Afrikansk dans Oslo – dansekurs Afro Moves.

Afro Moves – Afrikansk dans Nivå 1/Nybegynner (Ungdom/voksne)
Kursstart:
Tirsdag 3/9 kl 18.45-19.45 (siste gang 3/12)
Pedagog/instruktør: Bright
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-


Afro Jazz Nivå 1/Nybegynner
(Ungdom/voksne)
Kursstart:
Tirsdag 3/9 kl 19.45-20.45 (siste gang 3/12)
Pedagog/instruktør: Bright
Lengde: 13 uker
Pris: 2050,-

Nye 13 uker dansekurs starter opp i 02. – 05. september, påmeldingen til høstens kurs har åpnet.


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden “praktisk informasjon”.
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Afro Moves: Dette er en ren afrikansk danseklasse med karibiske og afrikanske bevegelser til Zouk, reggae og afrikansk musikk. Afrikansk dans inneholder masse store og rytmiske bevegelser og masse hofter. Skikkelig god trening for hele kroppen og mest av alt bare gøy! Vår instruktør fra Zimbabwe lærer deg autentisk afrikansk dans på en morsom og enkel måte. Samtidig som man har det gøy med dansen får man en forståelse av den spennende og typiske dansekulturen dans fra Afrika har å tilby.

Afrojazz: Jazzdans har opprinnelig sine røtter fra afrikansk dans og dansens teknikk og uttrykk har utviklet seg i en vestlig danseretning til dagens stiluttrykk slik man ser f.eks i teater- og musikaldans. I afrojazz vil du lære en unik fusion mellom afrikansk dans sine typiske bevegelser med tyngde og rytmikk i fusion med de vestlige utviklete jazzteknikker. Afrodans blandet med jazz vil derfor ha et helt annet uttrykk en tradisjonell jazzdans der basen til dansen og trinn og bevegelser er basert på afrikansk dans.

Nivå:

Nivå 1/nybegynner begynner vi helt grunnleggende, og du vil få en god utvikling innen stilen utover i semesteret. Ved hjelp av varierte og morsomme koreografier lærer du hvordan du beveger deg til afrikanske rytmer!
På starten av kurset vil det være fokus på grunnleggende danseprinsipper, trene kroppen på å danse koreografert dans, og hjernen til å huske koreografi. Ved å bygge på koreografiene men også jevnlig repetere dansene, vil du utover sesongen få en progresjon både i å forstå mer om dans, mestre koreografiene og trinnkombinasjoner enda bedre!

Åpent nivå passer for deg som har grunnleggende erfaring med afrikansk dans og/eller gått minst et semester på afrikansk dans tidligere. Her tar vi utgangspunkt i at eleven har kjennskap til afrikansk dans og uttrykk, og jobber med å utvikle dere videre og utfordre dere ytterligere.

Rabatt, tøy mm:

Bekledning: Lett og ledig treningstøy, og her kan man gjerne danse barbent! Kun rene innesko er tillatt i salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: For to og tre kurs samme dag er det 15% rabatt på kurs nr to og tre. For to og tre kurs ulike dager er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

Vip-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi vip-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre vip-kunder. Les mer om vip og bestill her