
Musical/Broadway Åpent Nivå (Ungdom/voksne)
Kursstart: Onsdag 4/9 kl 20.30-21.30 (siste gang 4/12)
Pedagog/innstruktør: Linn Marie
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Nye 13 uker dansekurs starter opp i 02. – 05. september, påmeldingen til høstens kurs har åpnet.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Dette er et kjempemorsomt parti der du danser koreografier til musikk fra forskjellige kjente musikaler som f.eks Chicago, Fame, Mamma Mia, Moulin Rouge, m.m. Musikal/Broadway-dans har ofte utgangspunkt i jazz-stilen, men har også elementer fra andre stiler! Du vil gjennom dette kurset få et grunnlag i jazz-teknikk, samtidig som du lærer musikaldans! Koreografiene kan være alt fra energiske og raske, til mer roligere og følsom i stilen – alt ettersom hvilken musikk som brukes for å uttrykke det best mulig!

Nivå:

Åpent nivå passer for deg som har grunnleggende erfaring innenfor jazzdans. Også et veldig fint nivå å ta hvis man ønsker å friske opp gamle dansekunnskaper.
Man kan gå flere ganger på åpent nivå hvis man ønsker det, vi har alltid nye og spennende koreografier hvert semester.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: Lett og gjerne tettsittende tøy som puster, enten treningtøy eller lett tøy. Du kan danse barbent, sokkelesten eller fleksible sko. Det er kun tillatt med rene innesko i salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

VIP-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi VIP-kunde pris. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre VIP-kunder. Les mer om VIP pris og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.