Dansekurs Jazz burlesque

Dansekurs Jazz Burlesque / heels Oslo – Ungdom/voksne

Jazz Burlesque / heels Nivå 1/nybegynner
Kursstart: Onsdager fra 24/1 kl 18.30 (55 min).
Ingen dans i vinterferien uke 8, påskeferien uke 13 og 1.mai.
Pedagog/innstruktør: Enya
Lengde: 13 uker
Pris: 2375,-


Jazz Burlesque / heels Åpent nivå
Kursstart: Tirsdager fra 23/1 kl 20.45 (55 min)
Ingen dans i vinterferien uke 8 og påskeferien uke 13.
Pedagog/innstruktør: Enya
Lengde: 13 uker
Pris: 2375,-


Nye kurs starter i mai, påmelding åpner i mars!


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden «praktisk informasjon».
Gå til praktisk informasjon

Om kurset:

Dette er en klasse der vi har det gøy med heels-koreografier med jazz-teknikker som base. Kroppsbeherskelse, styrke og burlesque dansens sensuelle uttrykk vil ligge til grunn for spennende og morsomme koreografier til både mer kommersielle musikk, men også roligere sanger.
Vi danser gjerne med høye sko, men det er fullt mulig å delta i klassen uten høye sko også! Pedagogen vil gi deg tips om hvordan du elegant beveger deg på heler, og vi gjør øvelser underveis for å styrke og stødighet.

Nivå:

Nivå 1/Nybegynner krever ingen forkunnskaper i den aktuelle dansestilen. Vi starter helt grunnleggende og du vil få en god utvikling innen stilen utover i semesteret.
Man kan gå flere semestre på nybegynner/nivå 1 hvis man ønsker å fortsette på samme nivå, vi har alltid nye og spennende koreografier hvert semester!
Du vil lære nye danser som hjelper deg å bli en bedre danser, og mer kapasitet til å jobbe med uttrykk og utførelse.</>

Åpent nivå passer hvis du har gått minst et semester innenfor jazz tidligere eller er vant til å ta koreografi. Her regner vi med at alle har kjennskap til grunnleggende jazz-teknikker og har danset tidligere, slik at vi kan utvikle dere ytterligere. Vi vil gradvis øke vanskelighetsgraden og gi dere større utfordringer utover sesongen.

Rabatt, tøy mm:

Anbefalt tøy: Lett og gjerne tettsittende tøy som puster, enten treningtøy eller lett tøy. Du kan danse barbent, sokkelesten eller fleksible sko. Ta gjerne med høye sko til klassen! Det er kun tillatt med rene innesko i salene.Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: Ønsker du å gå flere kurs, er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

Vip-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi vip-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre vip-kunder. Les mer om vip og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.