Dansekurs musical dans Oslo

Musical/broadway – musikal dans – ungdom/voksne

Musical/Broadway Nivå 1 Nivå 1/nybegynner
(Ungdom/voksne)

Kursstart: Onsdager fra 24/1 kl 19.45 (55 min).
Ingen dans i vinterferien uke 8, påskeferien uke 13 og 1.mai.
Pedagog/innstruktør: Enya
Lengde: 13 uker
Pris: 2375,-


Musical/Broadway Nivå 2 Nivå 2/videregående
(Ungdom/voksne)

Kursstart: Onsdager fra 24/1 kl 20.45 (55 min).
Ingen dans i vinterferien uke 8, påskeferien uke 13 og 1.mai.
Pedagog/innstruktør: Enya
Lengde: 13 uker
Pris: 2375,-


Nye kurs starter i mai – påmelding åpner i mars!!


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden «praktisk informasjon».
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Dette er et kjempemorsomt parti der du danser koreografier til musikk fra forskjellige kjente musikaler som f.eks Chicago, Fame, Mamma Mia, Moulin Rouge, m.m. Musikal/Broadway-dans har ofte utgangspunkt i jazz-stilen, men har også elementer fra andre stiler! Du vil gjennom dette kurset få et grunnlag i jazz-teknikk, samtidig som du lærer musikaldans! Koreografiene kan være alt fra energiske og raske, til mer roligere og følsom i stilen – alt ettersom hvilken musikk som brukes for å uttrykke det best mulig!

Nivå:

Nivå 1/Nybegynner krever ingen forkunnskaper i den aktuelle dansestilen. Vi starter helt grunnleggende og du vil få en god utvikling innen stilen utover i semesteret. Her bygger vi også opp grunnleggende forståelse om teknikk som setter grunnlag for jazzdansens uttrykk og for videre utvikling med mer tekniske koreografier.
Man kan gå flere semestre på nybegynner/nivå 1 hvis man ønsker å fortsette på samme nivå, vi har alltid nye og spennende koreografier hvert semester, så du vil lære nye danser som hjelper deg å bli en bedre danser i tillegg til å mestre bedre grunnleggende teknikk.

Nivå 2/Videregående passer hvis du har gått minst et semester innenfor jazz tidligere, utviklet en god teknisk base og som ønsker en større utfordring. Her regner vi med at alle har kjennskap til grunnleggende teknikker og har danset tidligere, slik at vi kan utvikle dere ytterligere og ha et høyere tempo på klassen. Vi vil gradvis øke vanskelighetsgraden og gi dere større utfordringer utover sesongen, samtidig som vi raskt minner dere om grunnleggende teknikker som ligger til grunnlag for dansens uttrykk.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: Lett og gjerne tettsittende tøy som puster, enten treningtøy eller lett tøy. Du kan danse barbent, sokkelesten eller fleksible sko. Det er kun tillatt med rene innesko i salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: Ønsker du å gå flere kurs, er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

VIP-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi VIP-kunde pris. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre VIP-kunder. Les mer om VIP pris og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.

Mer om musikal dans:

Dansekurs i musical – musikal dans og andre jazzdans stiler:
Jazz som danse stil og musikk stil oppstod på begynnelsen av 1900 tallet. Men fikk først sin stil slik vi kjenner den i dag da den ble gjort til en scenisk dansestil på teatre og broadway. I dag brukes jazzdans i en rekke sammenhenger fra broadway og musikaler til musikkvideoer (commercial jazz).

Les mer om jazz dans og dens historie her

Rabatter flere dansekurs:

Ønsker du å kombinere kurset i musikal dans med andre kurs i uken? Vi har rabatt på kurs nr 2, 3 osv. Les mer om rabatter her.
Går du mer en 3 kurs i uken lønner det seg å være VIP medlem.

Les mer om VIP medlem her