praktisk

  DanseBloggen

  Underholdning dans firmafest, julebord Oslo

  Posted · Add Comment

  Julebord Oslo tips underholdning

  Julebord underholdning – firmafest, la Danseløvene sparke igang festen!:

  Nå nærmer julebordsesongen seg med stormskritt og mange bedrifter ønsker underholdning på julebordet. Hvilke aktiviteter skal man ha og hvordan kan man gjøre julebordet til en morsom opplevelse for alle? Vi har lang erfaring med  spennende opplegg for julebord. Hva med et forrykende hip-hop show, 20 tallets The Great Gatsby med glitter og fjær, god gammeldags 70 talls disco med sine klassiske «moves» og gode steming, eller ekte indisk bollywood dans slik du kjenner igjen fra bollywoodfilmer. Mulighetene er mange. Vi har profesjonelle og profilerte dansere innen de aller fleste dansestiler. En populær trend er å gjøre en danseaktivitet som alle er med på. Ikke bare er det moro å gjøre noe sammen, men gjestene kommer i feststemning, og blir klare for å innta dansegulvet resten av kvelden. I en slik sammenheng gjør vi ofte salsa eller swing.

  Julebord underholdning

  For å sette stemningen og skape underholdning for de ansatte booker ofte bedrifter inn profesjonelle eventpartnere. Danseløvene har i over 10 år utviklet danse og underholdnings konsepter for julebord og firmafest. Med heftige danseshow, dansende vertinner, danse aktiviteter som involverer de ansatte m.m. lager vi en fantastisk stemning på julebord. Vi har profesjonelle dansere innen de aller fleste dansestiler og skreddersyr underholdningsbidrag i samarbeid med kunden.

  Noen bedrifter ønsker å «varme» opp med et spennende danseopplegg hos oss før de reiser videre til selskapslokalet der festen skal være. Mulighetene er mange.

  Les mer om vårt store tilbud av danse underholdning til julebordet i Oslo og bestilling/forespørsel her.

  Tradisjon julebord:

  Julebord er en gammel tradisjon som startet på begynnelsen av 1900 tallet. På 1960 tallet endret skikken seg til at bedrifter også begynte å feire med julebord. Julebordet ble et symbol og en fest der man feirer at året er over og ser fram mot det nye. En fest der man feirer fellesskapet med kolleger. Man har ofte hørt lederen for en bedrift si, «de ansatte skaper verdier og de ansatte er det viktigste for en bedrift». Nettopp i denne sammenhengen er det viktig med fester og aktiviteter som skaper et godt og sammensveiset jobbmiljø og de ansatte føler seg verdsatt.

  I de senere år har det blitt en tradisjon for at julebord er noe mer enn bare å spise sammen. Bedrifter legger opp til en fest for de ansatte der man i tillegg til god julemat også har musikk, underholdning og noen ganger aktiviteter for de ansatte. Et julebord skal være en opplevelse der alle i bedriften eller en avdeling i en bedrift hygger seg sammen.

  Les mer om julebord tradisjoner her.

  Kontakt oss idag for tips, idéer og et godt tilbud. La Danseløvene sparke i gang deres julebord!

  Comments are closed.