Vogue dans Oslo - dansekurs

Dansekurs Voguing – Vogue dans Oslo

Vogue New Way Nivå 1/Nybegynner
Ungdom/Voksne
Kursstart:
Onsdager fra 24/1 kl 21.00 (55 min)
Ingen dans i vinterferien uke 8, påskeferien uke 13 og 1.mai.
Pedagog/Instruktør: Johnny
Lengde: 13 uker
Pris: 2375,-

Nye dansekurs starter i januar. Påmeldingen er åpen!


Informasjon om ferie og fridager for dansekurs:
Info om ferie, fridager og dansekursets varighet, finner du på siden «praktisk informasjon».
Gå til praktisk informasjon
 

Om kurset:

Kursbeskrivelse Vogue dans:

Voguing er en dansestil som har oppstått med insirasjon fra catwalken med sine modell lignende bevegelser og «attitude». Dansestilen utviklet seg på 80-tallet, men har røtter tilbake til Harlem Ballroom Scene på 60-tallet. Den karakteriseres av sine typiske arm- og håndbevegelser, elegante gange, poseringer, sine spins og dips. Det finnes tre forskjellige stiler innen Vogue; «Old Way» (før 1990), «New Way» (etter 1990) og «Vogue Fem» fra midten av ’90 tallet. Vogue danses til house musikk eller Vogue beat’s.
Old Way karakteriserers av flytende lineære og symetriske arm- og håndbevegelser som danner ulike formasjoner og mønstre, spins og dips og var opprinnelig en stil der to stykker duellerte.
New Way inneholder mye av det samme som Old Way, men i tillegg mer illusjonsaktige armsystemer og elegante poseringer med ben og kropp. Har du sett serien «Pose», så har du fått et lite innblikk i hva du kan forvente på kurset.
Vogue Femme kommer av ordet «femme» som på fransk betyr dame/kvinne, dette er en sterk og feminine stil som ofte er påvirket av ballett, jazz og moderne stiler. Spenner fra veldig dramatiske bevegelser til det helt motsatte, med sine «softe» bevegelser. Her bruker man mye hofter, hår, mye armer og feminint gulvarbeid.
Instruktøren på kurset vil fokusere på New Way og Vogue Femme på kurset. Du vil lære grunnleggende bevegelsesmønstre og få en forståelse av dansestilen i løpet av kurset. Dette er en leken og morsom dansestil som utstråler stolthet og eleganse.

Nivå:

Nivå 1/nybegynner. Her legger vi vekt på de grunnleggende elementene ved dansestilen, ved hjelp av koreografier lærer du grunnleggende bevegelsesmønstre for vogue dans.
Det blir jobbet med basic bevegelser i stilen som som vi utover i kurset utvikler til mer avanserte kombinasjoner, slik at du får en god forståelse av dansestilen og utførelse av bevegelsene.
Man kan gå samme nivå over flere semestre, ved repetisjon får man mer kapasitet til å jobbe med uttrykk og utførelse.

Rabatt, tøy mm:

Bekledning: Lett og ledig treningstøy, og her kan man gjerne danse med høye heler dersom man ønsker det, men flate treningssko fungerer like fint! Kun rene innesko er tillatt i salene.

Vennerabatt: Ta med deg vennene dine på dansekurs og du får 100,- avslag i kursavgiften pr påmeldte venn. (Gjelder ikke partner på parpartier).

Rabatt flere kurs: Ønsker du å gå flere kurs, er det 10% rabatt på kurs nr to og tre.

Vip-kunde: Ønsker du å gå på flere enn tre kurs i uken tilbyr vi vip-kunde rabatt. Vi kan tilby delbetaling av kursagvift til våre vip-kunder. Les mer om vip og bestill her

Betaling, reglement, m.m.:

Betaling: Faktura sendes til oppgitt mailadresse 7-10 dager før dansekurset starter opp, husk å oppgi mailadresse til en foresatt hvis eleven er under 18 år. Dersom du ønsker papirfaktura sendt i posten, trenger vi informasjon om dette på påmeldingsskjemaet. Les mer om betaling og faktura her.

Reglement, betingelser, m.m.: Gå til reglement for danseskolen og betingelser for påmelding til dansekurs her.