Dansekurs Dancehall Oslo – Nivå 1 og 2.

Dancehall Nivå 1/Nybegynner (Undom/voksne)
Kursstart:
 Mandag 2/9 kl 17.45-18.45 (siste gang 2/12)
Pedagog/innstruktør: Ngan
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Dancehall Nivå 2/Litt øvet (Undom/voksne)
Kursstart:
 Mandag 2/9 kl 18.45-19.45 (siste gang 2/12)
Pedagog/innstruktør: Ngan
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-

Nye 13 uker dansekurs starter opp i 02. – 05. september, påmeldingen til høstens kurs har åpnet.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Kursbeskrivelse dancehall dans:

Dancehall er en dansestil fra Jamaica, og oppstod når musikk-genren utviklet seg videre fra reggae på 70-tallet. Dancehall dans handler om “moves”, og man skal ikke se bort ifra at det oppstår flere og flere trinn for hver dag! Ofte hører man dancehall-musikk der de synger spesifikk om et “move”, mens andre sanger synger om flere forskjellige “moves”.
Så med andre ord, det mye mer ved dancehall dans enn å bare “shake” det man har. Det er faktisk slik at de aller mest kjente dancehall danserne i Jamaica er menn (!).

Ved givende og inspirerende koreografier til kule reggae- og dancehallrytmer, gjør instruktøren deg kjent med den jamaicanske dansekulturen uansett utgangspunkt. Vi starter med basics-bevegelser og grunnidéer fra dancehall, og utvikler dansen derfra – gjerne med en mix av både nye og gamle “moves”.
Dancehall er en kul stil med masse attitude, danseglede og energi! Her får du masse treningseffekt mens du har det gøy med å lære dancehall!
(NB! Denne stilen må ikke blandes med/er ikke Ragga Jam eller Reggaeton)

Nivå:

Nivå 1/nybegynner. Her legger vi vekt på de grunnleggende elementene ved dansen, ved hjelp av koreografier lærer du grunnleggende bevegelsesmønstre for ragga/dancehall.
Det blir jobbet “lagvis” med de forskjellige grunnrytmene, balanse, “look’en” og basicstrinn i dancehall, slik at du får en god forståelse av dansestilen og utførelse av trinn og bevegelser.
Det vil bli brukt både nyere og “old-school” dancehall musikk, for å gjøre seg kjent med hva dancehall kan danses til!

Nivå 2/litt øvet. Her det mer fokus på å bruke flere av rytmene i musikken samt at det brukes musikk med flere og mer varierte rytmemønstre. Grunnleggende idéer vil bli noe repetert, men ikke like nøye som nivå 1.
Det anbefales dermed å ha kjennskap til grunnleggende dancehall dans eller deltatt på nivå 1 tidligere.
På nivå 2 vil koreografiene være mer utfordrende, og man blir kjent med raskere og mer tekniske isolasjoner, slik at du utvikler deg til å bli en bedre danser.
Stilen på koreografiene vil også være mer variert avhengig av musikkvalg, slik at man får kjenne på variasjonene som finnes innenfor dancehall og hva dancehall kan danses til!

Hvis man ønsker å gå samme nivå flere sesonger, så er det nye koreografier hver sesong, slik at du alltid lærer noe nytt.
Vi varierer med flere koreografier gjennom semesteret for variasjon, hvor lenge vi holder på med hver koreografi er avhengig av gruppen – som regel ca 3 ganger per koreografi.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: På disse dansekursene er lett og ledig treningstøy, det som er komfortabelt for deg. Kun rene innesko er tillatt i salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

Vip-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi vip-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre vip-kunder. Les mer om vip og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.